10/05/15

Keväisiä kauneusrutiineja + KILPAILU

151 86 aco1.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä ACO

Talvi on aina melkoinen koettelemus iholle täällä Suomen leveysasteilla, joten minulle kevät on auringon ja lämpenevien säiden ohella ilonaihe myös naamataululle. Vaikka iho voi lämmössä ja aurinkoisessa kevätsäässä yleensä kirpeitä pakkasia ja pattereiden kuivattamaa huoneilmaa paremmin, olen huomannut, että siirtymäkaudet sesongista toiseen laittavat hipiän koetukselle. Ja usein siinä hötäkässä menevät meikkipussin ihonhoitotuotteetkin vähän uusiksi. Ainakin minun ihoni tarpeet tuntuvat talvella ja kesällä olevan melko erilaiset. 

Minulta kysyttiin hiljattain, että miltä mielestäni hyvinvoiva iho tuntuu? Ja oikeastaan vastaukseni on: ei miltään. Hyvinvoivassa ihossa ei ole kuivina kiristeleviä kohtia, kutinoita, ihottumaa, ärsytyksiä, kipeitä finnejä tai epätasaisuuksia – toisin sanoen, kun iho voi hyvin, sen voi oikeastaan unohtaa kokonaan. Itse en ole tuohon pisteeseen vielä päässyt, enkä totta puhuen tiedä, pääsenkö täysin koskaan, mutta olen luottavainen, että kesä tuo tullessaan myös auvoisampia aikoja ihoasioissa. 

aco2.jpg

Olen kuluneen vuoden aikana joutunut miettimään ihojuttuja enemmän kuin kymmeneen vuoteen (poislukien muutamat satunnaiset ihokriisit) eikä kaunis iho todellakaan ole minulle mikään itsestäänselvyys – minun tapauksessani se ei ole ollut sitä koskaan, vaikka ihoni on muiden silmiin varmasti näyttänyt pääasiassa heleältä ja kauniilta. Toivon, että hormonaalinen myllerrys viimein rauhoittuisi kropassani kesän tullen, mutta kyllä me tämän ihon kanssa nykyään toimeen tulemme, vaikka hormonit heilahtelisivatkin. 

Vaikeinta on ollut löytää ihonhoidossa jonkinlainen tasapaino ihon moninaisten tarpeiden kesken. Miten hoitaa ihoa, joka on yhtäaikaa hyvin pintakuiva mutta rasvoittuva, epäpuhdas mutta paikoin hilseilevä korppu ja kaupan päälle vielä herkkäkin? Apteekkikosmetiikka on tuntunut kenkuttelevalle iholle aika turvalliselta vaihtoehdolta. Olen itse asiassa noudattanut ACOn kolmen kohdan ihonhoito-ohjelmaa jo ennen uudistuneen tuotesarjan kokeilua: puhdistus, lisäteho ja kosteutus. Siirtymä tuntui siis helpolta, sillä nuo kolme steppiä ovat ehtineet jo muodostua rutiiniksi.

aco12.jpg

Puhdistus ja kosteutus ovat minulle ihonhoidon A ja O. Ihon puhdistamisesta en tingi väsyneimpinäkään iltoina ja kosteusvoidetta en voisi edes harkita jättäväni väliin, sillä iho usein tuntuu kiristelevän kuivalta jo minuutin-pari puhdistuksen jälkeen. Talvella välttelin turhaa vesipesua ihoa kuivumiselta suojatakseni, mutta nyt olen säiden lämmettyä taas alkanut siirtyä puhdistuksessa vesipesuihin. Valitsen vain kuivalle iholle sopivan puhdistustuotteen ja viimeistelen putsauksen kasvovedellä. Kasvovedestä olen joskus muinoin vähän lipsunut, mutta etenkin puhdistusmaidon kanssa se on oikeastaan välttämättömyys hyvän puhdistustehon aikaansaamiseksi. Aiemmin en myöskään tiennyt, että kasvovesi myös kosteuttaa ihoa.

Kosteutukseen käytän perinteisesti kuivan ihon tuotteita, mutta kesää kohden saatan vaihtaa hiukan kevyempään kosteusvoiteeseen, jos iho tuntuu pärjäävän vähemmälläkin. Uusin tulokas meikkipussissani onkin tuo ACOn kolmen kohdan ohjelmastakin löytyvä lisäteho eli silmänympärysvoiteet ja seerumit. Pari vuotta sitten sain viimein liitettyä silmänympärysvoiteen osaksi hoitorutiiniani (kun olin saanut noottia kosmetologilta kuivista silmänalusistani) ja nykyään en osaisi elää ilman. Silmänympärysihon kuivuuden tuntee yleensä nykyään aika nopeasti, jos voide on päässyt unohtumaan.

aco6.jpg

Seerumit olen puolestaan löytänyt oikeastaan kunnolla vasta viimeisen vuoden aikana, mutta enää en malttaisi luopua niistäkään. Niistä saa mahtavaa lisäbuustia kosteutukselle ja iho tuntuu seerumin myötä muutenkin tasaisemman väriseltä ja hehkeämmältä. Myös seerumi on siis kotiutunut meikkipussiini pysyvästi. Olen kuullut, että seerumeita suositellaan käytettäviksi juuri näissä siirtymävaiheissa sesongista toiseen, joten juuri nyt on erinomainen hetki tutustua seerumeihin, jos eivät ole vielä entuudestaan ihonhoidossa tuttuja juttuja. 

Olisi kiva kuulla myös teidän ihonhoitorutiineistanne. Mitä vaiheita teidän jokapäiväisiin ihonhoitotoimiinne kuuluu? Onko teillä jotain erityisiä kikkoja, joilla herättelette ihoa talven jälkeen kevääseen ja kesään? Saan arpoa kolmelle lukijalle ACOn ihonhoitopaketin, joten jos mielit mukaan kisaan, kerro kommentissasi myös, haluaisitko mieluummin kuivan ihon vai normaalin/sekaihon tuotepaketin. :) Paketteihin kuuluvat puhdistusvaahto tai -maito, kasvovesi sekä päivä- ja yövoide. Kilpailu on voimassa to 14.5.2015 asti ja muistathan jättää kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen. 

aco10.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus

151 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • annemi

  Itse olen aivan ihastunut FLOWn ruusuveteen jolla pyyhin kasvot aamuin, illoin. Sen jälkeen Weledan kosteusvoide iholle ja iho tykkää :) 

  Jos arpaonni osuisi kohdalle, haluaisin normaalin/sekaihon paketin. 

   

 • elsamia

  Heippa. Hoidan ihoani hyvällä, puhtaalla ruokavaliolla. Juon litroittain vettä ja käytän helliä kasvonpuhdistusaineita, jotka eivät kuivata liiaksi herkkää ihoani. Lisäki huolehdin ihon kosteutuksesta vesipohjaisilla kasvorasvoilla, sillä rasvaa sisältävät voiteet eivät sovi lainkaan hormonaaliselle akne-iholleni. (joka voi paremmin kuin aikoihin tällä hetkellä) Haluaisin mieluiten tuotepaketin normaalin/sekoihon tuotepaketin.

 • roosakotilai

  yritän aina kosteuttaa usein ihoani suihkun jälkeen. naaman hoito tosin on välillä laiskaa ja siihen pitäisi yrittää panostaa enemmän, varsinkin meikinpoistossa olen todella laiska iltaisin. Normaalilla iholla kuitenkin mennään

 • T.

  Jojobaöljystä on tullut minulle uusi apulainen hormonimyrskyistä kärsivän ihoni tukijoukkoihin. Se selkeästi huijaa ihoani vähentämään muuten rankkaakin rasvoittumista t-alueelta. Ja ilmejuonteetkin ovat madaltuneet tämän ”öljyn” johdosta. Suosittelen!

  Kunnon puhdistus ja kosteutus ovat joka tapauksessa avainasemassa hyvässä ihon hoidossa :)

  Haluaisin normaalin/sekaihon paketin.

 • 0ili

  Minun aamuni alkaa lasillisella vettä, ja sitten hampaiden pesun jälkeen puhdistan kasvoni kasvovedellä ja lisään silmänympärysvoidetta ja päivävoidetta. Päivän mittaan juon myös paljon vettä, sekin tekee hyvää iholle (kuten myös muutenkin kropalle). Illalla puhdistan meikin vaahto-puhdistusaineella (Dermosilin E-sarjan putsari on paras ikinä) ja levitän sitten silmänympärysvoiteen ja yövoiteen. Aina välillä kuorin kasvoni ja teen naamion, ehkä pari kertaa kuussa. Ihoni voi hyvin näillä vinkeillä. :)

  Minulla on normaali iho, ennen oli jonkin verran finnejä, mutta nykyisin niitä tulee hyvin, hyvin harvoin. :)

 • Amppi

  itse käytän seerumin sijaan ruusunmarjaöljyä ja se on toiminut sekaihollani loistavasti! Puhdas luonnontuote!

  Arpaonnen suosiessa valitsisin normaali/sekaihon tuotepaketin.

 • annio

  Sekaihon paketti ois kyllä enempi ku sata jänistä :)

 • Maijjja

  Hellävarainen, mutta tehokas puhdistus sekä kosteutus ovat ihonhoitoni kulmakivet :) ja haluaisin normaalin/sekaihon paketin.

 • NinaMaria

  Positiivinen asenne, veden juonti ja liikunta vievät jo pitkälle. Päälle vielä kosteutusta voiteen ja ihoöljyn muodossa. Hedelmähappokuorinta 2 x viikkoon on vielä oiva lisä. 

  Mikäli arpaonni osuu kohdalle haluaisin kuivan ihon setin. Kuiva on omakin ihoni, mutta haaveissani olisi lahjottaa setti näin äitienpäivän mainingeissa omalle äidilleni. Hän ilahtuisi siitä varmasti. :)

  ninamariatuulikki@gmail.com

 • AnneJ

  Öljypohjainen puhdistusaine ja pesu vedellä ja kosteutta riittävästi. Säännöllinen käynti kosmetologilla kuuluu myös kuvioon. Normaali ja sekaihon omistan.

 • Lukijana mukana arvonnassa :)
  En edes ole varma onko minulla kuiva iho vai sekaiho. Tuntuu, että vaihtelee?
  Joten oikeastaan ei kait väliä kumman toivoisin, jos onni omalle kohdalle osuisi.
  Rutiinit? Omistan huonot rutiinit; innostun aina hoitamaan ihoani kovinkin, mutta.. sitten joskus lopahtaa. Kevään rutiinit ovat erilaiset virkistävät naamiot. Tuntuu, että talven jälkeen iho kaipaa sitä, niin ja mieli :)

 • Hanna B

  Puhdistan kasvot joka aamu ja ilta. Kuorin muutaman kerran viikossa.Kunnon ihon kosteutus seerumilla ja voiteella, välillä käytän naamiota. Ei sovi myöskään unohtaa vedenjuontia ja terveellistä ruokavaliota.
  Valintani olisi normaalin/sekaihon tuotepaketti.

 • Vesi vanhin voitehista, eli sisäinen kosteutus pitkin päivää on ihonhoitoni pohja. Talvella tykkään käyttää seerumeita päivävoiteen alla päivittäin, näin kevään tullen vaihdan seerumin hieman kevyempään. Käytän myös aina huhtikuusta syys-lokakuulle kasvoilla aurinkosuojavoidetta. Kasvojen puhdistuksesta en luista, vaikka mikä olisi! Eli puhdistus ja kosteutus – eipä se ihonhoito sen kummempia tarvitse :). Ja silmänympärysvoidetta olen käyttänyt 15-vuotiaasta asti :). Jos voitto osuu kohdalle, valitsisin normaali/sekaihon paketin.

  blackpluswhiteisgrey(at)gmail.com

 • Katrie

  Käytän ympäri vuoden kookosöljyä kasvojeni puhdistukseen. Kookosöljy toimii ihon kosteuttajana sekä kuorijana kun siihen lisää hieman ruususuolaa joukkoon. Aamulla ennen meikkiä lisään ihoon päivävoiteen. Näillä konsteilla ihoni on pysynyt hyvänä riippumatta vuoden ajasta. Haluaisin normaali/sekaihon paketin :)

 • Aamu alkaa kasvopesulla ja -vedellä. Sitten silmänympärys- ja päivävoide. Vettä yritän muistaa juoda pitkin päivää. Olen huomannut, että riittävä vedenjuonti oikeasti vaikuttaa ihoon, sen kosteuteen ja kuulauteen. Illalla toistuu samat pesurutiinit. Lisäksi olen nyt hankkinut erikseen yövoiteen. Kuorin kasvoni 2-4 x kk ja kasvonaamion laitan joka viikko saunan yhteydessä. Nämä rutiinit ovat toistuneet jo monta vuotta enkä osaisi/haluaisi olla ilman :)

  Jos onnetar suosii, haluaisin normaalin/sekaihon tuotepaketin.

 • Wtuikku75

  Puhdistus ja kosteutus aamuin illoin. Toivottavasti onnetar suosii minua herkän ihon paketilla.

 • Niinukka

  Olen aina huoltanut ihoa hyvin. Viimisen vuoden aikana olen siirtynyt kokonaan eco sertifioituihin tuotteisiin. Ne on tehneet ihmeitä iholleni. Yllättäen minulla puhkesi POD ja joudun vielä tarkemmin katsomaan mitä jopa hiuksiini laitan. Kookosöljy on kyllä unelma tuote.

  Jos onnetar suosii halusin norm/sekaihon paketin.

 • Makke

  Minä en meikkaa lainkaan joten etenkin puhdistuksen lähtökohta on hiukan eri. Nuorena minulla oli paha akne ja nyt 24-vuotiaana näppyjä on muutama toisinaan leukapielissä. Tällä hetkellä käytän biothermin puhdistusmaitoa. Tuote on hyvä, mutta 400 ml pullo kestää ärsyttävän pitkään, haluaisin jo vaihtelua.
  Ottaisin normaalin/sekaihon paketin.

 • Nannil

  itselläni pelastus on ollut vedetön meikinpoisto, viikottainen kuorinta ja ruoka-allergioiden havaitseminen sekä riittävän veden juominen.

 • LovetheGlam

  Pidän mahdollisimman simppeliä ihonhoitorutiinia. Aamuin illoin puhdistus herkän ihon misellivedellä ja sitten kosteusvoide. Yöksi laitan kosteusvoiteen alle vielä jojoba-öljyä, josta sekaihoni on kiitollinen. Kerran viikossa kuorin ja käytän puhdistavaa naamiota (seka-, rasvaiselle iholle tarkoitettua). Veden juonti ja terveellinen ruokavalio auttavat myös paljon ihoa :)

  Tahtoisin normaali/sekaihon paketin.

 • neitinieminen

  Olen tykästynyt testailemaan luonnon kosmetiikkaa ihonhoidossa; minulla on taipumusta ympäri vuoden atooppiseen ihoon joka punoittaa ja kuivuu kasvoista varsinkin. Mielelläni testaisin myös ACO-tuotteita, josko niistä olisi apua? Olisin jopa valmis maksamaan enemmän hyvistä tuotteista kerralla, kuin testailemaan monia eri merkkejä.

 • TanjaH

  Nyt nelikymppisenä olen huomannut, että kasvojen iho vaatii enemmän huolenpitoa kuin aiemmin. Tällä hetkellä mulla on käytössä Go Exposta ostamani Lily Alexandran tuotesetti, johon kuuluu puhdistusgeeli, kasvovesi, tehoseerumi, 24 h kasvovoide, kasvonaamio ja silmänympärysvoide. Haluaisin kokeilla myös ACO:n tuotteita, miten ne sopivat kuivalle iholleni. 

 • Katajanmarja

  Mukaan arvontaan, setti saisi olla normaali-/sekaiholle.

 • Hemey

  Ihoni on melko haastava, löytyy kuivuutta ja epäpuhtauksia. Rakastan hedelmähappo- ja entsyymikuorintoja, ne pitävät ihohuokoset avoinna ja heleyttävät hellävaraisesti. Haluaisin normaalin/ sekaihon tuotepaketin.

 • Katarina W

  Meikinpoisto on oleellinen osa ihonhoitoani kosteutuksen lisäksi! Normaali/sekaihopaketti olisi minulle sopiva :)

 • Omia ihonhoidon traditioitani on kasvojen pesu aamuin illoin. Talvisin käytän kasvoilleni todella rasvaisia apteekin emulsioita, koska ihoni on niin kuiva. Kesäisin käytän vaihdellen yleensä Lumenen tms kasvovoiteita. Yritykseni silmänympärysvoiteiden käytössä on kova, mutta jotenkin en ole onnistunut lisäämään sitä päivittäisiin rutiineihini. Koska ihoni on kuiva, toivoisin kuivan ihon tuotepakettia. :)

 • Sidyr

  Puhdistus, kasvovesi (Frantsilan yrttitilan ruusukasvovesi on lemppari, ja vielä kotimainen tuote!), kosteutus ja silmänympärysvoide. Aamuin illoin. Ikinä en voisi kuvitella tästä luistavani. Niin ja terveelliset elämäntavat! Jos voitan, niin ottaisin normaalin/sekaihon paketin näin kesää päin mentäessä. Olisi kiva päästä kokeilemaan Acoa!:)

 • Annaa

  Hajamielisenä ihonhoitajana pyrin muistamaan edes pikapesun ja rasvauksen aamuin illoin. Onneksi iho muistuttelee unohduksista :)

  Jos onni olisi kohdillaan toivoisin saavani kuivan ihon tuotepaketin.

  noora-anniina@hotmail.com

 • Hanna

  Olen varmaankin hieman laiska ihonpuhdistusrutiineissani, enkä ole oikein viitsinyt perehtyä erilaisten tuotteiden testaamiseen vaan suppea tuotearsenaalini koostuu enimmäkseen halvahkoista markettituotteista – olisi siis mukava päästä kokeilemaan uusiakin tuotteita :) Jokapäiväiseen rutiiniin kuuluu kasvojen pesu vedellä aamuin illoin ja yöksi tuhdin kosteusvoiteen laittaminen, ilman sitä en etenkään talvella pärjäisi. Sitten vähän satunnaisemmin käytän myös puhdistusainetta sekä kasvovettä.

 • Kati M.

  Olen pitkään uskonut Aqualan L:n voimaan kuivan ihon rasvana, ja se onkin kyllä jo yli 10 vuotta toiminut oivallisesti koko kropalle, myös kasvoille. Nyt olen kuitenkin siirtynyt käyttämään Lumenen Sensitive Touch -tuotteita kasvojen iholle, ja varsinkin näin ”välikautena” ne ovat rauhoittaneet kuivaa ja herkkää ihoani. ACO:n tuotteista kiinnostaisi päästä kokeilemaan tuota kuivan ihon pakettia! Ihanan näköisiä purkkeja sitä paitsi :).

 • Hanna

  Ehdinpäs painaa lähetä-painiketta juuri samalla hetkellä kun tajusin, että unohdin mainita kumman tuotepaketin haluaisin, normaali/sekaihon tuotteet siis ottaisin mieluummin :) Kiitos muuten näistä aika ajoin ilmaantuvista ihopostauksista, ovat mielenkiintoisia etenkin kun sinun ihosi kuulostaa melko samanlaiselta kuin omani!

 • vahvel

  Olen ihastunut konjac-kasvosieneen, jolla pesen kasvoni iltaisin. Ihoa kiristää huomattavasti vähemmän, kuin puhdistusmaidolla pesun jälkeen. :) Mulla on kamalan kuiva iho, joten kuivan ihon tuotepaketti olisi mieluinen ylläri.

 • sadetin

  Mulla on hirveän huono ihonhoitorutiini, sitä ei siis ole olemassa. Pesen ihoa äärimmäisen vähän, lähinnä siis suihkussa käydessäni ja ainoa rutiiniksi laskettava toimenpide on pari kertaa viikossa levitettävä kasvovoide. Toisaalta ihoni on aina ollut erittäin hyväkuntoinen, mitä nyt kuivuus vaivaa talvipakkasilla, sen vuoksi toivonkin, mikäli onni kohdalle sattuu, kuivan ihon tuotepakettia.

 • Yritän hoitaa herkkää, atooppista ja couperosaa ihoani mahdollisimman varovaisesti. Siirryin noin vuosi sitten hyvin yksinkertaiseen puhdistukseen eli meikkipäivisin puhdistus huolellisesti apteekkikosmetiikalla. Aamuisin kevyt huuhtelu pelkällä vedellä ja kosteutus aina perusvoiteella. Kaikki ylimääräiset ja erikoiset puhdistustökötit pois ja meikkinä mineraalimeikkipuuteri. Rauhottui iho huomattavasti. Ihoni on talvisin atopian vuoksi taipuvainen kuivuuteen, joten saattaisi olla parempi valita kuivalle iholle tarkoitettu sarja normaalin/sekaihon sijaan. Kai? :) Mutta ehdottomasti apteekkikosmetiikalla on jatkettava!

 • Aud

  Mulla ihonhoitoon on tullut vasta nyt muitakin rutiineja kuin vain pesu puhdistusaineella aamuin illoin. On ollut pakko alkaa panostaa enemmän tuotteisiin, kun iho näköjään reagoi nykyään hankalasti kevään tuloon. Harmi vaan että en osaa täysillä panostaa hyviin tuotteisiin, kun niitä ei pääse testaamaan ennen ostamista.

 • Kaura

  Mun ihonhoitorutiineiksi on muodostunut erinäisten toiveikkaiden mutta tuloksettomien kokeilujen jälkeen viime aikoina ihan vaan iltaisin meikkien puhdistus jollain herkän ihon puhdistustuotteella ja siihen päälle Aqualan L -perusvoidetta. Tosi mielelläni kuitenkin kokeilisin ACOn kuivan ihon tuotteita!

 • hheidi

  Yritän muistaa puhdistaa kasvot iltaisin puhdistusvedellä ja rasvaan kuivan ihon perusvoiteella. Aamulla pyyhin kasvot kevyesti samalla puhdistusvedellä ja laitan silmänympärysvoidetta ja päivävoidetta. En käytä meikkiä blur-voidetta lukuunottamatta, niinpä puhdistus unohtuu helposti, jos en ole laittanut kasvoilleni mitään ylimääräistä. Näin keväällä vaihdan jossain vaiheessa tuon ”yövoiteeni” (:D) vähän kevyempään.

  Kuivan ihon tuotepaketti kelpaisi siis mulle vallan hyvin!

 • Antsku

  Ihoni on todella kuiva ja herkkä. Juon paljon ja aamuni aloitan sitruunavedellä. Pidän huolta ihostani myös syömällä terveellisesti hyviä rasvoja sisältäviä ruokia. Kosteutan ihoni avokadoöljyä sisältävällä kosteusvoiteella ja pidän ihon puhtaana kookosöljykuorinnalla. Peruspuhdistukseen riittää vesi, meikin poistan Lumenen herkälle iholle suunnatuilla tuotteilla. Aco:n tuotteet ovat olleet nyt paljon esillä eri blogeissa, ja kuivan ihon tuotesarja kiinnostaisi :)

 • Pirkko

  Erittäin kuiva iho,joskin kovin rasvaiset tuotteet saavat ihoni oitis kukkimaan.
  Ihoni janoaa kosteutusta ja taas kerran kosteutusta.
  Yritän pitää meikkien käytön ihan minimissään koska uskon että kuivattavat lisää ennestään kuivaa ihoani.
  Pesu vedellä.
  Juon vettä ,pyrkien pysymään suosituksissa sillä liika on liikaa jolloin elimistön suola/sokeri tasapaimo järkkyy.
  Saunon päivittäin ja saunan jälkeen ihoni on fressin oloinen.
  Acon tuotteet ovat laadukkaita joten mielin kuivan ihon tuotteita.

 • Tantero

  Vesi vanhin voitehista sanotaan ja siihen minäkin luota.
  Nyt kuiten haluaisin aloittaa ihonhoidon Acon:n tuotteilla,parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
  Normaali/sekaihon tuotteet ,niillä olisi mukavaa aloitella ihonhoidon saloja.

 • InkkuH

  Hoidan ihoani puhtaalla ruokavaliolla ja pyrin juomaan runsaasti vettä. Tämän lisäksi puhdistus ja kosteutus aamuin illoin on ehdottomuus. Tällä hetkellä kärsin pienistä näpyistä otsassa (joita on siis PALJON) vaikka juuri hetki sitten olin saanut ihon täydelliseen kuntoon :(
  Olisi mieletöntä jos arpaonni osuisi kohdalleni! Ottaisin normaalin/sekaihon tuotteita.

 • JohannaL

  Aamuisin käytän kasvovettä ja kosteusvoidetta ja iltaisin näiden lisäksi myös puhdistusvaahtoa. Talvella olen huomannut ihoni voivan paremmin, kun sitä pesee vähemmän. Kesäisin käytän puhdistusvaahtoa tarpeen mukaan myös aamuisin. Tärkeintä on kuitenkin ihonhoidon säännöllisyys. Kokeilisin mielelläni normaalin/sekaihon tuotteita.

 • Miiu

  Pintakuivaa ihoani hoidan puhdistamalla päivittäin ja vähän vuodenajasta riippuen valituilla kosteustuotteilla, jotka useimmiten ovat apteekkikosmetiikkaa. Lisäksi pyrin ruokavaliolla vaikuttamaan siihen, että iho pysyisi hyvässä kunnossa. Kuivan ihon tuotteet olisivat varmasti minulle sopiva vaihtoehto.

 • Piiiiu

  Olen siinä mielessä samanlainen ihonhoitaja kuin sinä, että en myöskään ikinä koskaan lipsu ihon puhdituksesta enkä kosteutuksesta, en voisi eimerkiksi kuvitellakaan nukkuvani meikit kasvoilla. Aamuisin välttelen vesipesua ja pesen kasvoni kasvovedellä pyyhkimällä. Meikin alle levitän kosteusvoiteen. Iltaisin pesu kuorivalla putsarilla, kasvovesi, mahdolliset tästätuotteet (tällä hetkellä sinkkipasta) ja kosteutusvoide. Siinäpä mun niksit, vaikkei erikoisia olleetkaan :)

 • Piiiiu

  Ai niin, ja mun iho on kyllä enemmän normaali/sekaiho, eli sen paketin valkkaisin jos onni suosii!

 • SaraJasmin

  Kiitos tästä postauksesta! Itselleni tästä on taas hyötyä. Teininä pääsin tosi helpolla oman ihoni kanssa enkä sen hoitoon edes peruspuhdistusta enempää aikaa käyttänyt, siitäkö kostona vai mutta nykyään ihoni on samaan aikaa sekä kuiva, että rasvoittuva. Todella helppohoitoinen, not! Olen testaillut kaikkenlaista eikä sitä ”omaa” rutiinia ole oikein löytynyt, mutta tällä hetkellä tykkään esim. Acon puhdistusvaadosta, kasvovedestä ja päivävoiteesta. Jos arpa onni suosii niin haluaisin testata kuivalle iholle sopivaa vaihtoehtoa.

 • K=Katariina

  Mukaan arvontaan! En ole näitä tuotteita koskaan kokeillut enkä käyttänyt, jo sen vuoksi olisi kiva ne saada:)
  Ihoni on normaali/sekaiho, iltaisin puhdistan sen huolella sekaiholle tarkoitetulla aineella, virkistän kasvoja lopuksi viileällä vedellä ja sen jälkeen kevyt voide päälle.

 • @mienglu

  Täytän elokuussa 40 v ja parin viime vuoden aikana on ilmaantunut ongelmia leuan alueelle, hormoni näppyjä?? Todellakin järkyn kipeitä joita hoidan sos kynällä / Garnier. Omaan pintakuivan atooppisen ihan joka rakastaa aurinkoa. Vähintään 2 krt vuosi käyn kosmetologilla, aamu ja iltarutiinit ovat tärkeitä, eli kunnon pesu ja rasvaus päällesäilytän tuotteitani jääkaapissa, ihanan freesi olo ja rasva imeytyy Paremmin. Aco on yksi lemppari tuote monien joukosta, jos saisin valita niin sekä iho normaali olisi ehkä lähimoänä

 • Aamuisin kasvojen huuhtelu vedellä jonka jälkeen levitän seerumin ja meikkaan. Illalla pesen kasvoharjalla (ei mikään clarisonic vaan ihan sellanen mitä esim. bodyshopissa myydään) puhdistan kasvot vaahtoputsarilla, jonka jälkeen seerumi, kasvovoide ja silmänympärysvoide sekä ripsiseerumi. Ja käytän myös silmätippoja aamuin illoin. Keväisin siirryn kevyempiin tuotteisiin ja taas syksyn tullen otan kasvoöljyt käyttöön. Ihon pitää heleänä tuo kasvoharjalla putsaus, suosittelen :-) Olen kuivaihoinen.

 • TainaK

  Rutiineja on aika vähän itselläni:rasvaus aamuin illoin sekä tietysti puhdistus. Tuplarasvauksista huolimatta iho on kiristävän kuiva. Keväisin ja talvisin käyn toisinaan kookosöljypurkilla ja yritän sillä sammuttaa kasvojen janoa, hieman se auttaakin. Ehdottomasti siis kuivan ihon paketti kiinnostaa.

 • friss

  Itselläni on kovin samanlainen iho kuin sinulla, todella pintakuiva ja lohkeilevakin poskipäiden ja nenän alueelta, mutta epäpuhtauksia syntyy silti todella helposti. Ihoni reagoi herkästi vaihteluihin säässä tai ruokavaliossa. Esimerkiksi nyt ensimmäisten keväisten aurinkoisten päivien mukana iholle ilmestyi liuta näppyjä, jotka toki pian tasaantuivat.

  Puhdistan aamuisin ihon yleensä vaan kasvovedellä, laitan päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen. Iltaisin puhdistan kasvot puhdistusmaidolla ja kasvovedellä. Puhdistuksen jälkeen laitan iholle kosteuttavan ja ravitsevan seerumin yövoiteen alle. Kerran viikossa yritän kuoria ihon ja käyttää kosteuttavaa naamiota. Runsaan vedenjuonnin ja hyvien rasvojen saannin ruoasta olen huomannut vaikuttavan ihon kuntoon positiivisesti. Yleensä kotiin tultaessa pyrin poistamaan meikin heti ja antamaan ihon hengittää. Rutiineista huolimatta ihoon ilmestyy välillä epäpuhtauksia tai kuivuu pahasti, mutta ainakin niitä noudattamalla pystyy vähentää mahdollisia epäpuhtauksia ja kuivuutta.

 • friss

  Unohtui myös mainita, että tuota ACOn kuivanihon pakettia tavoittelisin :)

 • Emilieee

  Omat tapani hoitaa ihoa ovat hyvin simppelit: Aamuisin pesu vedellä, kasvovesi, kosteutus ja meikkaus.
  Iltaisin sitten pesen meikit pois puhdistusvaahdolla, sillä olen todennut sen kuivattavan/rasittavan ihoani vähiten. Puhdistuksen jälkeen taas kosteutus. Ihokuorintaa muistan tehdä hyvin hyvin harvoin ja oikeastaan syynä on myös se, että sopivanlaista kuorintavoidetta ei ole vielä löytynyt – ihoni kun reagoi niihin hyvin helposti. Oisin oikein iloinen jos saisin testattavakseni Acon tuotteita! Seerumia en ole myöskään koskaan testannut, joten sen testaaminen kyllä kiinnostaisi! Valitsisin normaalin/sekaihon paketin.

 • Jenya

  Mun rutiineihin kuuluu aamulla kosteusvoide meikin alle. Illalla puhdistusemulsion ja vesihuuhtelun jälkeen kasvovesi ja yövoide. Seerumi ja silmänympärysvoide löytyy mut nekin pitäis saada rutiiniin mukaan. Meikkien puhdistuksesta illalla en luovu vaikka mikä olis, mut meikittöminä päivinä iltapuhdistus meinaa unohtua, vaikka sekin olis hyvä muistaa. Kosteutus aamuin illoin on mun kuivalle iholle tärkee, joten valitsisin kuivan ihon setin :)

 • @nnika

  Heippa :)
  Käytössäni on markettituotteet halvemmasta päästä, joten olisi ihana päästä kokeilemaan aco-sarjan tuotteita, niitä kun moni tuntuu kehuvan :)
  Itselläni on perusrutiinit; kasvojen puhdistus aamuin illoin ja kosteusvoide päälle.
  Pidetään peukkuja arpaonnen puolesta..

 • minnis

  Teen aina kaksoispuhdistuksen päivinä meikillisinä päivinä, näin tulee varmasti puhdasta. Repertuaariin kuuluu vaihtelevasti seerumit, kuorinnat yms. mitä vaihtelen ihon kunnon mukaan. Ja yritän juoda paljon vettä.

  Jos onni kävisi, niin sekaihon tuotteet mieluiten.

 • emilialainen

  Täältähän löytyy muiden kommenteista vaikka mitä kokeilemisen arvoisia vinkkejä! :) Itselläni tänä talvena kasvojeni iho kärsi enemmän kuin koskaan ennen ja sormet ristissä toivon josko tuleva kesä ja valo mahdollisesti auttaisivat, koska koen, että kesäisin iho yleisesti voi huomattavasti paremmin. Olen pyrkinyt juomaan paljon vettä, syömään terveellisemmin ja sekä koettanut löytää itselleni sopivia kasvojen hoitotuotteita ja muun muassa näihin apteekin tuotteisiin olen tutustunut. Puhdistusmaito ja kasvorasvat kuuluvat rutiineihini ja silmänympärysvoidetta olen nyt oppinut käyttämään. Myös urheilun jälkeen pyrin puhdistamaan kasvot mahdollisimman huolellisesti.
  Ihoni on aina ollut hieman atooppinen, joten kuivan ihon tuotteet olisivat mieleeni onnen sattuessa kohdalleni. :)

 • lotjake

  Puhdistus aamuin illoin puhdistusvaahdolla ja kasvovedellä. Satunnaisiin näppylärykelmiin hieron kevyesti basironia. Kosteutan ja käytän silmänympärysvoidetta. Kuorin epäsäännöllisen säännöllisesti ja käytän joskus naamioita. Aika perussettiä :). Tuotteista valitsisin normaalille ja sekaiholle tartkoitetut.

 • lilypad

  Mä olen koko elämäni ajan käyttänyt vaan markettikosmetiikkaa, Niveaa ja lumenea lähinnä ja nyt viimeisimpänä Erisania, minkä olen havainnut melko lyömättömäksi (ja halvaksi, hajustamattomaksi, kotimalseksi…) Ois kuitenkin kiva kokeilla jotain tällaista ’parempaa’ merkkiä ja nähdä, onko siitä mihinkään.

  Ja toi kauden vaihtuminen on niin totta, itsellä se vaikuttaa kyllä enemmän hiuspohjaan; taas tietää kevään vähitellen vaihtuvan kesäksi kun päänahka kutiaa :/

 • Sandi Österlund

  kokeilussa nyt meneillään erilaisia kuivan ihon tuotteita, olen vaihdevuosissa ja iho todella kuivaksi mennyt kahdessa vuodessa, menee heti ryppyyn ja tuskastuu jos ei hoida kunnolla, elikkästen puhdistus aamuin illoin vaahtoptsarilla ja Clarisonicilla, kasvovesi tasapainottamaan pH:n, seerumi (muutamia valikoimissa, yleensä Lumene), päivä-tai yövoide ja toki silmänympärysvoide joka aamu, nykyään sekin yöksi. Acoa ottaisin käyttöön mieluusti,se kuivan ihon tuotteet-paketti olisi ihana!.:)!

 • JN

  Hyvä rasvaus ja putsaus on kaiken o ja ö !! Kikkana voisi mainita, että kannattaa pitää silmänympärysvoidetta jääkaapissa, mukavasti herättää ihoa kun laittaa kylmää rasvaa silmänkulmiin. Kesällä myös aftersunia kannattaa säilyttää jääkaapissa, rannan jälkeen mukavan viilentävä vaikutus.

 • nansk

  En koskaan nuku meikit naamassa. Siis ikinä. Kavereiden on välilla hankala ymmärtää, että vaikka tulen viideltä aamulla kotiin baarista, niin totta kai pesen meikit pois :D Kunnon kuorinta auttaa oikkuilevaa ihoa tähän aikaan vuodesta, luulen mä. Olen käyttänyt suolasaippuaa nyt jonkun reilun vuoden verran ja pidän siitä todella paljon, suosittelen!

  anna_mikkonen (a) hotmail.com

 • Katimaaria

  Itsekin oon aina ollut älyttömän tarkka ihonhoidosta, erityisesti muutama vuosi sitten kun kärsin elämäni pahimmasta aknesta ja jouduin käyttämään hoitovoiteita, jotka kyllä hyvin tuhosivat näppyjä mutta olivat TODELLA kuivattavia ja ihoa ärsyttäviä. Nykyään ihonpuhdistusrutiinini ovat kuitenkin onneksi hieman simppelimmät: puhdistus kasvomaidolla + kasvovesi + kosteuttava rasva = voilá! Jos ihollani ei ole päivän aikana ollut yhtään meikkiä riittää usein pelkkä vedellä huuhtelu ja rasvaaminen. Tuotepaketeista minua kiinnostaa eniten kuivalle iholle suunnattu sarja.

 • Tiukunen

  Ihonhoitorutiineihini kuuluu aamulla kasvojen pesu Madaran puhdistusvaahdolla ja iltaisin sama toimitus joko Philosophyn tai Lushin puhdistusvoiteella. Lisäksi pyyhin kasvot ennen meikkausta ja iltaisin misellivedellä. Meikin alle laitan päivävoiteen ja iltaisin menen nukkumaan useimmiten Madaran yövoiteen kera.

  Toisinaan kuorin kasvoja myös jollain hyväntuoksuisella kuorinnalla ja naamioita muistan kasvoihini laittaa ajoittain. Veden juonti parantaa ihoani, joten yritän muistaa sen päivän mittaan. Parhaillaan olen detox-kuurilla, minkä toivon myös parantavan ihoni kuntoa. Ihoni on sekaiho – poskista kuiva, t-alueelta rasvaisempi – joten toivoisin kohdalleni tuota normaalin / sekaihon pakettia.

 • lako

  Minusta on todella hienoa, että teet aina silloin tällöin näitä ihoasia postauksia! Itselläkin on hieman ongelmia ihon kanssa, kun ei ole ihan selvää onko se kuiva vai rasvoittuva vai mikä… Olen kuitenkin käyttänyt pääsääntöisesti kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita, siksi tuo kuivan ihon paketti olisi minulle mieleisempi :) Itse en kauheasti rutiinejani ole kausien vaihtuessa muuttanut, ainoa juttu mikä kevääseen ja kesään siirryttäessä pitää muistaa lisätä on aurinkosuoja!

 • Olen etsinyt jo pidemmän aikaa täydellistä ihonhoitosettiä, mutta tuntuu että iholleni mikään ei ole toiminut. Ihossani on kuivia kohtia, epäpuhtauksia sekä samaan aikaan se rasvoittuu helposti, joten oikeiden hoitotuotteiden löytäminen on ollut erittäin vaikeaa. Jokin aika sitten otin käyttööni kasvoveden sekä silmänympärysvoiteen. Tällä hetkellä kokeilussani on L300 sarjan kasvojenpuhdistusaine, kasvovesi sekä Lumenen Arctic Aqua kasvovoide (toimii parhaiten minulla kosteuttajana). En koskaan käy nukkumaan meikit naamassa, vaikka kasvojen pesu iltaisin onkin inhokki puuhaani :D Kasvorasvaa en voisi kuvitellakaan unohtavani, inhoan sitä kiristävää tunnetta pesun jälkeen. En myös unohda kosteutusta sisältä päin, eli muistan juoda päivittäiset vesilasilliseni.

  Jos arpaonni suosii, haluaisin hoitosetin normaalille/sekaiholle :)

 • Thamea

  Oi mikä ihana arvonta! Mä pyrin hoitamaan ihoa juomalla paljon vettä ja syömällä terveellisesti. Käytän myös kasvovettä ja kasvovoidetta aamuin ja illoin, sekä pyrin jättämään turhat meikit pois käytöstä näin kevään saapuessa. Jos voittaisin niin haluaisin normaalille iholle tarkoitetun paketin :)

 • Riia

  Mulla on taas jokin ihmeellinen ihon sekaisuuskausi ja ajattelin lähteä hoitamaan ongelmaa tällä kertaa ruokavalion kautta. Eli lisätyt sokerit ja vehnät pois. Katsotaan, miten se alkaa vaikuttaa! Toiveissa on kuivan ihon tuotteet.

 • anna-liisaku

  Aamuin illoin puhdistan ja rasvaan kasvoni. Kuorintaa käytän, kun vierailen poikaystävän kaapeilla. Hänellä on Kiehl’sin miehille suunnatun sarjan kuorinta-aine, joka on ihan huippu!
  Oma ihoni on sekaiho.

 • ainomatleena

  Arkena meikkaan tosi vähän/en ollenkaan niin iho saa levätä, tosin tämä liittyy ennemmin laiskuuteen kuin ihonhoitoon.. Ja yövoiteet nassuun illalla! Jos onnetar suosii niin kuivan ihon pakettia tänne suuntaan kiitos:)

 • Jupe

  Ihonhoitojutut ovat viimeaikoina olleet blogissasi parasta (vaikka muutenkin sisältö on aina yhtä laadukasta :-) ).

  Itsekin olen löytänyt seerumit, mutta jokapäiväinen ihonhoito lähtee ehdottomasti liikkeelle laadukkaista aineista sekä kärsivällisyydestä. Tarkistan usein hauskalla app-storestakin ladattavissa olevalla kauneusappilla ”Cosmethics” onko tuote sisältönsä puolesta ok.

  Kunnollinen puhdistus ja kosteutus ovat ihonhoitoni A ja O. Puhdistan ja kosteutan ihon aamuin illoin. Illalla meikinpoisto tapahtuu kahdessa erässä eri tuotteilla, jotta kaikkein pinttyneinkin meikki lähtee varmasti pois – jos puhdistusta ei ole hoitanut kunnolla näkee sen viimeistään kasvoja pyyhkiessä valkoisesta pyyhkeestä.

  Kesän lähestyessä teen kevyttä kuorintaan viidesti viikossa kosmetologin suosituksesta. Vitamiini uutteet ovat myös kovassa käytössä, aurinkosuojaa sisältävää kosteusvoidetta ja huulirasvaa unohtamatta.

 • Kyllä se riittävä veden juominen on tehnyt ihmeitä iholleni. Ennen kuukausittaiset hormoniaallot aiheuttivat ”siihen-aikaan-kuusta” epäpuhtauksia ihoon, jotka raivostuttivat. Aloin muutama kuukausi sitten oikeasti kiinnittää huomiota veden juontiin ja lisäksi aloin puhdistaa ihoa Flow kosmetiikan mustikkasaippualla. Viime viikolla havahduin siihen, että ihoni on paremmassa kunnossa kuin ikinä, eikä hormonit enää vaikuta siihen, kuten ennen. Luulen, että yhdessä nämä pari asiaa (ja pari muuta), ovat helpottaneet elämää ihoni kanssa todella paljon.

  Talvella ihoni on paljon kuivempi kuin näin keväällä, joten ihonhoitorutiinit vaihtelevat hyvin paljon vuodenajan mukaisesti. Omaan seka/normaalin ihon. :)

 • Olen kuiva- ja herkkäihoinen. Olen huomannut, että mulla toimii meikinpuhdistukseen parhaiten tällä hetkellä kookosöljy ja puhdistuksen viimeistelen Herbinan ruusuvedellä. Mitään vakkari kasvovoiteita en ole vielä löytänyt, mutta usein käytän jotain Lumenelta. En voisi kuvitellakaan aamua tai iltaa ilman kosteusvoidetta!

 • *Kirsikka*

  Rutiinit ovat vakintuneet, meikit illalla pois puhdistusaineella ja kasvovedellä, aamulla kasovjen pesu + kasvovesi. Kosteutus aamuin illoin ja kuorinta/naamio silloin kun muistan :)

  Normaali/sekaihon paketti olisi tarpeen.

 • MariiiaL

  Heippa! Opiskelijalle tällainen tuotepaketti olisi mieletöntä luksusta! Minulla on tooodella kuiva iho, jonka kanssa taistelen varsinkin talviaikaan toisinaan jopa turhautumiseen asti. Lumenen SOS-voide ja Bodyshopin vartalovoit (siis kasvoihin! voita kasvoihin! :D) kuuluvat luottorasvoihini. Onneksi kesällä aurinko hellii ihoa ja voin käyttää kevyempiä tuotteita.

  Kuivan ihon paketti siis minulle jos arpaonni suosii! :)

 • Nel

  Kuivan ihon paketti kiinnostaisi!

  En erityisemmin huomioi tällaisia siirtymäkausia, tuntuu että omalla iholla on ihan erit siirtymäkaudet että ihan ihon kunnon mukaan yritän sitä hoitaa vaikka erittäin vaikea hoidettava on..
  Siirryin käyttämään puhdistusvaahtoa aika hiljattain ja se tuntuu juuri nyt hyvältä puhdistustavalta. Lisäksi olen alkanut säännöllisemmin käyttämään kasvovettä. Silmänympärysvoidetta käytän edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti, harmi!

 • Anni22

  Puhdistus, kuorinta, kosteutus ovat mun tärkeimmät ihonhoitorutiinit. Naamioita käytän harvemmin, oikeastaan lähinnä silloin kun iho huutaa lisäkosteutta talvipakkasilla. Näin kesää kohden huomaan ihon ”unohtuvan” helpommin, eli se tuntuu voivan paremmin ja vain päivittäiset perusjutut pitävät sen kunnossa. Kohta mukaan pitää ottaa toki myös aurinkosuojatuotteet, niitä ei pidä unohtaa. Normaalin/sekaihon tuotteet kiinnostavat!

 • Punaposki

  Pesen kasvoni aamuin illoin L300 Cleansing moussella ja käytän alkoholitonta kasvovettä. Kuorin ihon kerran, pari viikossa. Satunnaiset näpyt nujerran Alkmenen Tea tree-kasvovoiteella. Kosteusvoiteena on viime aikoina ollut pääosin Aqualan L, joka on sopivan kosteuttava herkälle iholleni. Kevään tulen innostun aina päivettävistä kosteusvoiteista, joista suosikkini on viime vuosina ollut ACO:n Sun kissed face cream. Ihoni on normaali/sekaiho.

 • Laria

  Hei!

  Iltasin pesen kasvot vedellä ja pesumaidolla. Ripsari pitää pestä erikseen silmämeikinpoistoaineella, jos oon sitä käyttänyt. Lopuksi laitan kosteusvoiteen. Aamuisin pesen kasvot vain vedellä ja kosteutan voiteella. Meikkaus tämän jälkeen.

  Talvellä saatan käyttää erikseen yö- ja päivävoiteita, kun taas kesäsisin pärjään hyvin yhdellä. On jännää miten ihoni muuttuu helppohoitoisemmaksi kesän ja auringon määrän myötä. Toisinaan kesällä riittää myös pelkkä BB-meikkivoide. Jos iho tuntuu todella kuivalta, rasvaan ihoa päivän mittaan uudemman kerran. Näin esimerkiksi, jos on koko päivän auringossa. Ottaisin normaalin/sekaihon tuotepaketin, jos tuuri käy.

 • Heiid

  Itsellä on kyllä hieman huono tapa olla puhdistamatta kasvoja aamuisin. Pesen ne pelkällä vedellä, ja sen jälkeen meikit nassuun :) Meikit kyllä poistan joka ikinen ilta, uskon, etten ole nukahtanut kertaakaan meikit kasvoilla ainakaan kolmeen vuoteen (pikkupäikkäreitä ei lasketa). Rasvaus on iltaisin pakollista meikäläisellä. Rasvaa vaihtelen vuodenajan mukaa :) Uskoisin että ihoni on sekaiho.

 • RiinaT

  Olen hoitanut ihoani säännöllisesti nuoruudesta asti ja kokeillut eri merkkejä ihonhoitotuotteista. Välillä ihoni on parempi ja toisinaan huinommassa kunnossa. Acoa en ole kokeillut ja siitä olen kuullut paljon hyvää. Sekaihonpaketti kiinnostaisi todella paljon.

 • Asteria-73

  Olen ollut kauhean laiska ihoani kohtaan ja nytpä sitten nelikymppisenä on joutunut ottamaan järeät keinot käyttöön ihonhoidon saralla. Olin alkuvuodesta aurinkolomalla parisen viikkoa ja vaikka kuinka suojasin kasvojen ihoa 50 suojakertoimisella aurinkovoiteella, minulla on nyt komeat maksaläiskäviikset koristamassa ylähuulta (not happy indeed!) Olen siis aamuin illoin totutellut käyttämään Cliniquen kirkastavaa seerumia suoraan puhtaalle iholle kaiken muun alla. Käytän puhdistukseen Vichyn sekaiholle sopivaa puhdistusmaitoa ja pyyhkäisen loput meikit pois Garnierin misellivedellä. Sen jälkeen juurikin tuota seerumia jonka päälle sarjaan sopivaa yö / päivävoidetta ja iltaisin myös silmänympärysvoidetta. Jos arpaonni minua suosii, toivon sopivan sekaihon setin.

 • kokobe

  Puhdistan ihoni aamuin illoin, siitä en tingi. Minulla on pintakuiva sekaiho, mikä aiheuttaa päänvaivaa. Iho rasvoittuu t-alueelta, mutta kuitenkin leuassa ja poskipäissä on miiliumeja, silmänympäryksiä unohtamatta. Pitäisi ehkä panostaa enemmän kuorintaan ja kosteutukseen. Ne minulle toimivat kosteuttavat tuotteet ovat kuitenkin vielä hakusessa.

  En ole vielä kokeillut Acon tuotteita, joten osallistun mieluusti paketin arvontaan. Jos saisi valita, ottaisin sekaihon puhdistustuotteet ja kuivan ihon voiteet, mutta jos se ei ole mahdollista, niin sitten suosin kuivan ihon pakettia :)

  kia_kle@yahoo.com

 • Sssuvi

  Minä pesen kasvoni aamuin illoin juuri ACOn ihonpuhdistustuotteilla. Iltaisin mukaan tulevat myös meikinpoistoaineet (käytän vedenkestävää silmämeikkiä) ja lopuksi pyyhin kasvoni myös kasvovedellä, joka aamuisin saattaa jäädä väliin. Rasvaan kasvot aina pesun jälkeen, ja vuodenaikojen vaihtelu näkyy toistaiseksi vain rasvan laadussa. Tällä hetkellä yritän saada pienet epäpuhtaudet nenässä ja poskissa kuriin oikealla ihon kuorinta-rutiinilla, toivottavasti se auttaisi :-) ACOn tuotepaketeista haluaisin normaalin/sekaihon tuotteet.

 • O.M.

  Manuka-hunaja naamiohoitona kasvoille joka aamu tai ilta! Ihon on hyvä olla hereillä ympäri vuoden.

 • O.M.

  Kommentin kirjoittajalla on kuiva iho c:

 • masi

  Päivittäisiin ihonhoitorutiineihini kuuluu kasvojen puhdistaminen puhdistusmaidolla ja kasvovedellä aamuin illoin, sekä silmänympärysvoiteen ja kosteuttavan kasvovoiteen käyttö. Välillä kuitenkin jos olen tosi väsynyt, sorrun siihen etten pese kasvoja illalla. Aamulla pesen ne kuitenkin aina. Minulla on enemmänkin sekaiho, joten sekaiholle/normaalille iholle tarkoitettu tuotepaketti sopisi minulle luultavasti parhaiten. :)

 • Ennu

  Kärsin myöskin epävakaasta ihosta, joka on kuiva ja rasvoittuva. Hormonaalinen ehkäisy on ehkäisymuodosta riippuen joko helpottanut tai pahentanut ihoni kuntoa. En ikinä mene nukkumaan meikkien kanssa ja kasvoveden käyttö on tullut yhdeksi arkirutiineistani asuessani ulkomaille viime vuonna.

