21/05/15

Pre Helsinki -kuulumisia ja puhetta muodista radiossa

97 achilles-ion-gabriel1.jpg

Pre Helsinki pyörähti eilen käyntiin Trendi Fashion Export -palkinnon jakamisella ja toimitus ehtikin jo raportoida aiheesta eilen heti aamutuimaan. Tänä vuonna kunnia ja kannustinshekki annettiin  omaa kenkämerkkiään luotsaavalle Achilles Ion Gabrielielille. On mahtavaa nähdä tuttujen tyyppien menestyvän kotimaassa ja maailmalla – tutustuin itse aikanaan Achillekseen Muodin huipulle -ohjelman kuvauksissa. Muistatteko vielä HAMK Wetterhoffista kenkäsuunittelijaksi valmistuneen Achilleksen vuoden 2009 tuotantokaudelta? :) Herra on tosiaan sittemmin perustanut omana nimeään kantavan kenkämerkin, joka on lupaavassa nosteessa maailmalla. Hienoa Achilles ja lämpimät onnittelut palkinnosta!

Pre Helsinkiin liittyen myös yksi toinen juttu! Kävin R/H-merkin Emilian kanssa toissapäivänä YLE Puheen vieraana juttelemassa tapahtumasta sekä suomalaisesta muodista ja sen tulevaisuudesta yleensäkin. Koko puolen tunnin haastattelu on nyt kuunneltavissa Areenassa eli jos kiinnostaa, niin käykäähän kuuntelemassa se TÄÄLLÄ. :) Haastatelija laukoi aika teräviä kysymyksiä ja keskustelu oli minusta tosi mielenkiintoinen eli suosittelen! 

Kuva: Achilles Ion Gabriel

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts