6/05/15

Do you remember?

44 JarrydJames2.jpg

Taas olisi jaossa mukavaa uutta musiikkia. Kaverini kysäisi eilen, että tykkäänkö James Blakesta ja vinkkasi hyvästä tuoreesta biisistä. Pyöräytin soimaan ja tykästyin heti. Ja kieltämättä Jarryd Jamesin debyyttisinglessä Do You Remember on jotain samaa fiilistä kuin James Blakessa. Vähän samanhenkinen lauluääni ja melankolinen vire kuin Blakella ja SOHNilla, mutta ehkä hiukan popimpi sävy siinä missä Blake artsuilee ja SOHN on elektronisempaa. Mutta siis ihana biisi, kaunis ääni ja tarttuva melodia kerrassaan. Tsekatkaahan!

Ja Kalenterikarjulle kiitos vinkkauksesta. :)

Translation: Great new music by Jarryd James. Check this out if you like James Blake and SOHN!

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts