17/05/15

Sisustus-inspiraatiota Australiasta: Bride & Wolfe

6 79 hylly1.jpg

Tein hauskan sisustusbongauksen hiljattain: australialainen Bride & Wolfe valmistaa veikeän näköisiä, muotoisia ja värisiä seinähyllyjä. Erityisen kivalta näyttävät The Mesh Series -kokoelman rei’itetyt ja värikkäät metallihyllyt – yksinkertainen on kaunista. :) Mesh-sarjan lisäksi merkillä on myös muita malleja valikoimissaan kuten tuo puinen pyöreä hylly sekä metallinen sydämen muotoinen hyllykkö. Koko malliston pääsee tsekkaamaan merkin verkkokaupasta, joka muuten toimittaa tarvittaessa myös Suomeen. Käsi ylös kuka muu tykästyi! :)

Translation: I found this Australian interior brand called Bride & Wolfe that makes the cutest design shelves. I especially like their Mesh Series, but the other models are nice too. You can see the whole selection at their webshop that also delivers to Finland. 

hylly2.jpg hylly4.jpghylly3.jpg hylly5.jpg hylly6.jpg hylly7.jpg hylly8.jpg

Photos: Bride & Wolfe

Tags: , , ,

Categorised in: Koti, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Pakahtuja

  Tykästyin! Mua on jotenkin aina viehättänyt sellaiset reijitetyt työmaan lokerikot ja hyllyköt. Tämä lisää tyyliin vielä söpöyden! Oijoi!

 • ACat Heini

  Ihania ja KIVAN näkösiä SEINÄ hyllyjä.
  Sopisin minunkin Sisustukseen&Tyyliin. Tykkään ;)
  On vain Kiva Hintakin. Kukahan Bonsais Minulle?
  Hahahha….

 • Wow, onpas hienoja! Pitäisköhän tässä ruveta miettimään jotakin pysyvämpää asuntoratkaisua niin kehtaisi ostaa kaikkea uutta ja mahtavaa kotiin. :D

 • Jenniii

  Joo, tässä yhdistyvät hauskalla tavalla sellainen työmaa-estetiikka, kuivakka toimistokaluste ja söpöys. :D Ei hassumpi kombo!

 • Jenniii

  Hahaa, se sama tyyppi voisi sponssata minullekin! ;)

 • Jenniii

  Minä olen tähän tilapäiskotiin jo ehtinyt kaikenlaista pysyvämpääkin sisustusratkaisua hommata, mutta huomaan, että koko ajan vähän haaveilen siitä ikiomasta kodista, joka olisi sitten se lopullinen ja täydellinen versio. ;) Koti 2.0!

Related posts