30/03/15

Menovinkki viikonlopulle: Kaapelitehtaan maraton-kirppis

1 68 henkari3.jpg

Jos pääsiäisviikonlopuksi ei ole vielä suurempaa ohjelmaa ja satut olemaan Helsingin suunnalla, niin tässä tulee mainio menovinkki! Kierrätystehdas ja Kaapelin kirppis järjestävät nimittäin  Kaapelitehtaalla neljän päivän mittaisen maraton-kirpputorin pe-ma 3.-6.4.2015 klo 12-17. Paikkoja on kaikkina päivinä 200 myyjälle eli kyseessä on Helsingin tämän hetken suurin kirpparitapahtuma. Lisäksi yläkerrasta löytyy bloggaajakirppis sekä vintage-osasto, jossa myös allekirjoittanut on myymässä aarteitaan sunnuntaina 5.4.2015 eli tulkaahan penkomaan ja tekemään löytöjä! :)

Meikäläisen lisäksi sunnuntaina myymässä ovat mm. Kalastajan vaimo, No Fashion Victims, Sí Moda, Sharon ja //Visuaalisesti vaativa//. Muistathan, että maksutapana käy kirppistyyliin vain käteinen. :) Toivottavasti nähdään sunnuntaina Kaapelilla!

Translation: If you don’t have anything special planned for the Easter weekend, stop by at the Kaapelitehdas flea market! The event is open from Friday 3rd to Monday 6th of April from 12 to 5 pm. There are altogether 200 sale spots and upstairs you can find Bloggers’ flea market and a vintage section. I will be selling my treasures there on Sunday 5th so I hope to see you there then! :)

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • ACatAikuinenNainen

    Kiva! Menovinkit, Mielenkiintoisia ja Aina kiinnostavaa Kirppikset. Olen käynyt Hietaniemen, Forumin ja Vanhoissa VR:n Makasiinien Kirppiksillä, kivaa tavaraa ja Löytöjä. Vieläkin on Kiva Punainen Käsilaukku kuin Uusi ;) Toivotan Teille Hyviä Päiviä&Onnea Myynnissä. Eihän sitä koskaan voi tietää, missä Nähdään…..

Related posts