18/05/15

Pre Helsinki -muotiviikko tulee taas!

67 pre-helsinki1.jpg

Yhteistyössä Pre Helsinki

Tällä viikolla se tulee taas – Suomi-muodin kiinnostavimpia nimiä esittelevä Pre Helsinki nimittäin! Varsinaisten muotiviikkojen puuttuessa Pre Helsinki on jo muutamana vuonna hoitanut mallikkaasti mielenkiintoisten, tuoreiden suomalaisbrändien esittelyä suomalaiselle ja kansainväliselle medialle. Tällä viikolla kaupunki täyttyy muotitapahtumista, joista osa on myös avoimia ihan kaikelle yleisölle eli kannattaa ehdottomasti katsastaa Pre Helsingin tarjonta, mikäli muoti kiinnostaa. Ja ei huolta, vaikka et olisikaan Helsingissä paikan päällä tällä viikolla, sillä lupaan raportoida täällä blogin puolella kiinnostavimmista tapahtumista. :) 

Tässä kuitenkin Pre Helsingin ohjelmasta muutama yleisölle avoin tärppi:

MITÄ? Pre Helsinki Shop

MISSÄ? Uudenmaankatu 4-6 (sisäpiha), Helsinki

MILLOIN? ke-su 20.-24.5.2015 klo 11-19

Pre Helsinki Shopissa myydään tapahtuman ajan Lepokorven, Sasu Kaupin, R/H:n, Samujin, ensaemblen, Laura Juslinin, Satu Maarasen sekä Elina Määttäsen mallikappaleita sekä uniikkivaatteita. Todellinen muotikeidas, josta on mahdollisuus tehdä ainutlaatuisia löytöjä!

***

MITÄ? Relaetion studies -näyttely

MISSÄ? Galleria Oksasenkatu, Oksasenkatu 11, Helsinki

MILLOIN? ke-su 20.-24.5.2015 klo 13-18

Ensaemble-merkin takaa tutut Alisa Närvänen ja Elina Peltonen tutkiskelevat ensimmäisessä soolonäyttelyssään ihmiskehon rajoja muun muassa valokuvan, veistoksen ja installaation kautta.

***

MITÄ? Visionaire, Pre Helsinki ja Designmuseo esittävät: Fashion Film Night

MISSÄ? Designmuseo, Korkeavuorenkatu 23, Helsinki

MILLOIN? ke 20.5.2015 klo 17-18

New Yorkista peräisin olevan taiteen ja muodin multimedia-julkaisu isännöi Designmuseossa muotielokuvalle omistetun illan, jonka jälkeen vuorossa on aiheeseen liittyvä paneelikeskustelu.

***

MITÄ? Iisa & R/H

MISSÄ? R/H Store, Fredrikinkatu 18, Helsinki

MILLOIN? pe 22.5.2015 klo 11.30

Suuntaa torstaina lounastauollasi Iisan ilmaiskeikalle R/H:n putiikkiin Fredalle – luvassa musiikkia ja shoppailua. 

***

MITÄ? Pre Helsinki -muotinäytös ja bileet

MISSÄ? Designmuseo, Korkeavuorenkatu 23, Helsinki

MILLOIN? to 21.5.2015

LIPUT: 15€ Pre Helsinki -kaupasta tapahtuman ovelta

Viikon kohokohtia on Designmuseossa nähtävä muotinäytös, jossa suomalaisen muodin nuoret tulokkaat ensæmble, Lepokorpi, Satu Maaranen, Sasu Kauppi, Elina Määttänen ja Laura Juslin esittelevät viimeisimpiä mallistojaan visuaalisten installaatioiden, taiteen ja tanssiesitysten lomassa. 

***

MITÄ? Marimekon muotinäytös Espan puistossa

MISSÄ? Esplanadin puisto, Helsinki

MILLOIN? pe 22.5.2015 klo 11.30, 12.30, 15.30 ja 17.00

Marimekon kesäinen muotinäytös Espan puistossa kerää vuosittain valtavan yleisön. Näytökset ovat avoimia yleisölle ja niitä järjestetään päivän aikana kaikkiaan neljä. Jos mielit eturiviin, suuntaa paikalle hyvissä ajoin ennen shown alkua.

***

MITÄ? Näytös2015 – Aalto-yliopiston muotinäytös

MISSÄ? Suvilahti, Kaasutehtaankatu 1, Helsinki

MILLOIN? pe 22.5.2015 klo 21.00

LIPUT: 10 € Dieselin liikkeestä (Mannerheimintie 2, Helsinki)

Aalto-yliopiston vuosittainen opiskelijanäytös esittelee suomalaisen muodin mielenkiintoisimpia nousevia kykyjä ja on yksi vuoden odotetuimmista muotitapahtumista.

***

MITÄ? SSAW Party

MISSÄ? Kaiku, Kaikukatu 6, Helsinki

MILLOIN? pe 22.5.2015 klo 23.00

LIPUT: Kaikun ovelta

Viikon parhaat bileet järjestää Kaiku-klubilla SSAW, joka on kahdesti vuodessa ilmestyvä muotiin ja kulttuuriin keskittyvä lehti.

***

MITÄ? Pre Helsinki: Suomi-muodin antologia -ennakkokatsaus

MISSÄ? Designmuseo, Korkeavuorenkatu 23, Helsinki

MILLOIN? la 23.5.2015 klo 14-17

LIPUT: vapaa pääsy

Designmuseo raottaa lauantaina jo ennakkoon ovensa kesällä avautuvaan Suomi-muodin antologia -näyttelyynsä, joka esittelee joukon suomalaisia suunnittelijoita ja merkkejä. Ennakkotilaisuudessa kurkistetaan yhteen näyttelyn teemoista ja keskustellaan kansanperinteestä, käsityöstä, suomalaisuudesta ja kansainvälisyydestä nykymuodissa sekä kuullaan uusimmat kuulumiset Ranskan Hyères-muotikilpailusta. 

Lisäksi suunnittelija Sophie Sälekari pitää klo 15-17 työpajan, johon pääsee osallistumaan museon pääsylipun hinnalla (5/3€) niin kauan kuin paikkoja riittää. Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä

***

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts