13/05/15

Asuste-inspiraatiota: silkkihuivi

14 65 sss84.jpg

Olen aina tykännyt kaikenlaisista hauskoista pikkuhuiveista ja niitä onkin kertynyt kaappeihin kirpputoreilta vuosien varrella. En ole kuitenkaan oikein osannut käyttää tuollaisia ohuita ja kepeitä huiveja. Ilokseni kaikenlaiset hentoiset huivit ovat yksi tämän kevään isoista trendeistä, joten huivi-inspistä on tarjolla etenkin katumuotisivustoilla runsain määrin. 

Keräilen säännöllisesti Stockholm Street Stylen sivuilta tietokoneelleni inspiskansioihin kivoja ja inspiroivia asuja, joista voi sitten huonon asupäivän kohdalle sattuessa ammentaa ideoita. Selailin tänään arkistojani ja bongasin joukosta monta superkivaa ja erilaista tapaa sitoa silkkihuivi kaulalle. Vielä en ole tätä trendiä itse ottanut haltuun, mutta ehkä näiden esimerkkien ja inspiskuvien innoittamana viimein kaivelen kaappieni kätköistä ihanat huivit käyttöön. :)

Translation: Silk scarf inspiration from Stockholm Street Style.

sss29.jpg sss103.jpgsss40.jpg

Photos: Stockholm Street Style

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Noista tulee aina mieleen lentoemännät. :)

 • ACat Heini

  1. On minun Suosikki. Tykkään.
  Kiitti Linkki Vinkistä ;)
  Kivaa Viikon jatkoa!

 • Satur

  Moi! Yleisenä kommenttina sulle, että ihastuttavaa, kun sinä osaat piristää päivää useilla kirjoituksillasi :)

  Kirjotat joka päivä blogiisi, eikö niin? Miten aina keksit juttusi? :D

  On silkkihuivit nättejä. Itse en osaa pukea sellaista kaulaani, ellei se ole vähän isomman kokoinen. Silkkihuivi näyttää nätiltä myös päässä. On monenlaisia hyviä tapoja laittaa se päähän. Joko hiukset peittävästi tai pantamaisena ym. Olisi kiva, jos tekisit jutun vaikka siitä joku kerta

 • Minä pidän silkkuhuivi-trendistä ja olen jo tovin metsästänyt itselleni silkkihuivia, mutta tarpeeksi nättiä ja yksinkertaista (väritykseltään) en ole löytänyt, vielä :) toivottavasti sellainen pian tupsahtaisi eteeni.

 • Aisha J

  Omaan kaappiini on myös kertynyt pikkuhuiveja kirppareilta, mutta en ole osannut niitä vielä käyttää. Inspis tuli siis tarpeeseen! Odottelen innolla kuvia omista kokeiluistasi :)

 • Hienoja kuvia! Itse olen yhdistänyt silkkihuiveja myös vyön kanssa: http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/2015/05/belted-scarf.html. Oletko kokeillut sitä trendiä?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Minnamanna

  Omaan silmään silkkihuivit ovat aina näyttäneet jotenkin keski-ikäiseltä, jopa ”mummomaisilta”, mutta näissä kuvissa ei sellaisesta ole tietoakaan. Kivalta näyttää! Hauskaa, että vaikka ei itse seuraisi muotia kovinkaan ahkerasti, niin hyvien blogien kautta siitä pysyy kärryillä ja saattaa saada uusia ideoita omaankin pukeutumiseen.

  Minulla olisi aihetoive tänne blogiisi. Vaikutat itsenäiseltä, elämästä nauttivalta naiselta, joka seisoo omilla jaloillaan – ja näitä asioita ihailen. Itse äskettäin eronneena ja elämän suuntaa etsivänä (enkä ehkä ole ainut) lukisin mielelläni kirjoituksen siitä, millaista on asua itsekseen, ja mitä hyviä ja huonoja puolia siinä näet. En tarkoita, että kirjoituksen pitäisi heijastaa syvällisesti henkilökohtaisia ajatuksiasi parisuhteessa olemisesta tai sen puuttumisesta, vaan ennemmin pohdintaa siitä, miten ei vaan pärjätä yksin asuessa vaan myös nauttia siitä. Olen tykännyt Pupulandiassa siitä, että kepeiden aiheiden rinnalla on välillä syvällisempiäkin tekstejä.

 • Jenniii

  Haha, no ehkä vähän – ainakin jos yhdistää jakkupukuun. ;) Näiden tyylien kohdalla minulle ei kyllä tuota assosiaatiota synny. 

 • Jenniii

  Kivaa, että kolahti! :) 

 • Jenniii

  Voi kiitos tosi mukavasta palautteesta. :) Kirjoitan blogia tosiaan melkein joka päivä, eikä oikeastaan vielä koskaan ole ollut sellaista hetkeä, ettei olisi kerta kaikkiaan mitään sanottavaa. Kirjaan aina ideoita postausaiheista sellaiseen pieneen vihkoon, josta voin sitten pään lyödessä tyhjää kurkkia ehdotuksia. Kaipa se on osa perusluonnettani, että jatkuvasti tutkailen ympäristöä ja etsin uusia kiinnostavia ja inspiroivia asioita ja ajatuksia. :)

  Silkkihuivijuttu on suunnitteilla, joten kaipaamasi kaltaisia vinkkejä on varmasti tulossa lähiaikoina! :)

 • Jenniii

  Suosittelen metsästämään myös kirpputoreilta ja vintage-putiikeista! Itse olen löytänyt useimmat ohuet huivini käytettyinä. :)

 • Jenniii

  Jes, mahtavaa! :) Juttua myös omista kokeiluista on tulossa, kunhan saan kuvia napattua!

 • Jenniii

  Tuota vyökikkaa en ole vielä testannut, mutta ehkä pitää kokeilla sitäkin! Kiitos vinkistä. :)

 • Jenniii

  No minulla on aina ollut vähän sama juttu, että tuollaisista ohuista huiveista on tullut sellainen mummofiilis, mutta näissä tyyleissä huivit näyttävät minusta tosi raikkailta. :) Eli tosi mukava kuulla, jos sain inspiskuvien avulla sinutkin innostumaan!

  Ja kiitos myös hyvästä juttuideasta. Laitetaan tuo korvan taakse. :)

Related posts