4/05/15

Tossurakkautta ensi silmäyksellä

6 118 nike3.jpg

En koe olevani mikään varsinainen tennarityttö, vaikka omistankin muutamat Converset ja tykkään nykyään käyttää lenkkareita ihan arjessakin. Ehkä minusta on vähitellen tulossa sellainen? Taannoisella Japanin reissulla tulivat nimittäin vastaan sellaiset tossut, että olin pudottaa silmät päästäni. En edes tiennyt, että niin minun näköisiäni tennareita voisi olla olemassa! Siellä ne nököttivät tokiolaisen vintage-kaupan hyllyssä kuin olisivat minua olleet odottamassa. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Japani (ja erityisesti Tokio) on jokaisen lenkkari- ja tennarityypin paratiisi. Harajukussa ja Shibuyassa on joka nurkalla jokin lenkkareita kauppaava putiikki – ja kaikki niistä ovat täynnä kaikenlaisia erikoismalleja, joita tennareiden hc-fanit ilmeisesti metsästävät ympäri maailmaa. Myönnetään, että siellä kaikissa sateenkaaren väreissä loistavien tossujen keskellä olisi varmaan ollut aika helppo hurahtaa, mutta olen iloinen, että sydämeni saivat pamppailemaan juuri nämä second hand -tossut, jotka sopivasti olivat minulle vielä passelia kokoakin.

nike2.jpg

Enpä usko, että voisin löytää mieluisampaa kuosia tossuilleni: mintunvihreällä pohjalla hehkuu pinkkejä, punaisia, vaaleanpunaisia ja keltaisia kukkasia. Tämä oli kyllä match made in heaven. :D

Translation: I’ve never really considered myself a sneaker girl but when I bumped into this specific pair in a vintage shop in Tokyo, I think I just changed my mind. Could you possibly imagine a pair of sneakers that would suit me better than these? I couldn’t. <3

nike1.jpg nike4.jpgnike5.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts