9/04/15

Mustaa, valkoista ja yksi hattu

12 113 asu-hattu11.jpg

Vinkki: jos ajattoman mustavalkoinen asu alkaa päivän mittaa tuntua tylsältä, mene päivystelemään iloisen värisen seinän eteen – yleisilme on heti värikkäämpi. :D Eilisen asu ei kyllästyttänyt lainkaan, mutta hakeuduinpa silti punaisen seinän edustalle pyörimään ja sain siinä sivussa annoksen väriterapiaa ihan ilmaiseksi. 

Eilen mentiin asurintamalla hyvin simppelillä linjalla, mutta yksinkertainen toimii aina! Hailakan mustat farkut ja valkoinen neule ja pisteenä i:n päälle vielä hattu – sen enempää ei tarvita. Tein alkuvuodesta lupauksen ryhtyä käyttämään enemmän hattuja, mutta olen epäonnistunut aikeissani surkeasti. Siitä, miksi näin on käynyt, on tulossa vielä erillinen oma postauksensa, mutta todettakoon tähän väliin, että siirtymä helppouteen tottuneesta pipotyypistä hattuihmiseksi ei ole ollut ihan niin yksinkertainen projekti kuin luulin. Hölmöä sinänsä, koska hattu olisi niin helppo tapa tehdä asusta kuin asusta hiukan viimeistellymmän ja kiinnostavamman näköinen. Eilen tosin meinasi tuulenpuuska lennättää päähinettä jatkuvasti ilmaan, mutta sinnikkäästi pidin hatustani kiinni (pun intended). ;)

Translation: Outfit from yesterday. :)

asu-hattu12.jpg

Takki // coat H&M*, neulepusero // sweater Gina Tricot*, farkut // jeans Never Denim / BikBok*, nilkkurit // ankle boots Filippa K, hattu // hat KN Collection*

*saatu blogin kautta / gifted

asu-hattu10.jpgasu-hattu2.jpg asu-hattu13.jpgasu-hattu6.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jekaterina's

  Sinulla on kiva blogi. Ei liian pröystäilevä. Maanläheinen, mutta silti tyylikäs :)

 • -H

  Olen seurannut blogiasi jo vuosia, mutta en ole tainnut kovin montaa kertaa jättää kommenttia. Nyt on pakko kommentoida, sillä blogisi on kehittynyt vuosien saatossa huikeasti ja kuvasi ovat aina vaan upeampia ja upeampia. En lakkaa ihailemasta sitä, miten täydellisesti lyhyemmät hiukset sopii sulle ja miten niiden myötä asukuviin on tullut jotenkin paljon enemmän ”sitä jotain”. Olet niin uskomattoman luonnon kaunis ja kuvasi ovat seesteisiä, hillittyjä, tyylikkäitä ja no UPEITA!!!! Ihailen myös tapaasi kirjoittaa ja sitä, miten blogisi erottuu massasta, mahtavaa Jenni :)

 • Vierailija

  Kaunis neule, hämmästyin kun katsoin mistä peräisin, Gina Tricot’n vaatteet ovat harvoin makuuni :) Oletko saanut neuleen vasta, voisikohan vielä olla saatavissa..?

 • Tua

  Ihana simppeli ja tyylikäs asu. Hattu kyllä tuo heti vaateparteen sitä jotain :) Itsekin tykkäisin käyttää hattuja enemmänkin, mutta koen niiden yhdistämisen muuhun asuun haastavaksi. Jostain syystä tulee aina sellainen agenttiolo, jos on pitkä takki ja hattu yllä. :D Voisitko joskus tehdä jutun siitä kuinka hattuja voisi yhdistellä asuihin ja erityisesti takkeihin? Olisin erittäin kiitollinen!

 • Minä vain

  Vaikken pidä hirveästi hatuista edes muiden päässä, pakko sanoa, että tämä asukokonaisuus oli todella upea! :)

 • Tämä hattufriikki innostui tästä! Ihana hattu & asukokonaisuus!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Jenniii

  Kiitos aivan ihanan piristävästä kommentista Jekaterina! <3

 • Jenniii

  Ääk! Tällaiset kommentit hymyilyttävät vielä monta päivää saapumisensa jälkeenkin. KIITOS superihanasta palautteesta! <3

 • Jenniii

  No myönnän, että hämmästyin showroomin rekillä itsekin, kun vilkaisin, minkä merkin puserosta oli kyse! Sain paidan joskus ehkä 1-1,5 kuukautta sitten, joten hyvinkin voisi vielä löytyä! :)

 • Jenniii

  No sanos muuta! Hattu tosiaankin tekee kokonaisuudelle ihmeitä, mutta minulla on ihan sama juttu, että koen tosi vaikeaksi yhdistellä niitä. Itse asiassa juuri tänää teinkin postauksen siitä, mikä hattujen käyttämisessä on haastavaa. Toivotaan, että sinne tulee kommentteihin minua viisaammilta lukijoilta loistovinkkejä. :D

 • Jenniii

  Wau! No sepäs oli kivasti sanottu, kiitos! :)

 • Jenniii

  Kiitos! Innostuin kyllä tästä lookista itsekin niin, että nyt on vähän hattuinspis päällä. ;) Eli katsotaan, josko uskaltautuisin kokeilemaan nyt toisenkin kerran!

Related posts