19/05/15

Marimekko julkaisee silmälasi- ja aurinkolasimalliston

6 67 Marimekko eyewear_Ella 2_74729.jpg

Tämä viikko on kyllä melkoista muodin juhlaa, mutta älkää huoliko, kyllä näiden muotitohinoiden väliin mahtuu muitakin aiheita. :) Eilen tupsahti sähköpostiin mielenkiintoinen uutinen, sillä Marimekko tekee uuden aluevaltauksen ja debytoi ensi syksynä silmälasien ja aurinkolasien saralla omalla pienellä mallistollaan, joka toteutetaan yhdessä maailman johtavimpiin silmälasi- ja aurinkolasisuunnittelijoihin kuuluvan Mondottican kanssa. Uutuusmalliston silmälasit ilmestyvät optikkoliikkeisiin elokuussa 2015 ja mallisto täydentyy loppuvuodesta aurinkolaseilla. Miltäs vaikuttavat teidän mielestänne? Kiinnostaisivatko Marimekon kehykset?

Translation: Interesting news from the fashion field in Finland: Marimekko will launch an eyewear collection in autumn 2015. The collection is made in collaboration with Mondottica which is one of the biggest eyewear designers in the world and the products will be in stores in August. So what do you think about the collection? Would you be interested in wearing Marimekko eyewear?

marimekko-aurinkolasit1.jpgMarimekko eyewear_Vuokko 2_74734.jpg

Photos: Marimekko

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jee vähän jännä :D

 • saara sohvila

  Mitä eikö olekaan punaisella unikolla printattuja muovikehyksiä?

 • Jenniii

  Jos kaipailet, niin palautetta vain Marimekon suuntaan! ;)

 • Jenniii

  Odotan, että pääsen sovittelemaan noita aurinkolaseja! :)

 • Cami

  Haha pakko kommentoida tähän että niitäkin löytyi mallistosta! Olivat aika…. kröhöm… mielenkiintoisia :D

 • JannaT

  Aivan upeeta! Lähtisin vieläkin rohkeammalla linjalla, musta on aina hyvä, mutta niin on punainenkin! Vielä lisäisin selvemmän Marimekko-logon ehkä M…

Related posts