19/05/15

Marimekko julkaisee silmälasi- ja aurinkolasimalliston

6 50 Marimekko eyewear_Ella 2_74729.jpg

Tämä viikko on kyllä melkoista muodin juhlaa, mutta älkää huoliko, kyllä näiden muotitohinoiden väliin mahtuu muitakin aiheita. :) Eilen tupsahti sähköpostiin mielenkiintoinen uutinen, sillä Marimekko tekee uuden aluevaltauksen ja debytoi ensi syksynä silmälasien ja aurinkolasien saralla omalla pienellä mallistollaan, joka toteutetaan yhdessä maailman johtavimpiin silmälasi- ja aurinkolasisuunnittelijoihin kuuluvan Mondottican kanssa. Uutuusmalliston silmälasit ilmestyvät optikkoliikkeisiin elokuussa 2015 ja mallisto täydentyy loppuvuodesta aurinkolaseilla. Miltäs vaikuttavat teidän mielestänne? Kiinnostaisivatko Marimekon kehykset?

Translation: Interesting news from the fashion field in Finland: Marimekko will launch an eyewear collection in autumn 2015. The collection is made in collaboration with Mondottica which is one of the biggest eyewear designers in the world and the products will be in stores in August. So what do you think about the collection? Would you be interested in wearing Marimekko eyewear?

marimekko-aurinkolasit1.jpgMarimekko eyewear_Vuokko 2_74734.jpg

Photos: Marimekko

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts