28/04/15

Diskopallona luokses pompin

3 93 hame3.jpg

Vielä on yksi kesäinen asujuttu Japanista julkaistavaksi! Tänään tosin alkoi jo ensimmäistä kertaa tulla sellainen tunne, että kyllä se kesä on tulossa kohisten myös tänne Helsinkiin – aurinko lämmitti niin, että tuli suorastaan hiki. Japanissa lämpötilat huitelivat jo viime viikolla reilusti päälle 20 asteen, joten ainakin suomalaisittain tuntui ihan kesältä. :) Itse odotan eniten vain sitä, että voi palelematta kipitellä pikkukengissä ja nilkat paljaina keväisiä katuja.

Viime kesän lempparihameeni oli tämä diskopalloksi ristimäni midihame, joka hohtelee hologrammin lailla kaikissa sateenkaaren väreissä. Bongasin mahtavan hameen ensin jonkun vastaantulijan yltä kadulla ja olin aivan mykistynyt kimaltelevista helmoista. Teki mieli juosta tytön perään ja kysyä, mistä tämä oli ihanan ja hullunkurisen hameensa löytänyt, mutta jäin empimään liian pitkäksi aikaa ja tyttö ehti jo kauas. Ei kuitenkaan mennyt kauaa, kun sattumalta hame tulikin sitten vastaan vaatekaupan rekissä ja olin ikionnellinen. Sen jälkeen viiletin koko kesän iloisesti kimallellen.

hame5.jpgAjattelin, että tuo diskopallohame sopisi hyvin myös Harajukun erikoisten tyylien sekaan ja nappasin sen matkaan reissulle. Kreisimpikin vaate sopii hyvin arkikäyttöön, jos siihen yhdistää jotakin hillittyä ja asiallista, kuten tässä tapauksessa tuollaisen klassisen venepääntiellä varustetun ohuen neuleen. Ja vaaleanpunainen tukkahan nyt sopii mihin asuun vain. ;)

Translation: Me and my beloved disco ball skirt having a great time in Tokyo.

hame1.jpg

Paita // shirt Dixie, hame // skirt Monki, kengät // shoes Vagabond, aurinkolasit // sunglasses Monki*, laukku // bag Longchamp

* saatu blogin kautta / gifted

hame4.jpg hame6.jpg

Photos: Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • iidaac

    En vaan pysty lopettamaan tuon Longchampin pikkulaukun ihastelua. Se on vaan äärettömän nätti kaikin puolin. ❤ Ei asussakaan mitään vikaa ole, tosi nätti kokonaisuus!

  • Jenniii

    Se oli kyllä aika täydellinen outlet-löytö aikanaan – pakko myöntää. :) Jotenkin tuo neutraali väri ja simppeli malli toimivat lähes kaiken kanssa yhteen.

  • ACat Heini

    Kivan näköinen Diskopallo&Hopea Hame. Tykkään ;)

Related posts