16/04/15

Tummanruskea + harmaa

2 103 lila5.jpg

Tummanruskea – eikös se ole vähän tunkkainen ja ankea väri vaatteissa? Sen jälkeen, kun pääsin yli ohikiitävästä ihastuksestani ruskeaa kohtaan joskus 10 vuotta sitten, ajatukset ovat kulkeneet kyseisen värin suhteen hyvin pitkälti noilla linjoilla. Nyt olen kuitenkin sen äidiltä saadun vanhan mokkanahkaisen hameen innoittamana löytänyt ruskean uudelleen, ja mikä parasta, löytänyt siitä aivan uusia ulottuvuuksia uusien väriyhdistelmien kautta. Omaan silmään tosi raikkailta on näyttänyt tummanruskean yhdistäminen esimerkiksi vaaleaan denimsiniseen, pastelliväreihin, tummansiniseen ja vaaleaan harmaaseen.

70-luvun ruskea mokkahame on nyt viime aikoina ollut yksi vaatekaapin lemppareista, joten tulette varmasti näkemään hametta vähintäänkin näiden värikokeilujeni myötä vielä tulevaisuudessakin. Viime viikolla innostuin kokeilemaan hametta liilojen pastellilatvojeni kanssa ja yhdistin sillä kertaa ruskeaan nahkaan vaaleanharmaata kasmiria – ei ehkä se tyypillisin väriyhdistelmä, mutta tykkään!

lila9.jpg

Ja psst, konnichiwa! Terkkuja Tokiosta – täällä ollaan! :) Koko viime yön matkustamisen jälkeen hiukan zombie-olotilassa ja pöllähtäneenä, mutta eiköhän väsymys ja jetlag pian helpota, kun saa illalla pään tyynyyn ja yhdet kunnon yöunet alle. Reissukuulumisia siis luvassa lähiaikoina, muttta takataskussa on tuleville päiville myös muita postauksia.

Translation: I always thought that dark brown is a bit of a dull colour in clothing (except for my quickly passing colour crush towards is ten year ago) but through the vintage suede skirt I got from my mom, I have actually slowly started to change my mind. Suddeny it looks all fresh when you just find the right colour combinations. Lately I’ve liked it especially with light denim blue, pastel shades, dark blue and light grey as last week, when I tried on this kind of look. Grey and dark brown aren’t probably the most likely duo but especially with a little dash of lilac, I’d say they work together very nicely!

lila2.jpg

Mokkanahkahame // suede skirt vintage, kasmirneule // cashmere sweater Arela, kengät // loafers & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses Monki*

*saatu blogin kautta / gifted

lila4.jpg lila8.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tänä keväänä on kyllä tullut kaikki mun entiset kammotukset ja inhokit takaisin, mutta joille kuitenkin olen pikku hiljaa lämmennyt uudelleen: baby blue vaaleansininen, mokka, ruskea ja pussittavat/suoralinjaiset vaatteet. Ehkä tämä tästä taas pikku hiljaa, tulen sitten taas jälkijunassa tämän kaiken trendin kanssa :D Sen voin sanoa, että mokkaa ei tule mun kaapista löytymään ja ruskeaankin suhtaudun varauksella, mutta tässä sun lookissa ne toimii! Ehkä ne täytyy herättää henkiin uudella tavalla, joten juuri teit :)

    hanna
    http://www.hannamariav.com

  • Minä vain

    Mä taas olen jostain syystä pitänyt aina tummanruskeasta. Se on helppo yhdistää farkkuihin sekä mm. pinkkiin ja turkoosiin.

Related posts