31/03/15

Kevään ensimmäinen tuutti (ja kutsu jäätelöbrunssille)

52 71 aino1.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Aino-jäätelö

Tämän viikon alku on monella vierähtänyt vähän epäuskoisissa tunnelmissa: mihin hemmettiin se ihanasti alkanut kevät katosi? Niskaan on satanut vettä, räntää, lunta ja kaikkea siltä väliltä ja maisema on harmaa kuin mustavalkoelokuvassa. Niinpä päätin tänään itse ryhtyä henkiseen taistoon kevään puolesta. Vaikka ulkona sää olisi millainen, pienillä kikoilla voi ihanasti piristää ankeaakin päivää.

Aloitin ensin päiväni pukemalla ylle värikkäimmän omistamani mekon, kukkakuvioidun tietysti. Tulkoon vain räntää – minulla on kevät koltussani. Sitten maalasin huulet räväkän punaisiksi – uskon, että aurinko houkutellaan varmemmin esiin pusuilla kuin mutristeluilla. Tämä operaatio karisti jo mainiosti harmaan sävyt mielestäni, mutta paras osuus oli vielä edessä: jätskimaistiaiset! Olin nimittäin saanut tehtäväkseni maistella tulevan kesän Aino-jäätelöuutuuksia. Tuumin, että parempaa päivää tällaiselle piristävälle puuhalle ei voisi olla kuin räntäsateinen tiistai. Kukkamekko päälle ja jätskiä kupuun!

aino7.jpgaino12.jpg

Olen aina ollut jäätelöasioissa sellaisten perinteisten makujen ystävä: suklaata, marjoja, vaniljaa ja kinuskia. Eksoottiset makuyhdistelmät ja muut erikoisuudet – not for me. Aino-jäätelön perinteikkäät makumaailmat osuvat siis meikäläisen mieltymyksiin aika hyvin. Ainon kinuski-karpalo-tuutti on muuten ollut ainoa jätskituutti, josta olen koskaan tykännyt. En ole siis myöskään tuuttien ylin ystävä. :D Nyt sain kuitenkin maisteltavaksi Ainon uutuustuutit, joiden makuina on vadelma-suklaata, karamelli-vaniljaa ja suklaa-vaniljaa. Kaikki maistuivat herkulta ja kaikissa on ihana kastikesydän (kuten kunnon tuutissa kuuluukin!), mutta omaksi lempparikseni nousi tuo karamelli.

Kesän uutuuksissa on myös luvassa jotain uutta, kun Aino tekee aluevaltauksen jogurttijäätelöiden pariin. Jogurttijätskit eivät ole oma lempparini jäätelöiden saralla, mutta näissä mangon ja metsämarjan makuisissa uutuuksissa oli aika kivat makumaailmat. Sopivan raikasta, ei liian makeaa, muttei myöskään liian kirpsakkaa. Myös jätskikioskeille on kesän tullen tulossa muutama Aino-uutuus.

aino4.jpgaino2.jpgaino6.jpg

Mutta tämän postauksen ykkösjuttu tulee oikeastaan vasta nyt, sillä saan kutsua muutaman teistä kanssani ihanalle Ainonpäivän brunssille Aino-jäätelön 10-vuotissynttäreiden kunniaksi. Ainonpäivä sattuu tänä vuonna äitienpäivälle, joten juhlistetaan Ainoa brunssin merkeissä jo nimipäivän aattona la 9.5.2015. Brunssin miljöönä toimii Ainon hovikuvaajan Katri Kapasen studio Kaapelitehtaalla Helsingissä ja luvassa on herkuttelun lisäksi estetiikkaa. Katri nimittäin esittelee meille brunssivieraille ruokakuvauksen saloja ja pääsemme itsekin harjoittelemaan kauniiden ruokakuvien ottamista studiossa. Tarjolla on herkullisen brunssin lisäksi myös Ainon uutuusjätskejä maisteltavaksi. 

Saan siis kutsua kolme teistä mukaan Ainonpäivän aaton brunssille toukokuussa viettämään mukavaa aamupäivää, tutustumaan ruokakuvauksen saloihin, herkuttelemaan ja maistelemaan kesän jätskiuutuuksia. Mikäli haluaisit mukaan seurakseni herkulliselle brunssille, niin huikkaahan kommenttiboksiin, millainen on mielestäsi täydellinen jätskihetki? :) Olisi myös hauska kuulla, mikä näistä tämän kevään Aino-uutuuksista houkuttaa makunystyröitä eniten? Koska olemme halunneet mahdollistaa brunssille osallistumisen kaikille kiinnostuneille kotipaikasta riippumatta, brunssikisan voittajille korvataan tarvittaessa matkakuluja muualta Helsinkiin 100 euroon asti ja brunssihetki aloitellaan klo 11 aikaan aamupäivällä, jotta kauempaakin ehtii mukaan. :) Jos mielit mukaan, niin jätä kommenttisi 7.4.2015 mennessä toimivan sähköpostiosoitteen kera. Kolme osallistunutta pääsee mukaan brunsseilemaan ja ilmoitan voittajille tällä kertaa voitosta henkilökohtaisesti!

aino3.jpgaino10.jpgaino11.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

52 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Maijunen

  Mielestäni paras jäätelöhetki on teekupposen kera räntäsateisena takatalven päivänä. On ilahduttavaa maistella jäätelöä vilttiin kääriytyneenä, kun raskaat pisarat rapisevat ikkunaan ja säätila uhkaa mielialaa. <3 Luulen, että pitäisin Ainon vadelma-suklaasta eniten.

 • heidiyydia

  Paras jääätelöhetki on ekstempore hetki. Kun päätyy vähän vahingossa rantaan, jossa sattuu olemaan jäätelökioski. Keinussa istuminen ja ohi valuvien ihmisten seuraaminen. Kauniit kesäpäivät saa aina hymyilemään, mutta kyllä jäätelöhetki tekee hetkestä kuin hetkestä aina paremman. Parasta on ehdottomasti Ainon minttusuklaa jäätelö!

 • Elina-Sofia

  Paras jätskihetki on tietysti kesän (no ok, kevään) ensimmäinen jäätelökioskista ostettu jäätelö. Mansikkajäätelöä, aito vohveli ja tötterö ostetaan tietysti laukun pohjalta kaivetuilla kolikoilla, joita pitää olla aina mukana jätskiostoksia varten!

  Ainoista kaikkien aikojen suosikkimakuni on ehdottomasti karpalo-kinuski, uutuuksista kiinnostaa erityisesti jogurttikäätelöt.

 • Y.

  Täydellinen jätskihetki on mielestäni sellainen, että käpertyy illalla kahvikupin ja jäätelön kanssa sohvan nurkkaan viltin alle katsomaan lempparisarjaa. Täydellinen jätskihetki on myös sellainen, kun kävelee loppukesästä ulkona, ja ilmassa alkaa olla jo menneen kesän haikeutta, ja tajuaa että alkaa olla viimeiset hetket kun jäätelöä tarkenee syödä ulkona. Vähän niinkuin hyvästit kesälle! Sitten vielä sellainen visio, että viettää laiskaa sunnuntaipäivää rakkaan ystävän kanssa aurigonpaisteessa, syö jätskiä viltin päällä puistossa pötkötellen, ja pohtii elämän kulkua… Näitä tuli nyt useampi kuin yksi, mutta jäätelö sopii vähän joka tilanteeseen! :)

  Eniten uutuus-Ainoista kiinnostaa mango-jogurttijäätelö.

 • En osallistu nyt arvontaan, mutta sanoin just tuossa vieressä istuvalle miehelleni ääneen, että ”EN KESTÄ!” Jugurttijäätelöt. Mun heikkous. Toivottavasti Aino on tehnyt ne hemmetin hyvin! ;) Tai toivottavasti ei, koska sillon on lihomiskatastrofi edessä…

 • Laala

  Minun mielestäni paras jäätelöhetki tapahtuu ehdottomasti lämpinä, mutta silti hitusentuulisena kesäpäivänä, meren rannalla auringon paistaessa ja lokkien huutaessa taustalla. Silloin voi sulkea silmänsä ja tuntea itsensä hetken todella onnelliseksi :) <3

 • Täydellisen jäätelöhetken tekevät sopivasti pehmeäksi sulanut jäätelö ja kuppi kahvia, jotka nautitaan hyvässä seurassa. Usein myös yhdistän jäätelön ja kahvin affogato -tyyliin – täydellinen jälkiruoka! Ainon uutuuksista kiinnostavat etenkin jogurttijäätelöt, joista toista olenkin jo ehtinyt maistaa. Jäätelöbrunssi/ruokakuvaus kuulostaa tosi hyvältä, onnistaisipa minua!

 • ACatAikuinenNainen

  Rakastan ja Syön jäätelöä, enitetn kesällä ;) Ihana juttu&Kuvat. Nyt pääsit minun mieli aiheen pariin Jäätelöt, joten olen Kiinnostunut ja Innostunut.

  Mielestäni Parasjäätelöhetki on Kesän/Kevään kun säät ovat läpimät, Ensimmäinen Irtojäätelö tai muu jäätelö Ulkosalla Puistonpenkillä, Katsellen ja Kuunnellen ja Nauttien 1.jäätelöstä. 

  Toinen Parashetki on Omalla pihalla/Parvekkeella.Oman makuinen pakettijäätelö pala, Vanilja pelkästään, mansikkahillon tai joskus suklaa-Kinuski kastike tai tuutti, tikku suosikki ja Istumaan&Nauttimaan jäätelöstä sisällä tai ulkona säiden salliessa. Nam ;)  

  Miunulla on aina jäätelöä pakkasessa hahahahah

  AINO Uutuude ja Uutuudet aina kiinnostavat 

  Suosikkini on Vanilja-karemelli ja Suklaa-vanilja.

 • Ihanin jäätelöhetki on ensimmäisenä kesäpäivänä kun ulkona tarkenee hellemekossa ja aurinko lämmittää samalla kun nautiskelee jäätelöstä, mieluiten ulkona meren äärellä tai oman takapihan suojissa.

 • nannil

  Oma suosikkini on (ehkä, tosi vaikea valita!) Vadelma. Aikoinaan oli metsämansikan makuinen, se oli tooodella namia. Ainon maitosuklaajäätelö on ainoa suklaajäätelö mistä pidän, todellista herkkua.

  Paras jäätelöhetki on rauhallisessa ympäristössä kaverin kanssa nautittuna. Juon jätskiä syödessä aina kahvia, ihan paras kombinaatio.

 • Kiti

  Onpa ihana kuosi mekossa!

  Täydellinen jäätelöhetki on sellainen, kun tulee väsyneenä kotiin illalla ja kotona odottaa leffa, peitto, jäätelöä ja kivoja ihmisiä. Riippumatta vuodenajasta tuo toimii minulle.

  Ja mitä nyt ainon jäätelöihin tulee, olen aina pitänyt niistä. Ainon suklaajäätelö lienee ainoa suklaajäätelö josta voin aidosti sanoa pitäväni :) mutta hei, uutuustuuteista minua kiinnosti eniten kinuskituutti.

 • Laurel Wreath

  Paras jäätelöhetki on se, joka tulee yllättäen ja hetken mielijohteesta!

 • Eee

  Paras jäätelöhetki on ehdottomasti ystävien kanssa. Ei ole väliä paistaako aurinko vai sataako vettä, vaan se tunnelma! Kevään ensimmäinen jäätelö tuli syötyä yliopiston kahviossa ystävien kanssa, kun taivaalta satoi vaakatasossa räntää :).

 • Prizia

  Mielestäni paras jätskihetki on kaupungilla kiertelyn lomassa yhdessä italialaisessa pikkukaupungissa, jossa tykkään käydä usein. :) Mitään muuta ei oikeastaan tarvita kuin tuhtia tummasuklaa- ja kookosjätskiä kuppiin, joka sitten lusikoidaan pohjia myöten auringon paisteessa, seisten pienen jätskikioskin ulkopuolella kavereiden kanssa… Ja sitten mennään ehkä hakemaan santsikippo jos toinenkin. :)

 • Täydellinen jätskihetki maistuu makealta, muistuttaa kesästä, viilentää mieltä ja lämmittää sydäntä <3
  Suosikkini uutuusmauista on mangon lumo.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Sssorro

  Täydellinen jätskihetki on kesän ensimmäinen jätskikioskihetki äitin kanssa vappupäivänä. Usein koleasta ilmasta johtuen se vietetään autossa värjötellen jätskikiskan parkkiksella, mutta se on perinne. Se on meidän juttu :)

 • Aisha J

  Voi, kuulostaapa kivalta! Minulla on ollut hyviä jätskihetkiä niin auringonpaisteessa ulkona kuin sohvan uumenissakin. Hyvässä seurassa rauhassa nautiskelu kruunaa hetken. :) Olen itsekin pääasiassa perinteisten makujen (suklaa, lakritsi, kinuski) ystävä, mutta välillä on kiva kokeilla jotain ihan uutta. Ainon karpalo-kinuski on aivan ihana, ja nuo jogurttijäätelöt kuulostavat kyllä houkuttelevilta!

  aisha.jussila@gmail.com

 • Saraeveliina

  Täydellinen jäätelöhetki on arjen kiireiden keskellä oleva rauhoittuminen ihanan jäätelönautinnon parissa. Lukuvuoden aikana se on irtiotto koulustressistä, hetki jolloin vain nauttii hyvän jäätelön sekä kirjan, elokuvan tai blogin kanssa, ilman stressiä tulevista kokeista ja tekemättömistä projekteista. Kesälomalla joka kuluu kokonaan töitä tehdessä, ei taas ole mitään rentouttavampaa kuin kävellä töiden jälkeen meren rannalla olevalle jäätelökioskille, istua alas ja nauttia lämmöstä ja jäätelöstä. 

  Suosikki jäätelöuutuuksista on mangon lumo, jota kuluu litra tolkulla tulevina kuukausina, ehkä vähän liiankin houkuttelevaa että kaksi suosikkiani mango ja jogurttijäätelö on yhdistetty :D

 • Tuuli123

  Karamelli toimii jäätelöissä aina, eli se on mielenkiintoisin. En oikein osaa sanoa mitään sen erikoisempaa hetkeä, mielestäni jäätelö sopii niin moneen. Tietenkin kesä ja ranta kuuluvat kaikista nautinnollisimpiin hetkiin.

 • Jaimes

  Paras jätskihetki on se,kun kesällä rantaudutaan hälyisen ja meluisen porukan kanssa helteiselle saarimökille. Kamat kannetaan sisään,ruuat laitetaan jääkaappiin ja lapset aurinkorasvataan ja puetaan uikkareihin. Sitten minä kiipeän bikineissäni rantakiven päälle kellimään,katson lasten ilakointia ja syön suklaatuuttia. Lapset kun malttavat lopettaa vedessä läträämisen niin tulevat myös pyyhkeiden kanssa tuutit kädessä nauttimaan kesästä kainalooni..voi kesä,tule jo! <3

  Ainon uutuuksista mua kiinnostaa kovasti nuo jogurttijäätelöt..toivottavasti ovat hyviä!

  nenna_s@hotmail.com

 • Nyt on kyllä pakko kommentoida, että minun pitäisi kyllä mielestäni ehdottomasti päästä tuonne koska halajan lisää valokuvausoppia, nimeni on Aino (olen myös äiti enkä näköjään huomannutkaan, että osuu nimipäivä äitienpäivälle :D ) ja sijaitsisin jo valmiiksi Kaapelitehtaalla. :D :D

  Paras jäätelöhetki on mikä tahansa hetki, jolloin saa (Aino-)jäätelöä tietysti. ;)

 • Jätski on parasta saunan jälkeen. Ja näin kesät talvet. Ja tietenkin niin, että tuutteja saa useamman :) Joko pingviini-suklaatuutti tai ville vallaton päärynä. Se muistuttaa lapsuudesta, sillä ei kukaan ole niin innoissaan jäätelöstä, kuin pieni lapsi!

  Vaikka varmaan toinen menee vähän yli, mutta sanotaan nyt kuitenkin. Maistoin Milanossa Grom-merkkistä jätskiä. Se on suhteellisen uusi jäätelöbaariketju ja sitä kutsutaan jäätelön Dolce Gabbanaksi.. Eikä suotta! Luulin aina, ettei jäätelö tule sen paremmaksi kuin joko perinteinen, raikas suomalainen jäätelö tai ben and jerrys, mutta tämä oli jotain uutta. En tiedä mitä ne ovat sille tehneet (varmaan siihen on lisätty jotain huumeita haha) mutta se ylitti kaikki odotukseni! Myös italalialainen gelaton rinnalla. Upeaa suorastaan.

 • Mira Kaarina

  Täydellinen jäätelöhetki on keskellä kesää meren rannalla oman poikani kanssa. Istumme rantakallioilla jätskikiskalta hakemamme tötteröt kädessä; ihailemme veneitä, kuuntelemme lokkien kirkunaa, olemme vain ja nautimme. Aurinko paistaa, meri kimmeltää ja poikani puhua pulputtaa, kuten yleensä!

  Jäätelöbrunssi inspiroivassa seurassa erään lempibloggaajani kanssa olisi myös aikas hieno kokemus! :)

  Lempimakuni on karamelli-vanilja. Myös jogurttijäätelöiden raikkaita makuja on pakko maistaa!

 • Ketttu

  Apua! Jätskibrunssi? Hep! Hep! MUN UNELMIEN TÄYTTYMYS!! Jäätelö on parasta mitä tiedän. Se on parhaimmillaan suoraan purkista omalla kotisohvalla tai tuutista merenrannalla – oikeastaan missä vain ja milloin vain. Tunnustan olevani täysin jäätelö”friikki”! Jäätelölle on mielestäni täysin oma vatsa tavallisen ja jälkkärivatsan lisäksi. Jäätelöä pitää olla aina pakkasessa, tämän opin jo nuorena kotoota. (Samoin kuin kaikki kaverini, jotka osasivat mennä meillä aina ite käymään pakkasella…)

  Uutuusmaut kuulostavat kaikki hyviltä, mutta eniten veden saa kielelle tuo kinuski-vanilja. Myös jugurttijäätelöt kiinnistavat minua! Mahtavaa saada niitä yhä enemmän suomeen.

 • Oi! Jäätelöbrunssi kuulostaa taivaalliselta :) Täydellinen jäätelöhetkeni löytyy Italiasta: ihanaa kadun varren liikkeestä ostettu pehmeän lusikoitava mutta kuitenkin kylmä (aito!) pistaasijäätelö kuumana kesäpäivänä, kun aurinko paistaa niin armottomasti ja mietit, onko sopivaa ostaa päivän kolmas jäätelö… AIno-jätskeistä eniten kutsuu ne jogurttijäätelöt :P

 • Neelia

  Ihanaa, jäätelöbrunssi! Kuulostaa herkulliselta! Täällä ilmoittautuu suuri jäätelöfani. Aino-jäätelöt ovat minunkin lemppareitani. Etenkin vadelma-suklaa kuulostaa hyvältä. :)

  Jäätelö maistuu aina, tilanteessa, kuin tilanteessa. Tässä hieman valotusta jäätelöhimooni: Minulta kiellettiin lapsena kaikki sokeria sisältävä ruoka moneksi vuodeksi, kun sairastuin diabetekseen vuonna 91. Ja tietysti sairastuin juuri ennen pääsiäistä. Sinä pääsiäisenä en saanut yhtään suklaamunaa, enkä monena pääsiäisenä sen jälkeenkään. Ei ollut reilua ei. :( Onneksi nykyään ymmärretään, että diabeetikko voi ja saa syödä aivan samalla tavalla, kuin terve ihminen. Uskon, että monen vuoden sokerikielto lisäsi rakkauttani herkkuja kohtaan, mutta yritän edelleen herkutella kohtuudella.

 • RoosaO

  Jäätelökioskissa kesän työskennelleenä muutama vuosi takaperin, sain totaalisen yliannostuksen jäätelöön. Jäätelö jopa haisi pahalle. Nyt alkaa taas jäätelö maistumaan ja unelmieni jäätelöhetki on lämpimänä kesäiltana parhaiden ystävien kanssa joen varressa. Aino-jäätelöistä lemppari on tuo karpalokinuski, mutta uutuudet kuulostaa hyvältä myös! :)

  ps. huippua, että matkakuluja korvataan myös! Kerrankin myös Helsingin ulkopuolelta uskaltaa osallistua :)

 • juttam

  Jäätelöbrunssi! Yhtä hyvä ajatus kuin ystäväni minulle linkittämä resepti aamupalajäätelöstä..

  Täydellinen hetki on rauhallinen koti-ilta kiireisten päivien jälkeen itsekseen. Sohvan nurkkaan jäätelön (mielellään koko paketin kuin amerikkalaisissa leffoissa) ja ison lusikan kanssa.. Rauha, nautinto ja huono omatunto jätetty eteiseen..:)

 • Jätski on parasta ulkona! Siksi odottelenkin niitä keväisiä päiviä takaisin, kylmällä jäätelö ei maistu. Paras jäätelöhetki on vaikka lounastunnilla puistossa kesälomaa odotellessa. Tykkään maistella uutuuksia, joka kesä pitää testailla, mitä uutta jätskialtaisiin ilmestyy.

 • lako

  Oi jäätelöbrunssi!! Tällä hetkellä en keksi mitään mikä kuullostaisi paremmalta :D
  Täydellinen jätskihetki on auringon paisteessa niin hyvien ystävien kanssa istuminen, ettei heille välttämättä tarvitse sanoa mitään. Voi vain nauttia jäätelöstä, auringosta ja ystävien läsnäolosta!
  Tuo vadelma-suklaa tuutti houkuttelee ehkä eniten!

 • pule

  Täydellinen jätskihetki: vielä lämmin (eli kesämekolla pärjää ;), illaksi kääntyvä kesäpäivä, auringonlaskussa laiturilla, mukana isot lusikat ja isot purkit Ainoa, mukana joko mieheni tai parhaat ystäväni. Makuina Ainoista toimii parhaiten karpalo-kinuski ja ihana suklaa, vadelmasuklaa kiinnostaa uusista ja jugurtit! :)

 • annnacharlotta

  Täydellinen jätskihetki: Lämpimänä kesäpäivänä pyöräretken tauolla nautittu jäätelö. Aurinkolasit ja pieni lämmin kesätuuli. Ah, kiitos kyllä. Joka kesäinen traditio!

  Uutuuksista houkuttelee eniten Vadelman & Suklaan taika. Ikisuosikin suklaajäätelön seassa raikas vadelma kuulostaa mielettömän hyvältä! :)

  Ainonpäivän-brunssi olisi ihana ja houkutteleva tapa aloittaa oma synttäriviikonloppu! :)

 • nupsi

  Täydellinen jäätelöhetki… Hmm.. Kesäilta, torin reunalla, häikäisevä aurinko, hyvien ystävien seurassa iso suklaajäätelöpallo rapealla vohvelilla. :)

 • sokeris

  Täydellinen jätskihetki on…no aina! :)

  Jätskibrunssi ruokakuvauksella höystettynä olisi kutakuinkin hienointa maailmassa. Jäätelö ja valokuvaus, ne ovat molemmat suuria intohimojani. Nämä vielä yhdistettynä… voi onni!

  Luulen, että Aino-uutuuksista suklaa-vadelma olisi eniten makuuni, mutta eihän sitä tiedä, täytyy maistaa kaikkia!

 • maijis_

  Täydellinen jätskihetki on lasten kanssa kesän ensimmäiset jäätelöt jäätelökioskilta, meillä ne ostetaan vappuna, oli keli mikä hyvänsä ja nautitaan ulkona.

  Ainojäätelöistä parhaimmalta kuulostaa vadelma-suklaa, toki niitä kaikkia pitää tulevana kesänä maistaa :)

 • hennivain

  Täydelliseen jätskihetkeen tarvitaan täyteläistä ja raikasta jäätelöä aidon vohvelin sisällä, jonka voi hotkia suureen jätskinhimoon :) Vadelma-suklaa olisi hyvä vaihtoehto

 • noolahti

  Oi mikä ihana mahdollisuus ja upeita jätskikuvia! Paras jäätelöhetki on kesäkuumalla pitkän työpäivän jälkeen ystävien kanssa nautittu jätski ulkona – ah en malta odottaa. Uutuusmauista suklaa-vadelma uppoaisi varmasti mulle, molemmat maut on lemppareita ja yhdessä varmasti jotakin täydellistä. Kiitos piristävästä ja keväisestä postauksesta ja kuvista – niitä tarvittiin tähän päivään. Aurinkoista loppuviikkoa! <3

 • Annafiinu

  Jätskibrunssi kuulostaa loistolta kevätpuuhalta! :)
  Täydellisiä jäätelöhetkiä on monia, jätski sopii niin monen tilanteen kaveriksi ;) Tällä hetkellä haaveilen kevään ensimmäisestä jätskikioskista ostetusta irtojäätelöpallosta – se on aina kutkuttava hetki, kun saa valkata lempparimakuaan ja hetki pitää sisällään lupauksen kesästä.

  Aino-jäätelöiden uutusmakuista minua houkuttaisi maistaa eniten mango-jogurttijäätelöä, nam! :)

 • ennallaan

  Apua miten ihana kilpa, jätski (ja sipsit) on lemppariherkkuni! Lukiessa pääsykokeisiin haaveilen säännöllisesti kesästä ja reppuselkä- ja pyöräkyydeistä lippakioskeille jätskille. Vielä en ole edes syönyt kevään ekaa jätskiä, jos noista pitäisi valita niin vadelma-suklaa yhdistää kaksi ihanaa asiaa joten sen nappaisin.

 • HeiniR

  Täydellinen jäätelöhetki onnistuu kutakuinkin näin: kesäinen tai keväinen päivä, jäätelö on ostettu purkkiin ja syödään seisten tai kävellen yhdessä loistavan juttuseuran kanssa :) ja jäätelömakuja tulee aina olla kaksi, yksi tuttu ja yksi uusi!

  Aino-uutuksista ehkä tuo vadelma-suklaa voisi houkutella eniten!

 • Lauri82

  Paras jäätelöhetki on päivän oma rauhoittumis,- rentoutumis- ja herkutteluhetki. Aino-uutuuksista eniten itseä kiinnostaisi maistaa mango-jugurttijäätelöä. Täytyykin hankkia sitä pääsiäiseksi mämmin seuraksi ;)

 • rst

  Mangon makuinen jugujäde kuulostaa houkuttelevan hyvältä – sopivan raikas ja silti samettisen pehmeä mielikuva :) Täydelliseen jädehetkeen kuuluu suussasulavan maun lisäksi kuuma kesäpv, kasa ystäviä, ei kiirettä minnekään ja huoleton fiilis :)

 • Emiliaaaah

  Täydellinen jäätelöhetki on ex tempore -sellainen silloin, kun aurinko paistaa ja on ensimmäistä kertaa niin lämmin, että pitää sada jäde. Ystävän seura plussaa.

 • Emiliaaaah

  Ai niin, metsämarjajugu kuulostaa hyvältä. :)

 • Jope

  Paras jätskihetki on yllätyksenä rakkaan tuoma tuutti lähikaupasta. Ainoista huipuin jätski on karpalo-kinuski :)

 • Silkkitassu

  Uutuuksista tuo Metsämarjan lumo kuulostaa houkuttelevalta! Jogurttijäätelöt ovat ehdottomasti omia suosikkeja ja pitkään harmittelinkin kun Solerolta löytyy vain Exotic valikoimista eikä sitä hirmuisen hyvää yogurtti-mango jädeä. 
  Täydellinen jäätelöhetki on illalla jonkin lämpimän omenaisen herkun kera saatu kylmä jäätelö. Tai sitten satamassa aurinkoisena päivänä, eikä kiire minnekään!
  qevnie(at)gmail.com

 • Ester-i

  Voi kun pian tulisi kesä, sitten voi mennä päivällisen jälkeen miehen ja skidien kanssa iltakävelylle tuohon Taivallahden rantaan ja jakaa muutama jätskikippo. Näistä hetkistä olen haaveillut koko talven.

  Jäätelöbrunssi olisi ihana, ja olisi mukavaa tavata sinut Jenni, koska vaikutat niin mainiolta tyypiltä. Aino-jätskeistä kiinnostelee erityisesti nuo jugurttijäätelöt, onkohan tuo toinen mangoa? Minäkään en nimittäin ole tuuttien ystävä.

 • SupiIi

  Kesän ensimmäinen jätskituutti ulkona on The juttu, seuralla ei niin väliä, hyvää se on kuitenkin. :) Uutuusmaut pitää tsekata heti, vain nössö valitsee vanhan suosikkinsa. ;)

  Itse pidän raikkaista jugurttijäätelöistä – veikkaan että mango voisi olla mieluinen versio.

 • PetraM

  Ihana jäätelöhetki on rannalla uinnin jälkeen lasten kanssa nauraen. Uutuuksista uskon parhaan olevan mango-jugurttijäätelö.

 • Raella

  Jäätelöbrunssi, paras idea ikinä :D! Täydellinen jäätelöhetki on ystävän kanssa kuumana kesäpäivänä tuomiokirkonportailla tai muulla keskeisellä paikalla josta voi katsella ihmisiä. Uutuuksista ehdottomasti mielenkiintoisimmalta kuulostavat jugurttijäätelöt!

  sara.tormanen@hotmail.com

 • ss

  Täydellinen jätskihetki on ystävien kanssa puistossa tai rannalla samalla auringosta nauttien! :)

 • ACat

  Hei! Mielenkiintoista ja Aina kaipaa Uusia vinkkejä Kuvaamiseen ;)
  Millon Julistat Voittajat?

  Kivoja Kuvia. Seuraan Pintresissä.

  Kivaa Kevään Jatkoa.

Related posts