2/04/15

Liivibisneksiä

17 92 Jenni_0405_1.jpg

Tällä viikolla on odotettu postimiestä saapuvaksi keskimääräistä kiihkeämmin, sillä olen malttamattomana jännännyt uuden huhtikuun Trendin saapumista. Ja tulihan se lehti sopivasti juuri ennen pääsiäistä, niin riittää pyhiksi sitten tuoretta luettavaa. :) Tällä kertaa oli erityinen syy odotella uutta numeroa nähtäväksi, koska arvatkaas vain, kuka siellä sivuille taas seikkailee…

Tuoreessa numerossa on jälleen meikäläisen vuoro esitellä yksi kevään trendi Tärkeät tyylitärpit -palstalla ja huhtikuun teemaksi valikoitui liivi. On myönnettävä, etten ole koskaan kokenut itseäni miksikään liivityypiksi, joten olin ennakkoon hieman epäluuloinen tätä tyyliteemaa kohtaan. Enkä stailauksen jälkeenkään varmaan ihan ensimmäisenä valitsisi ylleni liiviä, vaikka ennakkoluulot hiukan hälvenivätkin. Enää en se ei kuitenkaan ensituntumalla aiheuta puistatuksia, vaan muutaman lehdessä nähdyistä lookeista voisin jopa pukea päälleni ihan vapaaehtoisestikin. Sainpa myös huomata, että liivikin voi olla melko monipuolinen vaate – etenkin, jos sillä on hiukan pituutta.

Jenni_0405_2.jpg

Kävi muuten tässä kuvausten jälkeen peräti niin, että vaikka en koe olevani yhtään liivityyppi, päädyin ostamaan eräästä sample salesta itselleni pitkän neuleliivin. Ilmeisesti jotakin tuonne takaraivon perukoille jäi kuvauksista muhimaan. :D Odotan jopa vähän innolla sitä, että säät lämpenevät, niin pääsen huitelemaan liivin helmat liehuen tuolla Helsingin kaduilla. 

Konkreettisia vinkkejä liivityylin haltuunottoon löydätte siis uunituoreen Trendin sivuilta, mutta esimakua uutukaisesta numerosta näette jo näiden kuvien muodossa. :) Mitäs tuumitte? Olisiko teistä liivien käyttäjiksi?

Translation: Wohoo, the new April issue of Trendi is out! You may find a familiar face on the pages if you look close enough. The theme of April is vest and I must admit that I was a little suspicious towards it but now having tried out three different looks, I think I am slowly starting to see the potential there. Actually, I even ended up buying a long knitted vest after the shoot so let’s hope the weather will get warm soon so I get to show it to you too. So how about you? Any vest people there or vest people in the making? ;)

Jenni_0405_3.jpg

TRENDI huhtikuu 2015 / April 2015

Editor: Noora Nuotio

Photographer: Sebastian Johansson

Stylist: Suvi Poutiainen

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Niinab

  Oih mitä liivejä!! Mä olen niiin liivityttö. Jos pitää arvata mun päivän vaatetusta niin todennäköisempää on, että mulla on liivi :D

 • Neelia

  Tämä trendi vaatinee vielä vähän sulattelua. Ehkä liivistä tulee yhä edelleen vähän liikaa mieleen 90-luku, röyhelöpaidat ja liivihameet! :D Tuollainen pitkä liivi näyttää kyllä itse asiassa tosi hyvältä. Etenkin tuon toisen kuvan asu on todella kiva! En tiedä, näkisinkö tuota(kaan) asua itseni päällä, mutta sinulle se sopii tosi hyvin. :)

 • Laura T.

  Toimii, todellakin. Liivit ja mimmi. Miten onnistutkin näyttämään noin kauniin viileältä kuvissa? Kun yritän, näytän siltä kuin mulla olisi poissaolokohtaus meneillään. Tai vaihtoehtoisesti siltä että olisin juonut puolipulloa El Toroa.

 • maitokahvi

  wau, mitä kuvia! Liivit on kieltämättä jotenkin aika haastavia vaatteita. Mulla on yksi kirpparilta löytynyt musta lyhyt liivi, josta pidän tosi paljon, mutta en ikinä osaa käyttää sitä! Pitäisi ottaa ihan projektiksi nyt keksiä, minkä kanssa se olisi hyvä yhdistää.

 • Samaa mieltä edellisten kanssa: pitkänä liivi näköjään voi olla hyvännäköinen! Ja olet tosiaan kaunis vaikka poseeraisit vakavana. Minä olen lähinnä nyreän ja säälittävän näköinen, ellen hymyile kuvissa… Mukavaa pääsiäistä!

 • iiidag

  ihana jenni! <3 olen seurannut blogiasi kauan mutta harvemmin kommentoinut mitään. blogisi tuo piristystä päivääni! mukavaa pääsiäistä!

 • Oranssinen

  Pitkä liivi voisi ehkä asettuakin vaatekaappiini, koska pidän juuri noista ”liehuvista liepeistä” kulkiessani (omistan moooonta pitkää takkia silkkisistä villaisen kautta nahkaisiin).

  Minun silmiini näytät kuvissa vähän ”heroin-chickiltä” ja raikasta normi-itseäsi vanhemmalta. Tehtiinkö sinusta mallina tarkoituksella ikääntyneempi, ettemme me keski-ikäiset vieroksuisi tulevaa trendiä ;)

 • Minä vain

  Voi luoja, että olet kaunis! <3

 • ulletin

  Ihastelin juuri näitä kuvia Trendistä ja piti tulla sanomaan, että sää olet kyllä upea! Suomen Olivia Palermo (oot ihan samannäköinen näissä kuvissa!) =)

  Hyvää pääsiäistä! 

 • Heidil

  Näytät todella kauniilta näissä kuvissa! Hyvää pääsiäistä :)

 • maijavaan

  Itse olen pitänyt liiviä viimeksi yläasteella 90-luvulla, jolloin pukeuduin siihen suunnilleen joka päivä… Tuli siis otettua yliannostus siitä vaatekappaleesta. Nämä kuvat saivat ajattelemaan, että saattaisin taas kyetä pukeutumaan liiviin. Sen verran hyvältä se näyttää kuvissa. Pidän etenkin tuosta ensimmäisestä kuvastasi. Se on todella tyylikäs!

 • Vierailija

  Kamalia kuvia, eipä ole pitkään aikaan näin kauheita kuvia julkaistu sinusta. Hyvä maku kaukana.

 • pupumitä?

  Oot kyllä tosi kuvauksellinen!
  Yksi kysymys mulle kuitenkin ihan joka kerta tulee, kun luen sun blogia. Miksi tää nimi?

 • pupumitä?

  Pöh, tosi kauniita kuvia minusta.

 • Hei wau! Näyttää hyvältä. Ja joo, kyllä. Voisin hyvinkin käyttää liiviä. Pari löytyy kaapista, mutta ovat lyhyitä malleja.

 • Qjs

  Hienoja kuvia ja tyylikkäitä asuja. Näytät upealta. Itse rakastan liivejä ja omistaakin monia hienoja, mutta pidän niitä vähän haastavina täällä Suomen olosuhteissa asustaa: talvella on kylmä ja alle on vaikea löytää hyvää paitaa (esim. poolo on kamala, pitkähihainen t-paita usein huono ja kauluspaita vähän formaali), kesällä taas näyttää kivalta hihattoman kanssa, vaikka mulla onkin rumat käsivarret, mutta illan viiletessä tulee ongelma mitä laittaa päälle (väärän mittainen takki tai bleiseri, olkatoppaukset näyttää urpolta takin alta..). Näihin olisikin kiva saada vinkkiä, oliko Trendin asuista apua ja ideoita näihin? :)

 • <3__________<3 Voi herra mun vereni millaisia kuvia silmäni näkevätkään

Related posts