30/03/15

Viikon ajatus: maailmanparannuksesta

5 64 viikon-ajatus4.jpg

Tämän viikon ajatus on siinä mielessä poikkeuksellinen, että bongasin sitaatin juttuuni Lily-kollegan postauksesta. Minusta tämä oli niin mahtavasti sanottu, että ajatus ansaitsee tulla jaetuksi. Hienoa Vivi! :)

Translation: Thought of the week, this time in Finnish. Thank you Vivi for an inspiring quote.

You can just as well

make the world a better place

by adding beauty to it,

not just by removing ugliness.

– Vivi Norokorpi –

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • mrs.k.

  Todella hieno oivallus ja juuri näin se on!

 • Vierailija

  En oo kyllä samaa mieltä tuosta maailmanparannus-osiosta, en usko että missään Syyriassa tai Ukrainassa kauheasti ”kauneuden lisääminen” auttaa. Omaan elämään täällä Suomessa varmasti ihan toimiva ajatus :)

 • Jenniii

  No ehkä sitä voi järkeä pitää matkassa näitä mietteitäkin tulkitessa. :) Jokainen ajatus ei tietenkään sovi jokaiseen tilanteeseen. Mutta suurimman osan blogin lukijoista arjessa varmasti ihan toimiva miete. :) Eikä näiden kahden asian tarvitse sulkea toisiaan pois – molempia tarvitaan.

  Uskon kyllä myös siihen, että arki voi missä tahansa olosuhteissa olla mukavampaa, jos itse aktiivisesti pyrkii löytämään hyvää ja näkemään kauneutta pienissä asioissa – veikkaan, että juuri noiden rankkojen vaikeuksien keskellä se on jopa elinehto, jotta ihminen jaksaa päivästä toiseen.. Pelkkiä epäkohtia tuijottelemalla saa sen sijaan aika mukavankin elämän tuntumaan kurjalta. 

 • Vierailija

  Mutta eikö rumuuden poistaminen ole juuri kauneuden lisäämistä ja toisinpäin :)

 • Jenniii

  Kyllä toimii molemmin päin. :) Mutta tässä haettiinkin juuri sitä, että ei aina tarvitse keskittyä niihin epäkohtiin, vaan myös siihen kauniiseen ja hyvään paneutuminen ja sen lisääminen tekee maailmasta parempaa paikkaa.

Related posts