7/05/15

Kukkaiset kesän korkkauskynnet

1 76 kynnet1.jpg

Yksi kynsi-inspiskuva on vainonnut minua Pinterestin kynsikansiossa viime syksystä lähtien: kuvan kynsissä on mustalla pohjalla valkoisia kukkasia. Ihastuin ideaan jo aikoja sitten, mutta jotenkin nämä kynnet ovat minusta olleet niin kesäiset, etten halunnut kynsiini kukkasia talveksi. Tänään oli jälleen kynsihuollon aika ja päätin, että kukkaiskynsien hetki on koittanut. Meikäläisen kesäkausi alkoi nyt tästä päivästä, merkittäköön muistiin. :D

Ja kyllähän niistä aika hauskat tuli! Ja sopivat hyvin tähän kevään 70-luku-trendiinkin. :) Söpöt kukkaset, jotka nopealla silmäyksellä tässä värityksessä saattavat jonkun silmään näyttää paistetuilta kananmunilta, hahaha. Naurattaa, kun mietin, että nämä kynnet olisi yhdistänyt siihen Rihannan MET-gaalamekkoon – kananmunateemaa kerrassaan. :D Mutta siis joo, saman kynsi-idean voi toki toteuttaa millä väreillä tahansa ja minä kyllä tykkään tästäkin värityksestä. :)

Kynnet sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: Cute floral summer nails! :)

kynnet2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • ACat Heini

    Kivat Kynnet. Minäkin Tykkäisin ;)
    Kukat on Ihania&Kivoja puseroissa, Kynsissäkin.

    Kivaa Viikonloppua!

Related posts