11/05/15

Pikkuputiikit esittelyssä: Varikon Varjo

9 53 varikon-varjo8.jpg

Tänään on pitkästä aikaa luvassa putiikkiesittely! Kovasti tykätty pikkuputiikki-juttusarja jäi viime vuonna jossain vaiheessa tauolle, kun tuntui, että kaikki lähitienoon kivat pienet liikkeet oli jo koluttu ja esitelty. Harmillista kyllä, sittemmin korviini on kantautunut surkeita uutisia monenkin putiikin surkeasta kohtalosta – moni viime vuonnakin esitellyistä liikkeistä on joutunut lopettamaan. Yhä edelleen olen silti innokas pikkuliikkeiden tukija, joten jos tulee mieleen sellaisia erityisen mukavia putiikkeja, jotka ehdottomasti tarvitsisivat ja ansaitsisivat pientä buustia, niin saa ehdottomasti vinkkailla kommenttiboksissa.

Minulle vinkattiin jokin aika sitten Vallilan raitiovaunuvarikon kulmalla sijaitsevasta Varikon Varjo -nimisestä pikku-konseptiliikkeestä ja päätin lähteä aurinkoisen päivän kunniaksi ekskursiolle vähän kauemmas kotinurkiltani. Olen aina tykännyt Vallilasta ja Töölöstä sinne hurauttaakin kätevästi 8-raitiovaunulla. Ja piipahdukseni perusteella uskallan suositella, että kannattaa lähteä vaikka vähän kauempaakin vierailulle. On nimittäin niin sympaattinen tuo pieni putiikki! :)

varikon-varjo2.jpg

Varikon Varjo on itse asiassa pitänyt majaansa Vallilassa siinä varikon takana (ja vähän varjossakin, kirjaimellisesti) Eurantiellä jo parin vuoden ajan, mutta ei ilmeisesti tule tarpeeksi usein liikuskeltua siellä suunnalla, kun minulle liike oli aivan uusi tuttavuus. Putiikin omistaja kyllä totesi, että päivittäin sisään eksyy ihan uusia kävijöitä, joten en taida olla ainoa, joka löysi tämän Vallilan sydämeen kätketyn helmen vasta nyt. 

Liikettä pyörittää vaatesuunnittelija Liisa Riski, jonka idea omasta liikkeestä syntyi Lontoossa asuttujen vuosien jälkeen. Riski halusi vähän vipinää omille kotikulmilleen, ettei kaiken kivan perässä tarvitsisi aina matkata keskustaan asti. Myynnissä putiikissa on hänen oman ihastuttavan mallistonsa lisäksi kaunista paperi- ja sisustustavaraa, ja saapa putiikista kahvia ja kaakaotakin. :) Putiikki on avoinna kolmena päivänä viikossa, torstaisin klo 10-16 ja pe-la klo 10-18. Käykää ihmeessä kurkkaamassa vaikka kahvikupposen merkeissä – Varikon varjo on sievä kuin karkki ja todellinen hyvän tuulen putiikki!

varikon-varjo1.jpgvarikon-varjo9.jpg varikon-varjo3.jpgvarikon-varjo7.jpg varikon-varjo4.jpg varikon-varjo10.jpg

Ihastuin Liisa Riskin vaatemallistoon niin kovin, että siitä on lähipäivinä luvassa ihan oma juttunsa.

varikon-varjo5.jpg

Putiikissa myydään myös tanskalaisen Hayn sisustusesineitä.

varikon-varjo11.jpg

Putiikin omistajan hauskat kengät ovat peräisin Hong Kongista. :)

varikon-varjo6.jpg varikon-varjo12.jpg varikon-varjo14.jpg varikon-varjo15.jpg

Paikan päältä voi myös ostaa kupillisen Helsingin Kahvipaahtimon kahvia.

varikon-varjo13.jpg varikon-varjo16.jpg varikon-varjo18.jpgvarikon-varjo17.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Koti, Muoti

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts