24/04/15

Perjantaibiisit

5 75 amason.jpg

Kääk, miten nopeasti liki 10 päivää on täällä reissun päällä hujahtanut. Tänään on siis viimeinen päivämme Japanissa, sillä huomenna aamulla koittaa lähdön hetki takaisin Suomeen. Maksimoin siis viimeisen päivän mahdollisuuteni nauttia Tokiosta ja aion hylätä tietokoneeni täksi päiväksi. Niinpä toivotan teille vain aivan ihanaa perjantaipäivää tällä viime aikoina ahkeraan kuulokkeissani soineelta levyltä löytyvillä biiseillä, jotka takaavat viikon viimeiselle arkipäivälle takuulla lennokkaan hyväntuulisen tunnelman sekä hyvän startin viikonlopulle. :)

Translation: Have a happy and energetic Friday – these songs will help with that! ;)

Tags: , ,

Categorised in: Matkat, Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nautinnollista viimeistä päivää, ja tervetuloa Suomeen! :)

 • ~ajattelija~

  Minylla soi perjantaisin yleensä aina päässä se biisi piza perjantai :) tervetiloa takaisin suomeen pupu!

 • JonnaK

  Hyvältä kuulostaa! Kiitos taas musiikkisuosituksesta. Lähes aina tykkään, joten meillä lienee melko samankaltainen musiikkimaku. Oletko kuullut Part time nimisestä yhdysvaltalaisesta bändistä: https://www.youtube.com/watch?v=pmdCFW5AgWk. Törmäsin tähän tänään sattumalta ja tämän bändin saundi iskee sataprosenttisesti omaan musiikkihermooni. <3

  Muistelen, että jokin aika sitten pohdiskelit miten samankaltainen musiikkimaku sinulla ja isälläsi on ilman sen suurempaa vaikutusta toistenne musiikkimieltymyksiin. Tuli vaan tänään mieleen tämä, koska mietin miten samanlainen maku minulla ja pikkusiskollani on monenkin populaarikulttuurin alan kohdalla. Olen asunut jo vuosikaudet poissa kotoa ja pitkään ulkomailla, joten emme ole vaikuttaneet toistemme maun kehitykseen. Todella jännä huomio! Pakko olla jotain geneettistä mukana siinä miten tietty musiikki vaikuttaa yksilöön. Itselläni tulee monesti hyvinkin fyysinen hyvä olo omaan makuun sopivasta musiikista.

 • Tervetuloa takaisin koti-Suomeen! Toivottavasti ehdit nauttia lauantain auringonpaisteesta täällä Helsingissä, se oli niin ihana päivä! Kivan kuuloinen musiikki, mistä löydät musiikki-inspiraatiota? Olisi mukava kuulla, miten esim. löydät uusia biisejä.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • NN

  Muuten en jaksa blogiasi lukea mut sillon tällöin vieraillessa nää musapostaukset ovat ihan parhaita! Monta ihanaa biisiä oon löytäny tätä kautta.

Related posts