12/05/15

Uutta Samujia – kurkistus AW15-mallistoon

6 74 samuji-aw15-14.jpg

Samuji tarjoili hiljattain katsauksen ensi syksyyn julkaistessaan syksyn 2015 lookbookit. Samujihan on perinteisesti tehnyt joka sesonkiin kaksi erillistä mallistoa, ajattomia klassikoita sisältävän Classics-kokoelman sekä enemmän juuri tässä hetkessä kiinni olevan Seasonals-malliston – ja niin siis tälläkin kertaa. Yleensä olen tykännyt tasaisesti molemmista, mutta poikkeuksellisesti ensi syksyssä kolahti aivan huomattavasti enemmän tuo klassikkomallisto. Poimin kokoelmasta teille maistiaisiksi omat lempparini, joten tässä siis Samujin ensi syksyn parhaita paloja. :) Mitkäs näistä lookeista ovat teidän suosikkejanne? Koko lookbookit voi kurkistaa Samujin Facebook-sivuilta.

Translation: Let me offer you a little sneak peek to the Samuji AW15 Classics collection. I picked my favourite looks of the whole collection and here they are. Which ones do you like the best? :) You’ll find all the lookbook pics on Samuji’s FB page.

samuji-aw15-1.jpgsamuji-aw15-20.jpg samuji-aw15-2.jpg samuji-aw15-8.jpgsamuji-aw15-15.jpg samuji-aw15-4.jpgsamuji-aw15-3.jpg samuji-aw15-6.jpgsamuji-aw15-16.jpgsamuji-aw15-5.jpgsamuji-aw15-11.jpg samuji-aw15-7.jpgsamuji-aw15-17.jpg samuji-aw15-9.jpg samuji-aw15-10.jpg samuji-aw15-12.jpg samuji-aw15-13.jpg samuji-aw15-18.jpg samuji-aw15-19.jpg samuji-aw15-21.jpg samuji-aw15-22.jpg

Photos: Samuji AW15 Classics collection

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Radamsa

  Porkkanapöksyt! Täydellinen väljyys ja materiaali näyttää sopivan jämäkältä, tässä voisi olla haastaja ainaisille farkuille. Myös telttamekot neuleiden kanssa puettuna miellyttää, mutta kuosit ei tällä kertaa kyllä oikeen iske. 

 • Qjs

  Taattua Samuji-laatua: perusvarmoja vaatteita, joissa huippuun hiottu muoto ja imartelevaa ja ryhdikkään leikkaukset, vaikkeivät ne (vaatteet) silti ehkä yksinään puhuttele niin vahvasti. Vaatteet syntyvät henkiin vasta kantajansa yllä ja erilaisia persoonia esiin tuoden. Kuten edellistä kommentoijaa, myöskään minua ei tällä kertaa kuosit sytyttäneet, mutta tuo väljät kullanbeiget housut ja musta neule -yhdistelmä on kyllä päästävä kaupassa hipelöimään!

 • Tyylikkäitä asuja! Oma lempparini on kyllä tuo reilunkokoinen beigenvärinen takki raitamekon ja herrainkenkien kanssa!

 • Jenniii

  Porkkanapöksyt ja muutkin väljemmät housut ovat kiinnostaneet myös minua pitkään farkkujen haastajana. Näistä kuvista sai kivasti inspiraatiota jo olemassa olevien vaatteidenkin yhdistelyyn. :) Tykkäsin itse tuosta ruksi-kuosista, mutta värimaailma on kyllä mallistossa aika aneeminen.

 • Jenniii

  Olen tismalleen samaa mieltä Samujista. Moni vaate ei näytä yksinään oikein miltään, mutta pääsevät vasta kantajansa yllä ja oikein yhdisteltynä loistoonsa. Juuri tuo kullanbeiget housut ja pörröneule -yhdistelmä oli omiakin lemppareitani ensi syksyn mallistosta. :)

 • Jenniii

  Näitä lookbook-kuvia on niin kiva selailla ihan inspismielessä omia olemassa olevia vaatteitakin ajatellen. Keksin heti uusia kivoja yhdistelmiä oman vaatekaapin löydöistä, kun katselen näitä stailauksia. :)

Related posts