10/04/15

Viime hetken vinkkaus: Katri/n synttäribrunssi huomenna la 11.4.

63 Katrin_BollyDreams2.jpg

Hei viime hetken huikkaus, että jos huomiselle ei ole vielä aamupäiväksi ohjelmaa, niin tervetuloa nauttimaan astetta erityisemmästä brunssihetkestä huomenna lauantaina klo 12-15 Hotelli Klaus K:hon. Suunnittelija Katri Niskanen juhlistaa nimittäin oman merkkinsä 5-vuotissynttäreitä lauantaibrunssin yhteydessä ja luvassa on kaikenlaista erityistä ohjelmaa. Tilaisuudessa nähdään Katrin kevätmalliston muotinäytös, jossa muun muassa MINÄ pääsen astelemaan catwalkilla muiden Katrin enkeleiden joukossa. Jännää! Toivottavasti en tupsahda koroissani kumoon. :D  Paikalla on vierailevia esiintyjiä kuten Krista Siegfrids ja Hanna Pakarinen. Herkullisen brunssin lomassa on mahdollista myös shoppailla Katri/n pop up -putiikissa. Tilaisuus on jo melko buukattu, mutta vielä mahtuu joukkoon muutama vieras. :) Pöytävarauksen voi tehdä joko sähköpostitse osoitteeseen sales @ klauskhotel.com (poista välit) tai puhelimitse numeroon 020 770 4700.

Photo: Ville Paasimaa for Katri/n SS15 Bollywood Dreams

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts