14/05/15

Black Thursday

16 68 asu-pilottitakki5.jpg

Tiedättekö niitä päiviä, kun tekisi vain mieli lötköillä ja löhötä aamusta iltaan? Tänään on ollut vähän sellainen päivä. Yleensä olen niin touhua täynnä, mutta kaipa sitä tarvitsee toisinaan vain olla. Toivottavasti teillä muillakin on ollut tänään mukava päivä. :)

Translation: Black is the colour of the day.

asu-pilottitakki4.jpg

Bomber Filippa K, boyfriend-farkut // boyfriend jeans H&M, poolopaita // turtleneck shirt Black Swan*, kengät // shoes & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses Monki*

* saatu blogin kautta / gifted

asu-pilottitakki6.jpg asu-pilottitakki11.jpgasu-pilottitakki8.jpg asu-pilottitakki1.jpg asu-pilottitakki2.jpgasu-pilottitakki10.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Tykkään! Ja onpas sulla ihanasti hiukset näissä kuvissa, rennon sotkuisesti :)

 • T T

  Hei, onko sulla toi hiusväri ihan kestona vai sävy? Missä värjättiin? Haluan, en löytänyt kampaamon nimeä jutusta jossa käsittelit tukkamuutosta, lienen sokea :)

 • T T

  … Siis nimenomaan toi vaaleanpunainen kiinnostelee kovasti:)

 • tähtityttö84

  Sä näytät kyllä hyvältä, mä en pystyis kyllä ikinä vetämään pilottitakkia niskaan :) On vieläkin niin kaameat traumat siitä kun 90-luvun loppupuolella kotipaikkakunnan pikkuskinit käyttivät maihareita, camohousuja ja pilottia ja leikkivät koviksia vähän liiankin.

 • Vierailija

  Oot upea! Mahtavaa, miten välillä tyylisi on niin tyttömäinen ja välillä osaat olla noin cool ja kovis, hih. Ja silti, kaikki on kuitenkin ihan Jenniä. <3

 • Such a great laid-back, tomboy-ish outfit! Your ripped jeans are fantastic!

  http://lartoffashion.com

 • Jenniii

  Kivaa, että tykkäsit! Ja tukkaan on sovellettu sitä parin viikon takaista niksiäni huitaista jakaus ”väärälle puolelle”. ;) Tosin tuulikin kyllä hiuksia pöllytti tuolla kuvatessa.

 • Jenniii

  Tukan värjäsi Mikko Vainio Hiusloistosta ja alkuperäinen blogijuttu löytyy täältä. Pastellisävyt eivät käsittääkseni yleensä ole kestovärejä, koska pastellisävyä on vaikea saada pysymään tukassa. Sen sijaan pastellivärit tehdään hiuksiin yleensä niin, että omaa tukkaa vaalennetaan ja sen jälkeen hiuksiin lisätään sävyte, joka tarttuu kevyesti vaalennettuun hiukseen ja haalistuu sitten pesuissa vähitellen. Tuota sävyä voi sitten helposti itse ylläpitää ja syventää kotona värillisen hiusnaamion avulla kuten minäkin olen nyt tehnyt.

  Ensimmäinen värjäyskerta tehtiin siis kampaajalla, mutta väri katoaa todennäköisesti hiuksista ehkä noin 4-10 pesussa kokonaan. Esimerkiksi Biozellilla on hiusnaamioita, joilla pastellisävyn saa värjättyä kotonakin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että noiden Biozellin naamioiden pigmenttipitoisuus on todella tuhti, joten jos havittelee nimenomaan pastellisen vaaleaa sävyä, kannattaa laimentaa naamiota reilusti sekoittamalla sitä hoitoaineeseen. :) Lisää aiheesta täällä

 • Jenniii

  Haha, kiitos! Myönnän, että muutama teinivuosi pikkukaupungissa, jossa pilottitakki oli juuri noiden pikkuskinien univormu, jätti minuunkin arpensa. :D Mutta hei, tämän traumankin voi voittaa – minä olen elävä esimerkki. ;)

 • Jenniii

  Mahtavaa kuulla, että tämä ”kovis-tyylikin” näyttää yhä Jenniltä. :) Ja kiitos kauniista sanoista!

 • Jenniii

  Thanks Natali! I don’t normally feel so comfortable in tomboyish style but this look felt like me. :)

 • Raffii cattii! Ihan mahtava että näkee välillä hiukan raffimpaa meininkiä, tyttömäisyys on hyvästä ja sopii sulle todella hyvin, mutta hienoa nähdä että susta on moneksi ;D Vielä kun kaivat nahkatakin jostakin niin tulee kunnon nata-vibat ;)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 • ade_

  Aika ysärivibat, mutta toimii! Olet todella kaunis ja olen tykännyt kovasti viimeaikaisista asukuvistasi. En vain pääse yli siitä, miten siistit nuo vaaleanpunaiset hiukset on.

 • Jenniii

  Haa, kiitos! :) Joskus sitä itsekin kaipaa vähän vaihtelua eikä aina halua näyttää samalta, joten kiva kuulla, että tämäkin tyyli puree! Ja kuule, ehdin nahkatakki-asiassa jo edelle. ;) 

 • Jenniii

  Voi kiitos! <3 Nyt on taas tukka ehtinyt haalistua melkein blondiksi, mutta pitääkin laittaa tänään vähän lisää väriä päähän pesun yhteydessä. :)

 • ACat Heini

  Mielenkiintoisia kuvia….
  EN Ymmärrä, enkä Tykkää Valmiiksi Revityiistä Muodin TRENDISTÄ Vaatteista, Farkuista jne.
  Olen elänyt aikaa jolloin EI saanut kaikkea, Mitä halusi tai pyysi.
  Haluan Ostaa UUDET Vaatteeni EHJINÄ.
  PIENET osat, Koristeena on ok.
  Minullekkin PIOLOTTI takista on jäänyt , Kovisten käyttämä ja Negatiivinen kuva Meneesstä Ajasta ja
  historiasta.

Related posts