28/04/15

Kowtow-kisan voittaja!

50 kowtow-a.jpg

Viime viikolla pääsin esittelemään teille Acolythissa myytävän Kowtown uutuusmallistoa ja samassa yhteydessä laitettiin jakoon myös 100 euron lahjakortti. No nyt on tullut aika julkistaa kisan voittaja! :) Ensialkuun on sanottava, että olipa hauskaa, että niin moni teistäkin tykästyi Kowtown luomupuuvillaiseen mallistoon. Vinkiksi muuten, että jos haluatte pysytellä kartalla Acolythin uutuuksista ja uutisista, niin se onnistuu helpoimmin tilaamalla uutiskirje nettisivujen kautta. Uutiskirjettä tilaavien kesken arvotaan muuten myös joka toinen kuukausi 100 euron lahjakortti, että sillä tavoin voitte moninkertaistaa mahdollisuutenne, jos tällä kertaa ei arvonnassa tärpännyt. :) Uutiskirjeen tilaaja saa myös 10% alennuksen ensimmäisestä verkkokauppatilauksesta.

Mutta nyt siis se kisan voittaja! Tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä Ida-Kirsi.

Ida-Kirsi:

Vautsi, mitä vaatteita! Ensimmäisenä iskin silmäni tuohon harmaaseen, kuviolliseen mekkoon (tai paidan ja hameen yhdistelmäasuun), kuinka herkullinen leikkaus! En kuitenkaan pidä mekkoja lähes koskaan, joten alempaa löytyvä asukokonaisuus; musta takki, printtipaita ja punaiset housut tuntuvat enemmän omalta jutultani. Hyvältä näyttää! Muuten merkki on uusi tuttavavuus minulle.

Käyhän kurkkaamassa sähköpostiasi. :)

kowtow-b.jpg

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts