12/05/15

Mustavalkoisessa jumissa

17 63 nurmi5.jpg

Mustavalkoinen väriteema pukeutumisessa jatkuu vain! Luulen, että tällä vaaleanpunaisella kuontalolla on jotain tekemistä asian kanssa… Kun hiuksissa on jo joku selkeä väri, tuntuu hiukan vaikeammalta matchailla muita sävyjä pukeutumiseen. Pastellisävyt, vihreä, pinkki sekä ruskean, sinisen ja harmaan sävyt tuntuvat pelaavan kanssa hyvin yhteen sekä tietysti se mustavalkoinen. Siitä huolimatta tuntuu, että joinakin aamuina vaatekaapilla on värien kanssa erityisen hankalaa. Tai ehkä syynä tähän väridilemmaan ei edes ole tukka, vaan olen vain muuten hakoteillä. No, mustavalkoinen on ainakin turvallinen ja helppo valinta.

Sain valita viimesyksyisen yhteistyömme tiimoilta jotakin mieleistäni kotimaisen Nurmi-merkin tämän kevään mallistosta ja tykästyin tähän hauskaan mustavalkoiseen printtikuosiin. Meinasi tulla valinnanvaikeuksia, kun molemmat samasta kuosista tehdyt mekot olivat niin kivoja, mutta päädyin lopulta edestä napitettavaan versioon, jonka voi pukea monella eri tavalla. Ilme muuttuu helposti sen mukaan, laittaako napit kiinni ylös asti vai jättääkö rennommin auki, käyttääkö mekon mukana tulevaa vyötä vai ei tai sitooko rusetin etu- vai takapuolelle. Hihoja käärimälläkin fiilistä saa muutettua ja keksinpä myös, että mekkoa voi pitää kesähelteillä kevyenä takkina, jos napit jättää kokonaan auki.

nurmi2.jpg

Jos joku muukin ihastui mekkoon ja sen hauskaan printtiin, niin tiedoksi, että kevätmallisto on myynnissä Helsingissä Nudge-liikkeessä, jossa muuten ystäväni raportin mukaan oli eilen vielä jäljellä tuota ihanaa Väskan valkoista laukkuakin, jota ei enää merkin omassa verkkokaupassa näytä olevan. :) Muualla asuvia palvelee Nurmen oma verkkokauppa, Nudgen valikoimaa verkossa myyvä Yalo sekä Nurmen oma putiikki Lahdessa ja muut nettisivuille listatut jälleenmyyjät.

Translation: I’m having some sort of a black and white period clothingwise. I don’t know if it’s the pink hair or what but I’ve really had difficulties with colours lately. Well, black and white is always a safe choice! This lovely print dress is by a Finnish brand called Nurmi and I love the versatility of it: the look changes completely depending on whether you button it all the way up or not, use the belt or not, tie the belt to the front or back, roll up the sleeves or keep all the buttons open and wear it as a jacket. :)

nurmi6.jpg

Mekko // dress Nurmi Clothing*, laukku // bag Väska*, kengät // shoes & Other Stories, sormus // ring Efva Attling*

* saatu blogin kautta / gifted

nurmi9.jpg nurmi3.jpgnurmi1.jpg nurmi7.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • This is one of the best b&w outfits that I’ve seen in a while. The dress is too cute! :)

  http://lartoffashion.com

 • Mekko on tosi hauska mut jotenkin jäin nyt kiinni noihin kenkiin. Täydelliset, sanoisin.

  Kivaa tiistaita! :)

 • Voi apua, ihana! Krääh. Nyt en voi kyllä ostaa mitään, ehkäpä palkitsen tuolla itseni, kun syksyllä palaan töihin…

  Kaunis nainen olet.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • jmp

  Heippa Jenni!

  Ajattelin vinkata sinulle (mikäli sinua sattuisi kiinnostamaan), että Roihuvuoressa pääsee ihailemaan kirsikkapuiden kukkaloistoa ja Helatorstaina siellä vietetään Hanami-juhlaa. Tässä linkki blogipostaukseen, josta menovinkin bongasin: http://www.rantapallo.fi/kaukaahaettua/2015/05/12/nyt-akkia-kirsikkapuistoon/ :)

 • jmp

  Äh, kommenttini lensi näköjään epähuomiossa väärään paikkaan. Ei ollut siis tarkoitus kommentoida kommenttia :)

 • Jenniii

  Hei kiitos vinkistä! :) Olin itse asiassa juuri ajatellut, että voisin helatorstaina mennä piipahtamaan, joten tämäpäs sattui! :)

 • maijavaan

  Onpa todella kaunis mekko! Kiva että esittelet blogissasi näitä kotimaisia vaatemerkkejä :)

 • Ihana mekko! Sopii tosi hyvin kukkakynsiesi kanssa! :)

 • ACat Heini

  Ihana ja Kivan Näköisiä kuvia.
  Minäkin Tykkään jaKäytän Ajatonta Musta-Valkosta omassa Puketumisessa ja Tyylissäni.
  Tykkäsin etenkin Mekko, Kynnet&Laukku Yhdistelästä ;)

 • Jenniii

  Thanks Natali! You should definitely check out the other print dresses from Nurmi spring collection, too. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Nämä kengät ovat kyllä herättäneet kovasti ihastusta ja viikonloppunakin ruokakaupassa joku tuntematon nainen kehaisi spontaanisti ohi kulkiessaan. :)

 • Jenniii

  Kiitos Hannele! Nurmella on kyllä tosi kivoja vaatteita mallistossaan ja tykkäsin erityisesti tästä tämän kevään printtikuosista. :) Mutta varmasti ensi syksyynkin on jälleen luvassa jotain uutta ja hauskaa!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Ihastuin tähän mekkoon heti jo Nurmen lookbook-kuvissa, joten piti päästä sovittelemaan. Ja mukava kuulla, että suomalaisten merkkien buustailusta ja vinkkauksista tykätään – Suomi-muoti on aina ollut lähellä sydäntäni. :)

 • Jenniii

  Nyt on meneillään jokin mustavalkokausi, joten nämä kynnet sopivat teemaan kyllä hauskasti. Aina ei tosin tiedä, ovatko kynnet pukeutumisinspisten syy vai seuraus. ;)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Mustavalkoinen on kyllä ajaton ja helppo väritys vaatteissa.

 • Laura

  Hei mikä koko sulla on tästä mekosta?? 8)

Related posts