13/05/15

Dramattisia sointuja aamupalaksi

1 51 Näyttökuva 2015-5-13 kello 6.53.11.png

Olen jotenkin onnistunut sivuuttamaan kotimaisen Femme en Fourruren musarintamalla täysin, vaikka nimi onkin aina satunnaisesti pompannut esiin erinäisissä yhteyksissä. VIRHE! Tämä kaksikkohan on ihan rautaa! Kiitos Lily-kollega Annukka Juulialle tilanteen korjaamisesta. :) Bongasin nimittäin hänen blogistaan Femme en Fourruren uuden mahtavan biisin musavideoineen ja tykästyin saman tien siinä määrin, että pakko laittaa tämä jakoon täällä omallakin tontilla. Jos pidät uneliaista elektrosoundeista synkillä sävyillä höystettynä, niin tässä on suoranainen herkkupala aamiaiseksi. Visuaalisesti huikean ja kutkuttavan dramaattisen videon on ohjannut Miikka Lommi. Kyllä saa taas olla ylpeä suomalaisesta osaamisesta!

FEF julkaisi muuten viime viikolla tämän Smell-biisin nimeä kantavan uuden EP:n, joka löytyy jo Spotifysta ja Soundcloudista

Translation: Fantastic new music from Finland by Femme en Fourrure. Check out the super cool and dramatic music video by Miikka Lommi, too. :)

Tags: ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • aannukka

    Mahtavaa, että löytyi tontiltani uutta kuunneltavaa. :) Meillä on kyllä todella samanlainen musamaku, sen verran on tullut bongailtua samoja lemppareita blogistasi! :) 

Related posts