14/04/15

Printti kuin taideteos

97 ELLE.SS.toukokuu.Jenni-1935.jpg

Jos olette ehtineet jo vilkaista uusinta Elle-lehteä, niin olette saattaneet nähdä vilauksen myös tästä asusta, sillä Blond Rivets -blogin Kira ikuisti minut lehden katumuotipalstalle toukokuun numeroon. Miksi muuten toukokuun numero ilmestyi jo ennen huhtikuun puoltaväliä – en tajua. :D Mutta nyt siis itse asiaan eli asuun! Suurkiitos Kiralle kauniista kuvista ja siitä, että saan julkaista ne täällä bloginkin puolella. 

Olen oikeastaan viime syksystä lähtien odottanut kevättä osittain siksi, että pääsisin vihdoin käyttämään tätä mielettömän kaunista Topshopin sample-toppia, jonka sain joskus keskellä ankeinta ja pimeintä sesonkia. Silloin ei todellakaan ollut tilaisuuksia tai sopivia lämpötiloja pukea tätä kaunokaista ylle, mutta kunhan säät tästä lämpenevät, voitte olla varmoja, että keksin vaikka väkisin tilaisuuksia pukeutua tähän puseroon – niin ihana se on. Paksu, himmeästi hohteleva kangas ja printtikuosi, joka on kaunis kuin maalaus. Pariksi topille minulla on jo ainakin kaksi sopivaa alaosaa, joista toinen näkyykin näissä kuvissa. Tummansiniset silkkihousuni ehtivätkin herättää jo kovasti ihastusta ensiesiintymisellään. :)

ELLE.SS.toukokuu.Jenni-1952.jpg

Vielä tuolla ulkona ei ihan paljain olkapäin tarkene, vaikka viime viikonloppuna olikin jo tosi keväinen sää. Kietaisin siis harteille tällä kertaa asun värimaailmaan matchaavan petroolinvärisen tekoturkin, joka on ollut ehdottomasti yksi alkuvuoden lempparitakeista. Kainalossa keikkui puolestaan Samujin sample sale -löytö, metallinhohtoinen pikkupussukka, joka on todellisuudessa varmaankin tarkoitettu meikkipussiksi, mutta minä olen kyllä surutta käyttänyt sitä clutchina, koska tuo metallivioletti pinta on niin kaunis.

Myös viininpunaiset korkkarini ovat löytö Samujin sample salesta joskus kauan sitten. Kengät olivat aivan naurettavan edulliset – vain 10 euroa. Ihmettelin superhalpaa hintaa, sillä samaa kenkämallia taidetaan myydä liikkeissä vieläkin. En hoksannut sovitellessa mitään, mutta kassalla myyjä vinkkasi, että olinhan huomannut kurkata kenkien pohjia. No enpä ollut: ne olivat keskenään aivan eri väriset! :D

Toisen kengän pohja on siis kermanvaalea ja toinen musta. Häkellyin kassalla täysin, mutta ajattelin sitten, että sama kai tuo. Olen suunnitellut, että vien kengät suutarille ja kysäisen voisiko niihin vaikka laittaa matchaavat pohjat – tai vaalean vain päällystää tummalla ohuella puolipohjalla, tms. Katsotaan! Mutta sen takaan, että käyttämättä eivät moisen pikkuvirheen takia jää. :) Toimikoon tämä siis muistutukseksi kaikille, että sample sale -kamat eivät aina ole ihan priimaa ja niissä voi olla sellaisia kokeiluja väreistä ja malleista, jotka eivät sitten lopulta päädy tuotantoon. Ja kannattaa tutkia tuotteet huolella ennen ostopäätöstä – minäkin olisin saattanut huomata kenkieni eriväripohjat vasta kotona, ellei myyjä olisi huikannut asiasta.

Translation: My spring style was photographed for a street style story in the new Elle Magazine. Thanks for the pretty pics Kira! :) I absolutely love the paintinglike print of that floral top and I can’t wait for the warmer days to wear it without a coat on top. 

ELLE.SS.toukokuu.Jenni-1985.jpg

Tekoturkistakki // faux fur Twist & Tango*, kukkatoppi // floral top Topshop*, silkkihousut // silk trousers COS, clutch Samuji, korkokengät // shoes Samuji, sormus // ring vintage

*saatu blogin kautta / gifted

ELLE.SS.toukokuu.Jenni-1968.jpg

Photos: Kira Kosonen / Blond Rivets

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts