9/04/15

Päivän parhaat

7 116 IMG_20150409_131939.jpg

Tänään on ehtinyt jo puoleen päivään mennessä tapahtua niin paljon kaikkea mahtavaa, että nyt on paikka sekalaiselle päivän parhaat -koonnille. Eli luvassa ilakointia ja kuvia random-asioista, jotka hymyilyttävät just nyt!

  • AURINKO! Mikä ihana valoilmiö ja sininen taivas tuolla ulkona onkaan. Rakastan tuota päivänpaistetta ja lempeää kevätsäätä.
  • Sain pari viikkoa sitten sähköpostiini viestin 8-luokkalaiselta Liisulta, joka pyysi minua haastateltavaksi Kruununhaan yläasteen Uutisluokka-projektiin, jonka tiimoilta koululaiset tekevät YLE:n nettisivuille omia uutisjuttuja. Kalenteri on viime viikot ollut aika tukossa, mutta tuumin, että osallistun silti. Ja voi että, kun tänään pääsin niiden 14-15-vuotiaiden tyttöjen kanssa höpöttelemään ja kuvailemaan, niin tuli maailman paras fiilis, että sain olla mukana. Niin ihania, suloisia ja reippaita tyttöjä! Tällä energialla ja hyvällä mielellä porskutan varmaan koko loppuviikon. Hyvä, ettei tippa tullut linssiin, kun tytöiltä tuli vielä perään tekstiviesti, että oli superkivaa. Terkkuja sinne 8E-luokan mimmeille, että no niin oli kuulkaa minullakin! 
  • Puin tänään ensimmäistä kertaa kepoiset kevätkengät jalkaan. Kyllä oli keveä askel kipitellä pikkukengissä aurinkoisia katuja.
  • Käväisin tänään pienessä muodonmuutoksessa ja spontaanin päähänpiston myötä hiusteni latvat saivat uuden sävyn. Tällä kertaa väri ei ole pysyvämpää sorttia, mutta tykästyin tähän hauskaan tyyliin niin, että ties vaikka kokeilisi ihan pysyvämpänäkin versiona. Tästä juttua myöhemmin tulossa lisää!
  • Pikkuveljen soittolistalta löytyi aivan mainio biisi, joka sopii kirsikankukkia tulvivan musiikkivideonsa kera tähän keväisen hyväntuuliseen tunnelmaan kuin nenä päähän. Tsekatkaa Amasonin ihana Went to War -kipale tuosta alta. :)

IMG_20150409_114629.jpg IMG_20150409_132133.jpgIMG_20150409_102634.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia & @jennipupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus, Musiikki

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts