19/05/15

Apteekkikosmetiikkaa kolmelle onnekkaalle

1 78 aco8.jpg

Viime viikon ACO-kisa on nyt saatu päätökseen ja haluan kiittää kaikkia teitä, jotka jaoitte omia ihokuulumisianne ja kauneusrutiinejanne kisapostauksen kommenteissa. On jotenkin lohdullista lukea muidenkin ihopulmista, kun elämä tämän oman temppuilevan naamataulun kanssa ei aina ole ihan mutkatonta. Nyt ainakin kolme onnekasta pääsee testaamaan ACOn apteekkituotteita ihonhoidossa, sillä onnetar on puhunut ja palkinnot arvottu. Tällä kertaa onni suosi seuraavia:

Neelia:

Minun ihoni kenkkuilee edelleen, 6 kk e-pillereiden jättämisestä. Olin jo siinä uskossa/toivossa, että pahin oli ohi, mutta nyt on taas leuassa muutama tosi kipeä syvä finni, jotka liittyvät selvästi hormoneihin. :( Tärkeintä ihon hoidossa on mielestäni puhdistus, ajoittain kuorinta ja kosteutus, vaikka ihoni rasvainen onkin. Jännittää jo nyt, mitä kesä ja helteet tekevät iholleni. Ottaisin siis erittäin mielelläni normaalin/sekaihon tuotepaketin.

Saraseeeni:

Kyllä se riittävä veden juominen on tehnyt ihmeitä iholleni. Ennen kuukausittaiset hormoniaallot aiheuttivat ”siihen-aikaan-kuusta” epäpuhtauksia ihoon, jotka raivostuttivat. Aloin muutama kuukausi sitten oikeasti kiinnittää huomiota veden juontiin ja lisäksi aloin puhdistaa ihoa Flow kosmetiikan mustikkasaippualla. Viime viikolla havahduin siihen, että ihoni on paremmassa kunnossa kuin ikinä, eikä hormonit enää vaikuta siihen, kuten ennen. Luulen, että yhdessä nämä pari asiaa (ja pari muuta), ovat helpottaneet elämää ihoni kanssa todella paljon.

Talvella ihoni on paljon kuivempi kuin näin keväällä, joten ihonhoitorutiinit vaihtelevat hyvin paljon vuodenajan mukaisesti. Omaan seka/normaalin ihon. :)

Juolukka:

Taidan olla vähän samassa tilanteessa kuin sinä Jenni. Kolmekymppiset vietetty ja iho alkanut kenkkuilemaan. Olen karsinut rutiineista kaiken turhan ja se tuntuu nyt parhaalta. Aamuin illoin puhdistus ja kosteutus. Puhdistus vedellä tai rasvalla, saippuoita ja puhdistusvaahtoja välttelen. Silloin tällöin savinaamio, jonka jälkeen iho tuntuu ihanan pehmoiselta ja rauhalliselta. Jos arpaonni suosii, valitsen kuivan ihon paketin.

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne pikimmiten! :)

aco11.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • marjoholopainen

    Moikka! Käy tsekkaamassa postaus, blogissani alekoodi LivBoxiin :)

Related posts