14/04/15

Ja taas sitä liilaa…

2 59 kynnet2.jpg

Eipä uskoisi, että vielä muutama kuukausi sitten inhosin liilaa väriä. Sittemmin olen nimittäin ehtinyt koristaa kyseisellä värillä sekä kynsiäni että hetkellisesti tukkaanikin ja myönnän, että olen myös sovitellut liilaa puseroa vaatekaupan sovituskopissa. Sitä en ostanut, mutta tämä kertonee, että inhoni kyseistä väriä kohtaan on selätetty. Oikeastaan voitaisiin inhon sijaan jo puhua peräti ihastuksesta, sillä marssin eilen kynsistudioon liilaksi lakattujen kynsien kera ja poistuin 1,5 tuntia myöhemmin samanväriset geelit kynsissäni. Pieni fiksaatio meneillään kenties? :D Muutenkin pastellivärit houkuttavat tällä hetkellä aivan tolkuttoman paljon – saatte nähdä tästä todisteita vielä tässä lähiaikoina…

Kaipasin liilojen kynsieni piristykseksi jotain jujua, kun nuo ”perusliilat” on jo viime aikoina nähty niin moneen kertaan. Pinterest on mitä mainioin inspiraationlähde kynsi-ideoita keksiessä ja tälläkään kertaa ei tarvinnut pettyä. Minulla on itse asiassa viime keväänä ollut hyvin samantyyliset kynnet eri värityksellä – tuolloin otin ensiaskeleeni ennen inhoamaani liilaa kohtaan. Nyt sama idea toteutettiin hiukan eri tavoin. Pohjavärinä toimi sama tuttu liila, mutta metallinhohtoiset kolmiot ovat kullanväristä kynsifoliota, joka kiiltelee vielä metallinhohtoista geeliäkin enemmän. Tykkään! :) Onko teillä muilla värejä, joiden suhteen kelkka on kääntynyt ja mieli muuttunut täysin?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: New spring nails! :) It feels crazy to think that a while ago I absolutely hated lilac colour, since now I seem to be craving for it. Well, luckily a woman has a right to change her mind. So here I am, having lilac nails again – this time with a gold foil twist. 

kynnet1.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts