8/05/15

Maailman ihanin Väska

4 69 vaska1.jpg

Jutun laukku on saatu blogin kautta.

Olen hehkuttanut suomalaista laukkumerkki Väskaa lukemattomat kerrat ja aion tehdä sen taas. Löysin Väskan reilu vuosi sitten ja rakastuin täysin – uskomattoman laadukasta ja minimalistisen eleganttia laukkusuunnittelua. Olin etsinyt tabletilleni jo hyvän aikaa yksinkertaisen tyylikästä suojakoteloa ja sellainen löytyi Väskan mallistosta, mutta kotelohan on niin upea, että olen itse asiassa käyttänyt sitä pääasiassa clutch-tyylisenä laukkuna ihan muutenkin.

Kun Väskan suunnittelija Ann-Sofi Storbacka huomasi innostukseni, päädyimme tekemään yhteistyötä ja laukkukokoelmani karttui toisella merkin kaunokaisella. Puuterinsävyinen Sini-malli onkin kauneimpia koskaan näkemiäni laukkuja. Ulkonäön lisäksi Väskassa on ihastuttanut aivan uskomaton laatu: materiaalit ja viimeistely ovat äärimmilleen vietyä huippuluokkaa ja design pienimpiäkin yksityiskohtia myöten tarkkaan harkittua käsityötä. Nämä laukut ovat todellakin sellaisia, joiden uskallan vannoa kestävän käytössä koko loppuelämän ja perintönä vielä tulevillekin sukupolville. Tätä lähemmäs todellista luksusta ei suomalaismerkkien laukkusuunnittelussa taideta toistaiseksi päästä.

vaska2.jpg

Sain hiljattain tutustua Väskan uusimpaan mallistoon ja valita siitä omakseni mieluisan laukun. Tällä kertaa sydämeni sykähti jännittävällä pintatekstuurilla varustetulle pienelle Helmi-laukulle. Samaa mallia on saatavilla myös kokomustana, mutta tykkäsin tuon halkeilleen valkoisen pinnan laukulle antamasta särmästä. Ja selvästikään en ollut ainoa, joka Helmiin on rakastunut, sillä eilen viilettäessäni kaupungilla kaunis laukku olallani, ainakin viisi ihmistä intoutui kyselemään siitä tarkemmin. Ja näyttäisipä teidän harmiksenne siltä, että tuo valkoinen väri on jo pikavauhdilla ehditty myydä loppuun Väskan verkkokaupastakin. Älkää silti surko, sillä uutuusmallisto on täynnä Maailman Kauneimpia Laukkuja. Mitäs muut pidätte sekä Helmistä että koko mallistosta? :)

Täytyy muuten tähän kohtaan lausua myös onnittelut Väskalle aivan upeasta saavutuksesta, sillä merkki voitti tänä keväänä kansainvälisen Future of Fashion -muotikilpailun, johon haki kaiken kaikkiaan 14 000 suunnittelijaa ympäri maailmaa. Aivan huikea juttu ja todellakin ansaittu tunnustus! Ja hei, kiinnostuneille tiedoksi, että oman verkkokaupan lisäksi Väskan laukkuja saa Helsingissä Nudgesta

Translation: I’m completely in love with my new stunning Väska bag Helmi. :) It seems that this cracked white beauty is already out of stock but the same model is also available in black. And the whole new collection is full of minimalistically beautiful bags. The quality of Väska bags is just incredible: materials, detailing and finishing are so refined and well made that these products can truly be called luxury. I bet these bags last a lifetime and even to the generations to come. 

I also have to congratulate Väska for an amazing accomplishment! This spring the brand won an international fashion competition called Future of Fashion that 14 000 designers around the world applied for. Congratulations Väska for the well-deserved win! :)

vaska3.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • MarjukkaS

  Nuo on todella kauniita laukkuja.

  Mutta sen verran noottia Väskalle, että on harmi, ettei nettikaupassa ole ollenkaan ilmoitettu laukkujen kokoja! Vaikea hahmottaa, minkä kokoisia laukut ovat, tämä on kuitenkin tärkeä asia.

  Kaipasin sivuille myös tietoa, missä laukkuja on myynnissä (paitsi verkkokaupassa). Voisi käydä hypistelemässä, ennen kuin tilaa.

 • Jenniii

  Hyviä huomioita! Välitän palautteen Väskan suuntaan, niin varmasti päivittävät mielellään nettisivujen tietoja toiveiden mukaan. :) Suomessa Väskan laukkuja myy käsittääkseni vain Nudge Helsingissä.

 • Väskan nettikaupasta löytyy jokaisen laukun koko kun painaa linkkiä ”Additional information” halutun tuotteen kohdalla. Tällä hetkellä Suomessa laukkuja myydään Helsingin Nudgessa ja Vaasan Minun/Min myymälässä.

 • MarjukkaS

  Kiitos nopeasta vastauksesta!
  Täytyypä tutkailla laukkuja tarkemmin, ja poiketa Nudgessa, kunhan tulen taas Helsingissä käymään!

Related posts