  Ihon kuivaharjaus on myös tullut jäädäkseen viimeisen vuoden aikana, ja seuraavaksi aion kokeilla erilaisia öljyjä ihonhoidossa. Normaalin/sekaihon paketti sopisi minulle hyvin ja olisi mahtava päästä kokeilemaan ACOn laadukkaita tuotteita :)

 • JaanaK

  Päivittäisistä kauneudenhoitorutiineista tärkein vaihe itselläni on kosteutus. Varsinkin talvella silmänympärysihoni on rutikuiva, joka tekee meikkaamisestakin haastavaa. Samoin huulet kaipaavat jatkuvaa kosteutusta, enkä tulisi toimeen ilman Bepanthenia :)
  Osallistun kuivan ihon tuotepaketin arvontaan :)

 • gia

  Ihonhoitorutiineja on melko vähän. Aamuisin kasvojen pesu ja rasvaus ja iltaisin sama. Melko harvoin tulee tehtyä naamioita yms. Acon tuotteista normaalille iholle olisi minulle sopivin :)

 • Minä vain

  Puhdistan kasvoni aamuin illoin. Suihkun jälkeen rasvaan käteni, talvisin myös jalat. Kun iho on kuiva tai sitä ikään kuin pistelee, laitan kosteusvoidetta. Päivävoiteen laitan yleensä näin keväisin ja kesäisin.

  Itselläni on kuiva iho, joten sellainen setti kiinnostelee. :)

 • emma pus

  Kunn kesä tulee ja aurinko paistaa, tarvitsen hyvän aurinkosuojavoiteen. Ihoni on todella herkkä ja myös rasvainen ihotyyppi. Tykkään Avenen lähdevedestä jota voi suihkuttaa suoraan naamaan joka virkistää ja auttaa ärtynyttä ihoa.

  // normaali ja sekaiho paketti

 • Matilde

  Ihoni on kuiva, joten käytän säännöllisesti kosteusvoidetta. Suihkautan päivän aikana kasvoille kosteuttavaa ja raikastavaa kasvosuihketta. Puhdistan ihon miedoilla puhdistusaineilla. Koska ihoni on superherkkä, suosin apteekin voiteita ja puhdistustuotteita. Aco on luotettava ja laadukas tuotesarja. Se sopii myös kuulemani mukaan herkälle iholle. Olisipa kiva, jos onni osuisi kohdalle ja saisin kokeiltavaksi Acon tuotteita. Iho varmasti kiittäisi hyvistä tuotteista. On tärkeää pitää hyvää huolta kasvojen ihosta ja näillä tuotteilla sitä sisäistäkin hehkua tulisi lisää!

 • Rutiinit ovat aika hajanaiset. Täytyy myöntää että viime aikoina on tullut tosi heikosti keskityttyä ihon hoitoon. On menty lähinnä vesi-rasva-linjalla… Itseäni kiinnostaisi normaalin/sekaihon tuotepaketti :)

 • tuulitu

  Erityisesti kevääseen liittyvää kauneusrutiinia minulla ei ole, mutta nyt olen yrittänyt pitää mahdollisimman paljon, mahdollisimman meikittömiä päiviä ja selvitä vain kosteusvoiteen ja kulmakynän avulla ! Se tekee kyllä iholle hyvää !

 • T.

  En muista milloin viimeksi ihoni olisi voinut näin hyvvin kuin nyt! Akne on helpottanut ja aknearvet ovat vaalentuneet huomattavasti erilaisten öljyjen ansiosta. Nykyään kehtaa jopa kaupungilla kulkea ilman meikkivoidetta, jos aamulla pitää kiireessä tinkiä meikkauksen kohdalla. Aamuin illoin puhdistan puhdistusgeelillä ja kasvovedellä. Lisäksi nyt kesää kohti mentäessä on kosteusrasva vaihtunut kevyempään versioon. Jos arpaonni kohalle osuisi, normaali/sekaihoisen paketti kiinnostaisi.

 • herttaxx

  Minulla lienee samanlaista ongelmaa kuin sinulla; iho on kuiva, välillä rasvainen ja näppyjä pukkaa. Hormoonitoiminta on näin kohta kolmekymppsellä vissiinkin voimissaan siis. Aamuisin pesen kasvoni lämpimällä vedellä ja puhdistusvaahdolla, sen jälkeen rasvaan ihoni. Illalla teen saman rutiinin, paisi käytän lisäksi öljypohjaista meikinpoistoainetta meikkien karkoittamiseen sekä kasvovettä meikittömyyden viimeistelyyn. Lopuksi silmänympärysvoidetta, tujakkaa yövoidetta ja joskus myös välikerroksena seerumia. Kuivan ihon tuotepaketti olisi minulle oivallinen.

 • Ellunille

  Itse lisään hoidan kasvoja aina normaalin rutiinin lisäksi aloe vera-geelillä. Ihoni on tosi herkkä säänmuutoksille ja geeli estää ettei iho ala kuoriutumaan meikin alta. Nyt olen huomannut että mitä kevyemmin kavot pesen, sitä paremmassa kunnossa ne ovat.

  Jos voitan niin normaali ihon paketti olisi paras.

 • Greu

  Oi että, kyllä kelpaisi! Ja kuivan ihon, jos nyt onni sattuisi suosimaan:)

 • annaS

  Minulla myös pintakuiva ja paikoin epäpudas iho – hankala yhdistelmä. Kasvovettä en ole oppinut käyttämään, vaikka tiedän että pitäisi.

   
  Osallistun arvontaan ja haluaisin mielummin kuivan ihon sarjan.
 • Satsuma

  Puhdistus aamuin illoin ja rasvaus, muita rutiineja mulla ei oo. Ihoni on tosi kuiva, joten välillä käytän kosteuttavia naamioita.Eli kuivan ihon paketti kiinnostaa.

 • tardis_who

  Ihonhoitooni kuuluu puhdistus yleensä puhdistusgeelillä, joskus harvoin käytän misellivettä. Satunnaisesti käytän kasvovettä. Kosteutukseen aamuisin kasvorasva ja yöksi jojobaöljy, joka auttaa kasvojen rasvoittumiseen. Salainen aseeni on afrikkalainen mustasaippua, joka vähentää mustapäät ja näppylät lähes olemattomiin. Normaali/sekaihon aco-tuotteita kokeilisin mieluusti:)

 • Tiiuli

  Miulla on aika paljonkin erilaisia ihonhoitotuotteita käytössä, mutta ehkä ongelma onkin se, ettei ole pysyvää rutiinia ja esimerkiksi yhtä tiettyä tuotesarjaa käytössä. Siksikin tuo ACOn sekaihon setti voisi olla tarpeen.

 • Sipuli

  Puhdistus aamuin illoin. Vain aamulla kosteusvoide, nyt Himalaya käytössä ja tarpeen mukaan meikkivoide ja mineraalipuuteri + poski- ja huulipunaa. Puhdista meikin ensin yleensä kookosöljyllä ja sitten pesen Sebamedilla. Bentoniittisavinaamion teen sillointällöin ohjeen mukaan ja on itselleni ainakin toimiva. Ajoittain käytän myös MeineBase -suolaa.
  Mikäli arpa olisi suosiollinen haluaisin normaali/sekaiho -version.

 • Minna81

  Omat ihonhoitorutiinit ovat aika simppelit: aamuisin ja iltaisin kasvojen pyyhkäisy micellar-puhdistusvedellä. Kosteusvoide aina muistaessani. Kuorinta suihkussa noin 1 x vko. Ehkä tässä 34 vuoden iässä pitäisi jo vähän skarpata.

  Jos voitan, valitsen riemulla kuivan ihon hoitopaketin :)

 • Veera N

  Kyllä mukana arvonnassa. Ihoni on pinta kuiva ja kärsin myös aknesta. Putsaan iltaisin ensin maitomaisella putsarilla meikit pois. Sen jälkeen pesen ihon uudestaan kevyesti kuorivalla putsausaineella, jotta päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet saa kunnolla pois. Lopuksi kevyt mutta hyvin kostettava voide. Aamulla pesen kasvot vedellä ja käytän kostettavaa kasvovettä.

 • Annanen

  Olisi ihanaa kosteuttaa sekaihoani uusilla tuotteilla!

 • -Selma-

  Iltaisin perusteellinen puhdistus esim. vaahtopesulla ja joinakin iltoina lisäksi ihonhoitosienellä. Aamuisin riittää kevyempi pesu. Yöksi laitan joko yövoiteen tai kosteuttavan hoitonaamion ja aamulla silmänympärysvoidetta sekä kosteusvoidetta. Talviaikaan tujumpaa rasvaa, kesäisin riittää ohuempi . Talvisin käytän välillä myös ihoöljyjä. Mikäli voittaisin, valintani olisi normaalin/sekaihon tuotepaketti.

 • Hanna Maria

  Aamuisin en yleensä pese kasvoja ollenkaan, ehkä kuivaharjaan. Iltaisin meikittömille kasvoille vesipesu (+ Madaran kasvovesi) + kookosöljy, jos meikkiä niin pesen kasvot aluksi Madaran puhdistusvaahdolla. Huipputuotteita! Jos aamulla tarvitsee kuitenkin pestä kasvot, käytän kosteutuksena Nafhan kevyttä päivävoidetta. Lempparini ja monta vuotta mukana menossa pysynyt on kyllä tuo nopeasti imeytyvä ja riittoisa kookosöljy, joka sopii niin kuivalle kuin rasvaisellekin iholle. Itselläni on ajoittain pintakuiva, toisinaan epäpuhdas ja rasvoittuva iho ja kookosöljyn luonnollisuus sekä antiseptisyys oli syy miksi sitä aikoinaan aloin käyttää. Voin todellakin suositella. En osallistu arvontaan :)

 • susannaliini

  Kasvojen kuorinta ja kosteuttava kasvonaamio on itselleni perinteinen, mutta toimiva tapa herättää kasvoni talviunilta..

 • iinaii

  Minulla on erityisesti talvisin todella kuiva iho ja silloin olenkin puhdistanut meikkini perusrasvan ja veden avulla. Lopuksi olen vielä putsannut loput silmämeikit herkälle iholle tarkoitetulla silmämeikinpoistoaineella ja kasvovedellä loput meikit iholta. Rasvaa vielä naamaan ja sillä hyvä. Ihoni on siis kuiva ja sen paketin haluaisin jos voitan.

 • Sonja K

  Täytin juuri 34 v ja alan heräämään siihen että pitäisi nähdä hieman enemmän vaivaa ihonhoidon suhteen. Olen ollut atoopikko koko elämän ja kuivaihoinen. Ehkä siksikin päivittäinen hoitoni eli aamuin illoin vesipesu tai tarvittaessa voidepesu, jos liian korppu, ja siihen kosteahkolle iholle perusvoide, on pysynyt simppelinä koska välillä iho tosi herkkänä.
  Ja tietty kuivan ihon setti minulle sopiva.

 • Pienist

  Moikka!
  Olen itsekin käyttäny seerumeita tuomaan lisähehkua iholle, apteekin seerumeita olen nimenomaan kokeillut. Vichyn ideal-seerumi on tosi kiva ja antaa kivasti raikkautta. Pari vuotta sitten lopetin e-pillerit ja iho temppuilee aika ajoin paljonkin, siksi olen itsekin pitäytynyt aika pitkälti apteekin tuotteissa. Humektan on hyvä voide meikin alle ja meikinpuhdistukseen, joskin puhdistuksessa vaatii myös kasvoveden käyttöä. Tähän olen käyttänyt misellivesiä.

  Mukavaa kevään jatkoa!

 • henza

  Minulla on aina kausia jolloin olen innokas hoitamaan ihoa mutta välillä ei sitten kiinnosta ollenkaan! Kaapeissa on melkein vajaita purkkeja muutama koska ostan aina uuden vähän etukäteen ja sitten vanha puteli jää lojumaan… Tästä postauksesta oli joka tapauksessa hyötyä ja vaikka arpaonni ei suosisikaan niin pitää varmaan kääntyä seuraavan kerran acon puoleen!! Valitsisin normaalin/sekaihon.

 • Tuo paketti olisi kyllä mainio! Huolellinen ja hellävarainen ihon puhdistaminen on kaiken alfa ja omega. Toisinaan ihoni on hyvinkin kuiva, toisinaan tasapainoisempi. Tuntuu siltä, että pelkkä kuiva huoneilma saattaa vaikuttaa ihon vointiin. Talvi on ihoni vihollinen. Jos voitto sattuisi osumaan kohdalle, niin ehkäpä tuo normaalille tai sekaiholle sopiva paketti olisi parempi!

 • Tuo paketti olisi kyllä mainio! Huolellinen ja hellävarainen ihon puhdistaminen on kaiken alfa ja omega. Toisinaan ihoni on hyvinkin kuiva, toisinaan tasapainoisempi. Tuntuu siltä, että pelkkä kuiva huoneilma saattaa vaikuttaa ihon vointiin. Talvi on ihoni vihollinen. Jos voitto sattuisi osumaan kohdalle, niin ehkäpä tuo normaalille tai sekaiholle sopiva paketti olisi parempi!

 • klaara

  Käytän puhdistusvoidetta tai -vaahtoa iltaisin sekä kasvovettä ja  yövoidetta. Aamulla kasvovettä ja kosteusvoidetta.  Silloin tällöin laitan illalla naamion. Ihoni on todella kuiva. Olen joskus käyttänyt Acon tuotteita. Jos voitan, haluan kuivan ihon tuotteet.

   

 • hetaliisa

  Hoidan kasvojeni ihoa puhdistamalla meikit joka ilta puhdistusmaidolla sekä viimeistelemällä kasvovedellä. Kosteutuksen hoidan kaupan perustuotteilla. Kaipaisin laadukkaampia ja selkeästi kasvojen iholle suunniteltuja tuotteita ihonhoitooni, sillä tämän talven ja kevään aikana olen joutunut ensimmäistä kertaa tuskailemaan erilaisten ihan epäpuhtauksien kanssa. Ihotyyppini on kuiva.

 • Keijukimppu

  Salainen ihonhoitoaseeni keväällä on manteliöljy. Talvella käytettävän paksumman voiteen voin laittaa narikkaan kesäksi ja vaihdan sen manteliöljyyn. Sillä on ihmeellinen vaikutus, ihon väri paranee, epäpuhtaudet vähenevät ja iho on kaunis ja kuulas.
  Olen myös koko ajan enemmän ulkona, puhdas ilma ja luonnollinen ilmankosteus riittävät herättelemään ihoa talviunilta…

  Minua kiinnostaisi normaalin ihon paketti.

 • Neelia

  Minun ihoni kenkkuilee edelleen, 6 kk e-pillereiden jättämisestä. Olin jo siinä uskossa/toivossa, että pahin oli ohi, mutta nyt on taas leuassa muutama tosi kipeä syvä finni, jotka liittyvät selvästi hormoneihin. :( Tärkeintä ihon hoidossa on mielestäni puhdistus, ajoittain kuorinta ja kosteutus, vaikka ihoni rasvainen onkin. Jännittää jo nyt, mitä kesä ja helteet tekevät iholleni. Ottaisin siis erittäin mielelläni normaalin/sekaihon tuotepaketin.

 • Hmirella

  Yhdenlainen ongelmaiho täällä terve. Kasvoista löytyy niin kuivuutta kuin näppylöitä, eikä Sitä Oikeaa ihonhoitotuotetta ole vielä löytynyt. Monet voiteet ovat ikävän rasvaisia mutta kevyemmät eivät aina tunnu riittävän ihoni tarpeisiin. Tällä hetkellä mennään puhdistusvaahdon ja apteekin kevyen perusvoiteet voimin. Jospa tuo kuivan ihon paketti olisi Se Oikea?

 • eippa-i

  Kerran viikossa käytän syväpuhdistavaa tuotetta kasvoihin suihkun yhteydessä. Tuntuu, että vesihöyry avaa huokoset paremmin ja hoito on tehokkaampi. Muutoin vain iltaisin kasvovettä ja kosteusvoidetta ja voilá. Ihoni on normaali/sekaiho.

 • linpuu

  Puhdistan iltaisin ensin misellivedellä silmämeikin ja sen jälkeen Lumenen puhdistusvaahdolla ja konjac-sienellä kasvot! Sopivia voiteita en ole vielä löytänyt, joten tähän asti olen käyttänyt Apteekin perusvoiteita. Olisi ihana päästä kokeilemaan näitä, jos näistä sattuisi vaikka löytymään sopivat tuotteet ja nimenomaan kuivalle iholle. :)

 • PetraSSS

  Mulla on aika perus kauneudenhoitorutiinit joihin kuuluu kosteutus aamuin illoin ja illalla tietty kunnon meikkien puhdistus plus kasvovesi. Lisäksi yritän käyttää silmänympärysvoidetta, mutta välillä se kyllä unohtuu. Myös kosteuttavia naamioita tulee silloin tällöin käytettyä. Noista palkinnoista valitsisin kuivan ihon paketin :)

 • miipeli

  Tietty parhaansa sitä tekee yrittämällä elää, syödä ja juoda puhtaasti, mutta perushoitorutiineihini kuuluu puhdistus  aamuin illoin misellivedellä, sen jälkeen rauhoittava seerumi,  silmänympärysvoide ja kosteusvoide. Olen juuri päivittänyt rutiinejani hieman hoitavimmiksi inhottavien näppyjen ja jatkuvan punoituksen takia, ja tilanne on selkeästi nyt helpottanut. Muutenkin ihoni on kummallinen sekamelska herkkää, näppyistä ja kuivakkaa, ja tuotteet vaihtuu  siksi välillä tiuhaan. Yleensä kuivan ihon tuotteet ovat itselleni aina parempia kuin sekaihon, eli se paketti sitten jos voitto osuu! :)

 • mappela

  aika rutinoituneeksi ihon puhdistus on mennyt; aamulla vesipesu suihkussa ja rasvaus, illalla meikit pois asianmukaisilla aineilla, ihon putsaus puhdistusmaidolla ja rasvaa päälle. tykkään kyllä kokeilla uusia tuotteita ja juttuja, mutta monesti vanhassa vara parempi, sillä kuiva ja herkkä ihoni reagoi kovin herkästi uusiin mömmöihin. apteekkituotteet ja esim. aco ovat tuttuja rutiineissa.
  kuivan ihon paketti on siis kuin tehty minulle.

 • Sari P

  Ihana arvonta! Ihonhoitorutiineja on aamulla suihkun jälkeen kasvovesi, seerumi ja silmänympärys- ja päivävoiteen levitys ennen meikkausta. Illalla poistan silmämeikin, pesen kasvot ja teen sitten samat rutiinit kuin aamulla. Yöllä käytän öljyisempää seerumia ja tuhdimpaa voidetta kuin päivällä. Oma ihoni on hyvin kuiva, joten kokeilisin mieluusti kuivan ihon pakettia. :)

 • Annaaa

  Kiitos hyvästä postauksesta! Itselleni nämä vuodenaikojen vaihteet ovat olleet erityisen haasteellisia hormonaalisen ehkäisyn lopetuksen jälkeen. Iho tuntuu kaipaavan ekstra hoitoa ja virkistystä. Ihonhoitorutiineihin kuuluu päivittäin kasvojen pesu, kevyt kosteusvoide ja silmänympärysvoide. Naamion ja kuorinnan teen noin kerran viikossa. Myös riittävä vedenjuonti ja vitamiinit auttavat ihonhoidossa.

 • Sennu

  Päivittäinen ihonhoitorutiinini koostuu puhdistusemulsiosta, kasvovedestä, sy-voiteesta ja kasvovoiteesta. Ainoa muutos kesää kohti on suojakertoimellisen kasvovoiteen käyttöönotto :)
  Haluaisin normaalin/sekaihon tuotepaketin!

 • AnnaKK

  Päivittäisiin ihonhoitorutiineihini kuuluu huolellinen puhdistus puhdistusvaahdolla ja kasvovedellä sekä rasvaus aamuisin ja iltaisin. Lisäksi olen vannoutunut Lumenen mutanaamion viikottainen käyttäjä. Olen myös siitä onnekas, ettei ihoni juurikaan reagoi vuodenajan vaihdoksiin, joten pärjään samoilla rutiineilla ja tuotteilla kuukaudesta toiseen. Arpaonnen suosiessa haluaisin normaalin/sekaihon tuotepaketin.

 • Vierailija

  Iho tulee puhdistettua ja rasvattua aamuin illoin. Omaan todella hankalan ihon, pinta kuivan, kirjava ja herkästi epäpuhtauksia keräävän. Näin kesän kynnyksellä havahtunut ihon huonoon kuntoon, alkuvuoden kiireys on aiheuttanut sen että ihonhoitoa on tullu laiminlyötyä ja sen huomaa.

  Hienoa olisi päästä kokeilemaan näitä tuotteita :)

 • Allii

  Arvontaan osallistuisin mielelläni ja kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet olisivat minun juttuni.

  Olen saanut usein kuulla siitä, kuinka hyvässä kunnossa kasvojeni iho on, koska siinä ei usein näy päällepäin epäpuhtauksia ja näppyjä. Ihoni on kuitenkin erityisen herkkä ja kuiva, enkä oikeastaan pitkään aikaan uskaltanut käyttää mitään muuta kuin apteekkien hajustamattomia perusvoiteita ja meikinpoistoainetta, koska pelkäsin, että tuotteet allergisoisivat ja järkyttäisivät ihoni tasapainon. Nyt olen pikkuhiljaa uskaltanut ottaa käyttöön erinäisiä tuotteita ja nimenomaan ACO:n tuotteisiin olen ollut tyytyväinen sekä hintatasolta, että laadulta. Käytän nykyään kasvovettä aamuin illoin ja päivä- sekä yövoiteita ja myös silmänympärysvoidetta – aina kun muistan. Ihoni voi paremmin kuin ennen, mutta kyllä heti huomaan jos on rasvan levitys unohtunut, sillä ihoa alkaa heti kiristämään…

 • Heidil

  Ihonhoitorutiineihini kuuluu aamuisin vain vesipesu sekä kosteutus. Illalla poistan ensin vedenkestävän silmämeikin erikseen, sitten pesen kasvot geelimäisellä puhdistustuotteella. Viimeistelynä kasvovesi. Pari kertaa viikossa myös kuorin kasvojen ihon. Yöksi tykkään laittaa tosi kosteuttavaa voidetta, vaikka ihoni ei mikään rutikuiva olekaan :)

  Arpaonnen suosiessa normaalin ihon paketti kiinnostaa.

 • juolukka

  Taidan olla vähän samassa tilanteessa kuin sinä Jenni. Kolmekymppiset vietetty ja iho alkanut kenkkuilemaan. Olen karsinut rutiineista kaiken turhan ja se tuntuu nyt parhaalta. Aamuin illoin puhdistus ja kosteutus. Puhdistus vedellä tai rasvalla, saippuoita ja puhdistusvaahtoja välttelen. Silloin tällöin savinaamio, jonka jälkeen iho tuntuu ihanan pehmoiselta ja rauhalliselta.

 • juolukka

  Jos arpaonni suosii, valitsen kuivan ihon paketin.

 • laika

  Kuivan ihon tuotepaketti olisi sopivin. Mulla on yksinkertaiset rutiinit: aamulla pesen kasvot yleensä kookosöljyllä, sitten laitan suojakertoimellista rasvaa koko kasvoille, myös huuliin. Illalla pesen kasvot suihkussa jollain saippualla, mitä nyt satun käyttämäänkin, ja laitan kosteusvoidetta ja huulirasvaa. :)

 • jolielaide

  Ihonhoitorutiinit ovat tärkeitä, sillä minulla on atooppinen ja pintakuiva iho, joka oireilee heti hoidon laiminlyömisestä, tai ylimääräisistä ärsykkeistä ja stressistä. Puhdistan kasvot aamuisin ja iltaisin puhdistusemulsiolla ja micellar-vedellä, käytän päivittäin silmänympärysvoidetta ja kosteusvoidetta. Tarvittaessa kosteusvoide vaihtuu rauhoittavampaan, tai kosteuttavampaan versioon ja käytän myös seerumeita ihon virkistämiseen. Hoidan ihoani myös hellävaraisilla kuorinnoilla ja kosteuttavilla naamioilla. 

  Kevääseen ja kesään valmistautuessa teen muutamaan kertaan kuorinnan ja käytän puhdistavaa naamiota (savinaamio) ihon epäpuhtauksiin, jonka jälkeen hemmottelen ihoa kosteuttavalla ja virkistävällä hoitovoiteella. Keväisin suojaan myös ihon aurinkovoiteella, sillä haluan suojata todella herkän ihoni palamiselta. 

  Mikäli arpaonni osuu kohdalle, niin haluaisin kuivan ihon tuotepaketin :) 

 • Lauranimion

  Jokapäiväisiin ihonhoitorutiineihini ei paljon kuulu; aamulla vesipesen kasvot ja illalla pesen meikit pois tavallisella suihkusaippualla. Tämän lisäksi kosteutan ihoani Nivean voiteilla. Silloin tällöin kuorin kasvot. Tuntuu, ettei ihoni vielä ole herännyt talven jälkeen. Toivottavasti kesäinen aurinko tekee sitten ihmeitä :D Jos sattuisin voittamaan, valitsisin normaalin/sekaihon tuotepaketin.

 • LovetheGlam

  Jäi sähköposti :P
  hebutus@gmail.com

 • tintsh

  Mä ostin vähän aikaa sitten Remingtonin kasvoharjan ja enää en osaisi kasvojani illalla pestä ilman! Eli iltaisin poistan meikit yleensä misellivedellä, ja sit kakkosvaiheen pesu tapahtuu harjan avulla (tällä hetkellä käytössä LivBoxista joskus tullut Lumenen geelimäinen putsari tähän hommaan). Sitten kasvovesi ja kosteutus! Seerumia haluaisin kokeilla mutta en ole vielä löytänyt budjettiini sopivaa. Silmänympärysvoidetta käytän vähän laiskasti, se on siis satunnaisessa käytössä. Aamulla pesen kasvot suolasaippualla ja kylmällä vedellä, lätkin kasvovettä ja kosteutan!

  Jos voitto osuu kohdalle, niin sekaiholle sopiva setti, kiitos!

 • Aakka

  Puhdistus ja kosteutus kuuluu jokapäiväiseen ihonhoitoon, kuorinta kerran-pari viikossa. Terveellisen ruokavalion merkitys ihon kunnossa näkyy, joten pyrin syömään niin että iho voi hyvin. Normaali/sekaihon paketti sopisi minulle.

 • pöllö

  Huolellinen putsaus ja rasvaus. Ihan perus. Enkä juurikaan käytä meikkiä. Minulla on normaali/sekaiho.

 • Saraaa92

  Haluaisin normaalin ihonhoitopaketin. Mun ihonhoitorutiinit ovat aika olemattomat, pesen kasvoja vedellä tai kasvovedellä lähinnä. Olisi ihana kokeillauusia tuotteita! Opiskelijabudjetilla kun ollaan :)

 • Lisbe

  Minulla on aina ollut hyvin herkkä iho – ohut ja kuiva, mutta nuorempana myös rasvoittuva. Ehkä pintakuiva iho olikin yksi syy lievään akneeni teini-iässä. Joka tapauksessa olen herkän ihoni vuoksi vakiintunut muutamaan tuotemerkkiin (lähinnä apteekin tuotteet, mm aco) sekä melko simppeleihin hoitorutiineihin: aamuisin vedellä huuhtelu ja kosteusvoide, illalla meikkien puhdistus, kosteusvoide ja silmänympärysvoide. Seerumin löysin itsekin vastikään, nyt se on päässyt loppumaan. Ehkä omituisimmat vinkkini bonareina edellisille toimenpiteille ovat suolasaippua sekä porkkanat, joita omalla kohdalla menee ihan liiaksi asti.
  Tuotteista itselle sopisivat parhaiten kuivan ihon paketti.

 • Vierailija

  Haluaisin sekaihon tuotepaketin jos onni suosisi minua

 • NoobaX

  Minulla on rutikuiva iho, jonka hoitaminen ei helpotu edes kesäaikaan. Päivittäisiin kasvonhoitorutiineihini kuuluu siis n. 15 erilaista purkkia ja putelia, eikä mikään silti auta. :/

 • Parkkis

  Tämä paketti tulisi loistavaan vaiheeseen! Iho on taas heittänyt täyden u-käännöksen ja talven kuiva ja kiristelevä iho on nyt rasvaisempi, enkä vielä ole löytänyt sopivia tuotteita. Pääsääntöisesti pesen kasvot vain iltaisin puhdistusaineella, jonka jälkeen pyyhin kasvot kasvovedellä. Tämän jälkeen kevyt rasva päälle tai tarvittaessa hydrocortison-pohjainen voide.

 • Smirde

  Ostin juuri testiin ACOn kuivan ihon päivävoiteen ja olen tykännyt hurjasti! Mahtavaa olisi siis saada testiin muitakin saman sarjan tuotteita kuivalle iholle. :)

 • NinaP

  Ihonhoitorutiineihini kuuluu aamuinen kasvojen pesu, kevyt päivävoide ja silmänympärysvoide. Urheilen monesti aamuisin ja tulee käytettyä ihan kasvojen pesuun puhdistusainetta. Iltaisin puhdistan päivän meikit kasvoilta silmämeikin puhdistusaineella sekä geelimäisellä puhdistusaineella. Yötä vasten laitan hieman tuhdimpaa voidetta kasvoihin sekä silmänympärysvoidetta. Ajoittain käytän kasvovettä, ihon niin salliessa. Kerran viikossa käytän hellää kuorintavoidetta saunan yhteydessä. Minulla on herkkä iho ja käytän tuttuja ja turvallisia tuotteita, harvoin lähden kokeilemaan uusia tuotteita, koska ne saattavat aiheuttaa ihottumaa. Acon tuotteita on tullut testattua ja ne ovat sopineet iholleni hyvin. Normaalin/sekaihon tuotteet sopivat minulle parhaiten.

 • NeitiE

  Minä olen ihastunut Acon puhdistusvaahtoon! Puhdistan ensimmäiseksi sillä kasvot, sen jälkeen käytän misellivettä ja lopuksi kasvovettä. Viimeistelen puhdistuksen vielä kasvovoiteella sekä silmänympärysvoiteella. Lisäksi juon paljon vettä päivän aikana. :)

  Tuo normaali/sekaihon paketti olisi minulle mieleen.

 • Anna-Mari

  Minulla on ongelmallinen ohut ja herkkä iho. Sopivin rutiini on toistaiseksi ollut se, että puhdistus- yms. tuotteita pitää vaihtaa, jottei iho ärry ja kuivu. Mielellään kokeilisin tämän sarjan kuivan ihon tuotteita.

Related posts