21/05/15

Pimp my Vogue

5 66 ana-strumpf-cover1.jpg

Törmäsin hiljattain Pinterestissä surffaillessani aivan hulvattomaan projektiin: brasilialainen muodin ja designin moniosaaja Ana Strumpf on laittanut ikonisten muotilehtien kannet aivan uuteen uskoon. Muun muassa Brasilian Voguessa omaa palstaa pitävä Strumpf on todellinen multitalentti: kuvittaja, sisustus- ja tuoteuunnittelija ja trendianalyytikko. Yksi naisen projekteista on ollut tämä Re.Cover, jonka tiimoilta muotilehtien kannet ovat saaneet uuden leikkisän ilmeen. 

Strumpf on kertonut, että muotilehtien tuunaus alkoi vähän vahingossa, kun hän piirteli puhelinpalaverien aikaan lehtien kansiin ja lopputulos näyttikin hauskalta. Strumpf alkoi ladata koristeltuja kansikuvia Instagram-tililleen ja lopulta hänen galleristi-ystävänsä keksi pystyttää niistä näyttelyn. Sen myötä poptaiteellisia vivahteita sisältävät kuvat alkoivat saada yhä enemmän huomiota ympäri internetiä ja sosiaalista mediaa.

Minusta nämä ovat aivan mahtavia – laittaisin tuollaisen seinälleni koska tahansa, jos vain tietäisin, mistä näitä saa. :D Ehkä pitää ryhtyä itse taiteilemaan…

ana-strumpf-cover3.jpg

Translation: I love these playful pieces of Brazilian multitalent Ana Strumpf. She is works with illustrations, interior and procut design and fashion – and came up with this funny idea to pimp her fashion magazines by accident while she was just doodling along during her Skype meetings. The end result turned out to be quite lovely and after posting the redecorated covers on Instagram her friends, who own a gallery in Sao Paulo, invited her to exhibit them.

I love the idea and the pop art look of these pictures and I’d definitely hang one or two of them on my wall if I just knew where to get them. Maybe I need to start doodling my own… ;)

ana-strumpf-cover2.jpg ana-strumpf-cover4.jpg

Pictures: Ana Strumpf

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Koti, Kulttuuri, Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hei Jenni! Oli kiva tavata sut tänään ensimmäistä kertaa ”in person” olet yhtä upea luonnossa kuin kuvissa.:)

 • Jenniii

  No moikka! Sinun blogisi ei ollut ennalta tuttu, mutta katsoin jo ovelta, että kukakohan on tuo tolkuttoman kaunis nainen, että samat sanat vain takaisin. Ja pahoittelut, etten tajunnut siinä hötäkässä sanoa käsipäivää! :D

 • ACat Heini

  Ihan Mielenkiintoisia Taide Kansia, Klassikko Lehdestä. ;)
  Alkuperäinen on kuitenkin Aina Paras Mielestäni.

 • Upeita! En juurikaan jaksa innostua muotilehdistä, mutta nämä kannet kyllä houkuttelisivat muuttamaan mielipidettä niistä. Vaikuttavat hieman psykedeelisiltä. Onnistunutta tuunausta!

 • Vau! Nämä ovat kyllä taideteoksia ja tarttuisivat varmasti mukaan kaupan hyllyltä. Kiitos muuten kivasta ja laadukkaasta blogista! :) olen kyllä seuraillut, mutta hiljaisena lueskelijana. Jos kiinnostaa, niin minun blogiani voi käydä lukemassa: kaikuvana.blogspot.com

Related posts