1/04/15

Keskiviikon kyynelehdinnät

5 50 olafur-arnalds3.jpg

Olen aiemminkin vinkkaillut teille ihanasta islantilaisesta Ólafur Arnaldsista, mutta teen sen taas, koska en vain saa herrasta tarpeekseni. :) Vaihdoin kaverin kanssa musiikkivinkkejä tänään ja tulin googlailleeksi Ólafur Arnaldsin live-taltiointeja ja löysin tämän videon. Koko video ja kaikki muutkin kyseisen artistin live-taltioinnit ovat varmasti katsomisen arvoisia, mutta joku tuossa Near Light -kappaleen live-vedossa kolahti vain juuri tänään niin syvälle, että itkupilli tirautti välittömästi parit kyyneleet. :D Biisi starttailee videolla kohdassa 24:00. Mutta katsokaa ihmeessä koko video, sillä tyyppi on vain NIIN symppis jo itsessään, että en kestä!

Translation: Ólafur Arnalds gig in your living room? Here you are! But a tear warning for all you crybabies out there – I should know. ;)

Tags: , ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Dorit

  Huh, aivan ihana tyyppi ja niin kaunista musiikkia!

 • Ellanen

  Olafur on kyllä paras! Keikkoja tullut nähtyä jo kolmessa eri maassa ja aina yhtä ihanaa. Oletko jo tutustunut Olafurin Chopin Projectiin?

 • Liisssaa

  Hei! Kysyn sulta neuvoa kenties hiukan omituisessa yhteydessä, mutta hartaasti. Sulla on ollut täällä aikojen saatossa paljonkin postauksia suomalaisista suunnittelijoista ja heidän liikkeistään. Pidän kovasti klassisesta tyylistä, enkä ole millään löytänyt mistään mieleistä ylioppilasmekkoa, kaikki kun ovat tyyliä pinkki hörhelö/muovikangas/vesiraja/muuten vaan outo… Joten tuli tällainen hullu ajatus: onko sulla mitään vinkkejä laadukkaita, tyylikkäitä ja ajattomia vaatteita (tässä tapauksessa myös juhliin sopivia mekkoja) suunnittelevista suunnittelijoista? Suomalaisuus ei ole pakollista, mutta kotimaisuutta on kiva kannattaa ja pohjoismainen tyyli miellyttää silmää. :) kiitos, jos viitsit tyylitaiturina auttaa!

 • Lämmin kiitos jakamisesta! Ólafurista tuli aikanaan kertaheitolla yksi suosikeistani kun kuulim kauttasi hänestä ekaa kertaa. :) Nearl light on se omakin suosikkikappale.. Upea, upea liveveto. Suomen keikkaa odotellessa. :)

 • Olafur on kylla ihana! Paasin kuukausi sitten vihdoin nakemaan hanet livena ja oli kylla aivan uskomaton kokemus! Haastattelin myos hanta musiikkilehteemme, tasta paasee lukemaan, jos kiinnostaa: http://circulation-mag.com/2015/03/circulation-volume-15/ :) todella upea tyyppi ja aivan mielettoman inspiroiva!

Related posts