15/05/15

Oman elämänsä Cara Delevingne ja muita kulmakarvakokeiluja

6 89 kulmat4.jpg

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä L’Oréal Paris

Sain hiljattain L’Oréalilta haasteen kokeilla kolmea erilaista kulmakarvatyyliä kolmella erilaisella kulmakarvatuotteella. Olen tähän mennessä mennyt kulmakarva-asioissa aikalailla mukavuusalueella ja luonnollisella tyylillä, mutta nytpä sain sitten buustia kokeilla vähän uuttakin. Testattavana oli kolme tuotetta: kulmakynä, puuterimainen kulmaväri + vaha sekä värillinen kulmageeli. Tässä jo vähän esimakua tulevasta, mutta varsinaiset jutut pääset lukemaan L’Oréalin kulmakarvainspiraatiolle omistetulta We Love Brows -sivustolta, joka on täynnä kulmakarvavinkkejä mukaan valituilta bloggaajilta. 

Sivusto päivittyy tässä päivien edetessä, joten juttuja on luvassa vielä runsain määrin lisää – ja meikäläiseltä vielä yksi asukin. Mutta miltäs vaikuttaa ensisilmäyksellä, mikä näistä kolmesta alla näkyvästä kulmalookista on teidän suosikkinne: näyttävän tuuhea Cara Delevingne -tyyli, luonnollinen kulmakynä-staili vai huoliteltu kulmapaletilla tehty look? Oma lempparini taitaa olla tuo keskimmäinen luonnollinen kulmakynä-look. Vinkit Cara-henkisen kulmatyylin loihtimiseen löytyvät jo tuolta nettisivulta ja muut jutut ilmestyvät sinne lähiaikoina. :)

kulmat2.jpg

L’Oréal Brow Artist Plumper -kulmageeli

kulmat3.jpg

L’Oréal Brow Artist Designer -kulmakynä

kulmat1.jpg

L’Oréal Brow Artist Genius Kit -kulmaväripaletti

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sattuipa tämä postauksesi tosi hyvin, itse en ole ikinä kulmiani meikannut, mutta viime aikoina on tuntunut, että niillekin pitäisi alkaa tehdä jotakin… täytyy ehdottomasti käydä tutkimassa nuo lorealin sivut

 • Kauniita tyylejä kerrassaan kaikki. Tykkään itse todella paljon L’orealin kulmaväripaletista, sillä saa kauniit ja luonnolliset kulmakarvat. :)

  Kivaa viikonloppua! <3

 • VILLIT TUMMAT KULMAT JOO JOO

 • Riia Meikkipää

  Hei ihan mahtavat noi ekat vahvat kulmat sulle! Komppaan. Toimii varmasti esim. iltalookissa niin, että muu meikki on supernaturelli, eli vaan tosi kuulas pohja, poskipunaa ja joku huulikiilto. Ihanan näköinen olet!

 • ingis8

  Viimeinen kuva on hienoin :) Täytyypäs mennä lueskelemaan….

 • ACat Heini

  Kiva Eka Kuva ;) Tykkään. Hei Sinnekkin!
  Aina Meikki tai Muut VINKIT kiinnostaa. Eka tai Toiseks viimone Minun Suosikit.
  Minä kun kävin viimeeksi Kulmia laittamassa, EI näkyny missään.
  Kun on Omasta takaa jo Tummat kulmat. Pitää joku kerta kokeilla uudestaa ja mainita
  Laittajalle, että laittaa Näkuvämmät ja leveämmät kulmat. Semmonen tapaus.

Related posts