5/05/15

Hyvä, parempi, Jamie XX

2 48 jamie-xx.jpg

Viime kesän lopulla harmitti vietävästi, kun Flow-festareilla kolme koko festivaalin kiinnostavimpiin kuuluvaa artistia oli laitettu esiintymään samaan aikaan. Yritä siinä sitten valita! Vatvoin pitkään Kavinskyn ja Jamie XX:n välillä ja menin lopulta virran (=kavereiden) mukana katsomaan ensin mainittua. Keikka oli loistava, mutta jäi kyllä kaivelemaan, että Jamie XX jäi näkemättä. Sitäkin suuremmalla riemulla otin vastaan tiedon, että herra olisi tulossa uudelleen Suomeen ensi syksynä.

Ystäväni vielä sunnuntai-iltana muistutteli, että liput tulevat myyntiin aamulla, mutta enköhän ehtinyt unohtaa koko jutun jo aamuun mennessä. Havahduin asiaan vasta joskus yhdeksän aikaan aamulla ja aavistelin pahinta. Lokakuun keikka järjestetään Ääniwallissa, jonka tila on sen verran pieni, että arvelin lippujen menneen hetkessä. Ja oikeassa olin. GODDAMNIT! Poljin jalkaa ja sätin itseäni hetken aikaa, kunnes tajusin, etten itse asiassa olisi edes päässyt koko keikalle, koska en ole tuolloin Suomessa. :D Että se siitä. Joka tapauksessa onnittelut kaikille teille, jotka onnistuitte nappaamaan liput omaksenne. Keikka tulee varmasti olemaan aivan loistava. 

Pakko myöntää, että keikan missaaminen syö silti hiukan naista, kun pyöräytin tuon Jamie XX:n uuden levyn soimaan ja sieltä löytyy tämän Loud Places -kipaleen kaltainen helmi (puhumattakaan jo ahkeraan Spotifyssani soineesta Girlistä). NIIN hyvä biisi, huh. 

Translation: The new Jamie XX song Loud Places is just pure gold. SO good!

Tags: , ,

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Maiski

    Joo, kyllä täytyy yhtyä hehkutukseen. Ja tosi harmi, että jäi Flow’ssa näkemättä, mutta eiköhän noita tilaisuuksia tule – tyyppi kuitenkin keikkailee melko aktiivisesti.

  • ACat Heini

    Kiehtovaa….Tykkäsin ;)
    Peace&Silence is…..Gold….Diamond and Valuable….in LIFE.
    Ajattelen niin….Miten Sinä?

Related posts