1/04/15

Julistelöytö: Karen Hofstetter ja tytöt pilkkusateessa

3 70 karen-hofstetter1.jpg

Liekö syynä tämän viikon sateinen sää, mutta viikon julistetaiteilijaksi valikoitui Karen Hofstetter, jonka kuvissa seikkailee suloisia tyttöjä pilkkusateessa. Eipä tuntuisi räntäkään niin ikävältä, jos se näyttäisi yhtä kauniilta kuin näissä maalauksissa. Olen aina rakastanut muotikuvituksia ja Karen Hofstetterin kuvissa on vähän samaa henkeä sekä samantyylistä piirros- ja maalausjälkeä.

Muotihenkisten piirrosten ja maalausten lisäksi Hofstetter tekee myös graafisempia kukkakuvituksia, mitetejulisteita ja muitakin projekteja. Hän myy töitään sekä omassa verkkokaupassaan että Society6:n sivuilla, joten jos innostuitte enemmänkin, niin niiden kautta voi hankkia vaikka omankin kodin kaunistukseksi. :)

Translation: Poster find of the week: Karen Hofstetter and her lovely girls in polka dot rain. <3 Loving the idea! In case you're interested, she sells the posters in her own webshop and Society6 webshop. :)

karen-hofstetter2.jpg karen-hofstetter3.jpgkaren-hofstetter6.jpg karen-hofstetter4.jpg karen-hofstetter5.jpg karen-hofstetter7.jpg karen-hofstetter9.jpgkaren-hofstetter8.jpg karen-hofstetter10.jpg

Illustrations: Karen Hofstetter

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Koti, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Neelia

  Moi Jenni!

  Ihana tuo ensimmäinen juliste! :)

  Tuli mieleen, että vinkkaanpa sinulle sellaisesta sympaattisesta, pienestä verkkokaupasta, kuin Kanelikauppa. Ehkä onkin tuttu? Minusta Hanna-Riikka Heikkilän julisteissa on jotain tosi kivaa.

  http://kanelikauppa.blogspot.fi/

  Toivotaan, että tänään taivaalta sataisi jotain muuta, kuin räntää tai lunta.

 • Jhhj

  Ihastuttavia töitä,hyvin vois kuvitella omalle seinälle :) Viidennen kuvan tyttö muuten jotenkin muistuttaa sua! :)

 • Hanna K

  Nämä sun julistelöydöt on aina niin ihania! Ihanan tyttömäisiä kuvituksia, raikkaat ja mehevät värit. Tuli sellainen kesäikävä. ♡ Tilaisin vaikka kaikki, jos voisin, mutta seiniltä loppuisi tila kesken!

Related posts