11/05/15

Hattarapäivä

8 83 asu-hattara4.jpg

Vaaleanpunaisessa tukassa oikeastaan joka päivä on hattarapäivä, mutta viime viikolla oli yksi tavallistakin hattaraisempi. Päätin nimittäin Hertan inspiroimana vähän kihartaa kutrejani ja voin kertoa, että vaaleanpunainen tukka on pörheän kiharaisena vielä noin kolme kertaa hattarampi kuin suorana. :D Harmaana ja sadetta enteilevänä arkipäivänä kiharapehko tuntui olevan jotenkin too much, joten laitoin sen kiinni. Lupaan vielä esitellä megahattaran tässä joku päivä ihan kunnolla!

Päivän hattarateemaan sopi sekin, että päädyin pukemaan ylleni vaaleanpunaisen kevättakin. Minulla selvästi on meneillään jokin erittäin vahva vaaleanpunainen kausi, mikä tuntuu jokseenkin absurdilta ottaen huomioon, että olen intoillut tällä tasolla kyseisestä väristä viimeksi varmaan joskus 25 vuotta sitten. Jokaisen pikkutytön lempiväri ja näemmä nyt sitten vähän isommankin tytön suosikki! Vaaleanpunainen on kyllä ihan omiaan maustamaan esimerkiksi mustavalkoista tyyliä, joka on viime aikoina ollut suosikkini. Tälläkin kertaa päälle valikoitui juuri mustaa ja valkoista ripauksella roosaa.

Translation: Cotton candy look from last week. :)

asu-hattara1.jpg

Takki // coat SAND, silkkipaita // silk shirt H&M, farkut // jeans Never Denim / BikBok*, laukku // bag Väska*, kengät // shoes Filippa K, aurinkolasit // sunglasses Monki*

* saatu blogin kautta / gifted

asu-hattara5.jpgasu-hattara3.jpgasu-hattara6.jpg asu-hattara7.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • lotjake

  Oon aina niin iloinen sun asukuvista! Inspiroidun jo-ka kerta ;)

 • Vierailija

  Minäkin tykkään asukuvista! :-)
  Katsopas muuten tämän postauksen ensimmäistä kuvaa ja äitisi kuvaa, jonka jaoit täällä eilen. Mielestäni teissä on hyvinkin paljon samaa näköä.

 • TiiaT

  Ihanat kengät! Herrainkengät tasapainottavat kivasti asun hattaramaisuutta :)

 • Jenniii

  Ihana kuulla, kiitos! :) 

 • Jenniii

  Onpa kivaa, että tykkäätte! :) Ja olet muuten ihan oikeassa tuon yhdennäköisyyden kanssa! Nyt kun katson noita kahta nimenomaista kuvaa, niin minäkin näen sen. <3

 • Jenniii

  Kiitos! Nuo kengät ovatkin ehdottomasti tämän hetken lempparini. :)

 • T.

  Aivan ihana asu, niin keväinen! Tuo takki on kyllä mahdottoman söpö :)

 • Jenniii

  Kiitos! Sandaalikelejä odotellessa… ;)

Related posts