20/04/15

Video-kurkistus Vero Modaan + kutsu VIP-iltaan

2 63 vero-moda2b.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Vero Moda

Kiitos kaikille stailauskisassa äänestäneille! :) Kaikki tyylit saivat tasaisesti ääniä, mutta nahkahame + t-paita -look taisi olla yleisön suosikki. Tein stailausprojektin yhteydessä myös pienen videon Kampin liikkeestä ja sovittelutuokiosta – jos siis kiinnostaa nähdä asuja myös liikkuvassa kuvassa, niin kurkatkaahan video tästä alta!

On myös aika julkistaa kisan voittajat eli ketkä kolme onnekasta saavat lahjakortin vaatekaapin kevätpäivitystä varten. Tällä kertaa onnetar oli alla listattujen kommentoijien puolella. Onnea voittajille ja käykäähän tsekkailemassa sähköpostinne! :)

Maijavaan:

Numero kolme eli viimeinen on paras, koska se on samaan aikaan kivalla tavalla erikoinen ja simppeli! Hame tuo mieleen mustan ananaksen ja t-paita on imartelevaa mallia.

NN:

Vaikka kaikki asut ovat upeita, ja ottaisin kovin mielelläni niistä jokaisen omaan garderobiini, vie upea nahkahame voiton kirkkaasti!

MiiMii:

1) Moderni kukkaistyttö. Ihanan keväinen, kevyt, huoleton – just mun tyylinen!

vero-moda3c.jpg

Huikkaanpa tässä samalla myös, että teidät on kaikki kutsuttu Trendin ja Vero Modan yhteiseen VIP-iltaan! Trendi ja Vero Moda ovat monena vuonna jo järkkäilleet lukijoiden iloksi VIP-iltoja ympäri Suomea ja nyt sellainen olisi taas tulossa to 7.5.2015 klo 18-20. Tapahtumapaikkoina toimivat tällä kertaa nämä liikkeet:

 • Helsinki (Kamppi)
 • Tampere
 • Turku (Hansa)
 • Joensuu
 • Pori (Puuvilla)
 • Rovaniemi

Paikan päällä on luvassa 20% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista koko illan ja lisäksi kaikki ripeimmät ostoksia tehneet saavat mukaansa mukavan lahjakassin. Kutsu on kahdelle eli ilmoittautumalla voit ottaa mukaan myös ystävän. Tapahtumaan pääsee ilmoittautumaan TÄMÄN linkin kautta ja kannattaa toimia ripeästi, sillä paikkoja on kunkin kaupungin tilaisuudessa rajattu määrä. 

vero-moda1.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Äh, hitsi, kun on vähän huono aika tuo klo 17… Pääsen neljältä töistä enkä siis mitenkään ehdi jo klo 17:ksi Poriin. :/ Tai ehtisin, mutta pitäisi ajaa ylinopeutta…

 • Minä vain

  Oho, se alkoikin vasta klo 18! :) Taidanpas vilkaista ilmoittautumistilanteen! :)

Related posts