30/03/15

Maailman paras kauneushoito

22 83 hydra-facial2.jpg

Kauneushoito testattu blogin kautta

Voiko iho olla samanaikaisesti kuiva ja rasvoittuva? Mikäli omaa naamaa on uskominen, niin kyllä voi. Ihoni on viime heinäkuun ja e-pillereiden lopettamisen jälkeen seilannut sellaisen hormonimyrskyn aalloissa, ettei se taida ihan tietää itsekään, mihin ankkuroituisi. 

Kuten pari viikkoa sitten tuumailinkin, pahimmat myllerykset taitavat olla jo takanapäin, mutta yhä ollaan kaukana siitä suhteellisen huolettomasta ja kauniista ihosta, josta sain noin 10 vuoden ajan nauttia. Tänään kuitenkin jo hiukan lähempänä sitä kuin eilen – kiitos aivan mahtavan kauneushoidon, jota pääsin tänään kokeilemaan. Kuvissa vilahtelee meikäläisen onnellinen ja meikitön nassu tänään hoidon jälkeen ikuistetuissa kuvissa.

Kelataan ensin silti hiukan taaksepäin… Viime kuukausina iho on tuntunut mystisesti yhtäaikaa kuivalta ja rasvaiselta. Otsa ja nenänpielet alkavat päivän mittaa kiiltää ja vaikka suuret finnit loistavat poissaolollaan, kasvoissa on siellä täällä pientä näppyrykelmää ja epätasaisuutta. Myös rintakehään, yläselkään ja kaulaan ilmestyy säännöllisin väliajoin kaikenlaista pikkunäppyä. Samaan aikaan kasvojen iho kiristelee pesun jälkeen ja paikoin jopa hilseilee kuivuuttaan.

hydra-facial3.jpg

Blogissani käytyä ihokeskustelua on seurattu mitä ilmeisimmin mielenkiinnolla myös ammattilaispiireissä, sillä olen saanut useita ihopostausteni innoittamia viestejä kosmetologeilta ja kauneusalan ihmisiltä. On tuntunut lohdulliselta, että moni on halunnut yrittää auttaa ja neuvoa minua ihopulmissa – kiitos kaikille teille! Kiitos myös kaikille teille omia tarinoitanne jakaneille. On selvästi tärkeää, että näistä ihojutuista sekä e-pillereiden hyvistä ja huonoistavaikutuksista ihoon puhutaan. 

Sain jokin aika sitten viestiä HydraFacial-kasvohoidon maahantuojalta, joka uskoi vakaasti, että tuo kauneusalan lehdissä ylistetty hoito voisi tuoda avun myös minulle. Itse asiassa olen päässyt kokeilemaan hoitoa pikatestissä joskus pari vuotta sitten, mutta ihoni tilanne oli silloin täysin erilainen. Olen kuullut hoidosta niin paljon hyvää ja kauneusguruni Saara Sarvaskin nimesi HydraFacialin muutama vuosi sitten ylivoimaisesti parhaaksi ja tehokkaimmaksi koskaan kokeilemistaan kasvohoidoista ja ihonpuhdistuksista.

Kaiken HydraFacialista kuulemani perusteella tartuin maahantuojan ehdotukseen, että saisin kokeilla, olisiko hoidosta iloa minun ihotilanteessani. Ja tänään marssin jännittynein mielin Kitty Cat Beauty Centeriin Annankadulle kasvoja vasten piiskaavassa räntäsateessa. Olen käynyt elämäni aikana kasvohoidoissa vain hyvin harvoin, joten siinä on aina pientä erityistä luksusta ja jännitystä, kun pääsee istahtamaan kosmetologin tuoliin. Nyt tietysti jännitti ekstraa sekin, että mahtaisiko tuosta hoidosta olla minulle apua ja miten ihoni siihen reagoisi.

Aluksi käytiin läpi muutamia perusjuttuja ja täytin esitietolomakkeen. Kosmetologi selitti minulle ensin HydraFacial-hoidon kulun ja periaatteet ja sitten ryhdyttiin imuroimaan. Hoidon teho perustuu siis mystiseen alipaineimulla toimivaan laitteeseen, joka kuorii ja ihmee iholta meikin jäänteet, kuolleen ihosolukon, lian, ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet pois. Kaikki moska kerääntyy erilliseen säiliöön, josta voi sitten jälkikäteen ihan silmin nähdä, miten paljon kaikkea ylimääräistä ihossa on ollut tukkeena. Voi pojat, kyllä oli kuulkaa sameaa se tavara, joka ihosta irtosi!

hydra-facial1.jpg

Hoitoa voidaan tarvittaessa tehostaa esimerkiksi happokuorinnalla, josta Saaran tavoin myös minulle tuli ensimmäiseksi mieleen se <a href=”https://www.youtube.com/watch?v=WgpFKCVZmVU” target=”_blank”>Sinkkuelämää-Samanthan punaisena kauneushoidon jälkeen helottanut naama. Tämä hoito kuitenkin on ihan toista maata eikä moisia reaktioita tarvitse pelätä. Vaikka tunsin hoidon aikana ihossa kuumotusta ja kihelmöintiä, kotiin lähtiessä naamataulu oli aivan uskomattoman hehkeän, heleän ja tasaisen värinen. 

Koska HydraFacialin yksityiskohtia on vaikea tiivistää ja pelkään unohtavani matkasta jotakin tärkeää, suosittelen, että kurkkaatte hoidosta lisäinfoa HydraFacialin nettisivuilta sekä kauneushoitolan omilta sivuilta. Siellä on hyvin kattava selonteko kaikesta ja jopa videokuvaa tästä prosessista löytyy. :) Omilla kasvoilla hoito tuntui miellyttävältä ja imuroinnin hassusta tuntumasta huolimatta olin nukahtaa kosmetologin tuoliin kesken kaiken. Käsittely tehtiin kevyesti myös kaulalle ja dekoltee-alueelle, jossa minulla on kasvojen lisäksi ollut epäpuhtauksia.

Kosmetologin kanssa juttelimme, että minun ihotyyppini on oikeastaan aika ihanteellinen tälle hoidolle – ja harmillista kyllä, hieman vaikea hoitaa itse. Ihoni on siis pinnan alta tällä hetkellä rasvoittuva, mutta atooppiseen ihottumaan taipuvaisena kuivuu silti todella herkästi. Kosmetologi kuvaili ihoani sellaiseksi läpikuultavan kiristeleväksi ja kertoi tämän tyyppisen ihon yrittävän epätoivoisesti säilöä kosteuden luomalla pintaan kireän kalvon, jotta kosteus ei pääsisi haihtumaan. Ongelmana vain on, että tällöin iho ei pääse vapaasti hengittämään ja myös tali jää kiristelevän kuivan pintakerroksen alle jumiin ja muodostaa juuri sellaista epätasaista röpelöä varsinkin otsaan ja kasvojen reunamille. Käy järkeen ja kieltämättä kuvastaa täydellisesti ihotyyppiäni.

HydraFacial-hoito kuorii iholta kuolleen ja kuivan ihosolukon, pehmittää samalla ihohuokosia ja talirauhasia sekä lopuksi kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ja samalla se tosiaan ihmee iholta pois kaiken ylimääräisen. Näin ollen iho pääsee hengittämään, syväpuhdistuu ja tulee vielä syväkosteutettuakin samalla. Ja sen todella huomaa jo heti hoidon jälkeen! En muista milloin ihoni olisi näyttänyt yhtä tasaiselta ja sileältä. Otsan epätasaisuus ja pikkunäpyt katosivat tunnin hoidossa lähes tyystin ja iho tuntuu ihan käsin kosketeltunakin pelhmeältä ja sileältä. Myös ihon väri on tasainen – kaikki harmaus ja punoitukset ovat poissa. Olen täysin myyty!

hydra-facial6.jpg

Sovimme, että menen vielä kuukauden päästä uusintahoitoon ja kokeilemme mahdollisesti tuolloin vielä vähän vahvempaa tehoa, mutta ensimmäisen käynnin jälkeen olen jo aivan ihmeissäni, miten ällistyttävän suuri ero voi ihossa tapahtua noin nopeasti. En ole koskaan kokenut vastaavaa! Voin siis oman kokemukseni perusteella lämpimästi suositella etenkin kuivasta ja/tai epäpuhtaasta ihosta kärsiville.

En hoksannut ottaa ennen-kuvia, mutta muiden ennen-jälkeen-kuvia voi tsekkailla HydraFacialin nettisivuilta. Moni noista esimerkkitapauksista on saanut pidemmän jakson hoitoja, mutta oma iho tuntuu ja näyttää kuitenkin ihan silminnähden erilaiselta jo yhden hoitokerran jälkeen. Roaccutan-kuurin viimeisen vuoden aikana syöneille tai oikein hankalalle ja tulehtuneelle akneiholle tai kovin ihottumaiselle iholle tätä hoitoa ei suositella, mutta esimerkiksi herkälle, kuivalle tai lievästä aknesta kärsivälle iholle HydraFacial sopii hyvin. Käsittelyn hinta vaihtelee suunnilleen 100-130 euron välillä riippuen hiukan siitä, mitä kaikkea siihen sisältyy. 

Oma ihoni on yhä kaikkea muuta kuin täydellinen: siinä on kaikenlaista pientä nyppyä, epäpuhtautta ja punoitusta, mutta näin kauniilta ja tasaiselta se ei ole tainnut meikittömänä näyttää sitten viime heinäkuun, jos sitä ennenkään. Hoidon jälkeen ihohuokoset ovat sen verran auki, että pintaan saattaa pukata pientä epäpuhtautta ja iho voi rasvoittua, mutta se kuulemma kuuluu asiaan ja rauhoittuu muutaman päivän kuluessa. Odotan siis mielenkiinnolla, miltä nassu tuntuu loppuviikosta ja miten kauan tämä tasaisen sileä olotila mahtaa pysyä ilonani. Ensivaikutelma hoidosta on kuitenkin niin huikea, että piti heti innostuksissani päästä jakamaan kokemukset. :)

Onko joku teistä muista kokeillut tätä hoitoa? Olisi kiinnostavaa kuulla muidenkin kokemuksia!

hydra-facial5.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Eka ajatus oli, että meikittömät kuvat näyttää ihanan kauniilta. Silleen eri tavalla kuin meikilliset. Kiitos siis, että jaat niitäkin.
  Mulla on sellanen ikuisuuskysymys oman ihon suhteen, että vaikuttaako kuinka paljon se mitä syön. Joskus muka havaitsen, että iho on parempi kun en ole vaikkapa syönyt mitään ”herkkuja”, mutta sitten taas näppyjä tuleekin silti ja koko teoria tuntuu ihan tuulesta temmatulta. Haluisin ratkasta kysymyksen lähinnä, että voisi tyystin lupua huonosta omatunnosta sen suhteen, mitä kitusiinsa laittaa. No onnistuu se melkeen nytki :D.
  Vai onko finnit hormonaalista vaan, ja jos on, ni voiko ruoka vaikuttaa juurikaan. No, ei kai tähän kukaan tiiä vastausta.

 • Jenniii

  Voi kiitos, kiva kuulla. :) Ja tuo syömisten merkitys on kyllä kinkkinen juttu. Olen aivan vakuuttunut, että myös sillä on merkitystä ihon kannalta, miten kehoa ja ihoa ravitsee sisältä käsin. Jotkut itselle sopimattomat ruoka-aineet tai vaihtoehtoisesti puutostilat saattavat oireilla ihon kautta ja tiedän muutamia ihmisiä, jotka ovat saaneet aknen kuriin osin ruokavaliotaan muokkaamalla. 

  Aknelle ja muillekin iho-ongelmille taitaa olla monenlaisia syitä ja loppujen lopuksi tilanne on aina monen tekijän summa: perinnöllinen alttius, hormonit, ihonhoitorutiinit ja ravinto. Miten sen balanssin sitten löytäisi ja kuinka paljon hormonien heittelyyn voi ulkopuolelta vaikuttaa, se onkin hyvä kysymys!

 • Kaina

  Mun iho on tosi samankaltainen kuin sulla, kiiltelevä, epätasainen ja näppyinen, mutta kireä ja kuiva. Tuo hoito todellakin kiinnostaisi! Siinä kuitenkin ilmeisesti käytetään salisyylihappoa, jolle olen aika pahasti allerginen. Pitäisi varmaankin jostakin kauneushoitolasta kysellä, että onko hoitoa jotenkin mahdollista saada mulle sopivana versiona :)

 • Jenniii

  Onpa harmi, että olet juuri tuolle salisyylihapolle allerginen! Jos kuitenkin ymmärsin oikein, niin tuon happo-osuuden voi tarvittaessa myös jättää hoidosta kokonaan pois. Mutta kilautapa hoitolaan ja kysäise, mitä he ovat mieltä. Osaavat sieltä varmasti kertoa, jos hoito ei lainkaan sovi tai jos siitä mahdollisesti voisi räätälöidä sinulle sopivan version. :)

 • iidaac

  Kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Itselläni on aikalailla samanlainen iho kuin sulla, joten tekisi mieli käydä testaamassa tuota hoitoa. Ainoa pieni miinus siinä vaan on se, että opiskelijalle tuo yli 100 euron hinta on aika korkea. Mutta jos hoito todellakin on noin hyvä kuin kerrot, niin saatan kyllä jossakin vaiheessa käydä koittamassa sitä. Kuinka usein tuossa hoidossa tarvitsisi käydä, että ihossa tapahtuisi jonkinlainen pysyvä muutos? Kerran kuukaudessa? Tietysti omat ihonhoitorutiinit varmaan vaikuttavat tuloksen pysyvyyteen.

 • Hooooo

  Mulla on TÄSMÄLLEEN nuo samat oireet!! Nyökyttelin täällä kotisohvalla samalla kun luin postaustasi! Kuitenkin omasta pillerien lopettamisesta on jo yli vuosi. On uskomatonta, miten yhtäkkiä tunnistaakin oman kuukautiskiertonsa eri vaiheet ja sen huomaa myös ihon kunnossa. Aina kierron loppuvaiheessa tulee juuri tuo röpelöisyys otsaan ja erityisesti hiusrajaan. (Vielä sen lisäksi mun iho on aina couperosan takia punainen poskista ja helposti ärsyyntyvä.) Että I feel you! :) Pitää käydä kokeilemassa tätä hoitoa! Suuret kiitokset vinkistä!

 • Jenniii

  Olin itse vähän yllättynyt, ettei hoidon hinta ollut tuon kalliimpi – koko homma vaikuttaa niin erikoiselta ja tehokkaalta, että kuvittelin kai hinnan olevan ihan huomattavan paljon kalliimpi kuin tavallisissa kasvohoidoissa, mutta kaipa täällä Helsingin suunnalla aika perus-kasvohoitokin helposti kustantaa lähemmäs sata euroa. Mutta kyllähän tuo kukkarossa ikävästi kirpaisee. :/ Pitänee katsoa, miten ihon tilanne tästä kehittyy ja miten toinen hoitokerta vaikuttaa!

  Kyselin vähän tästä hoitotiheydestä ja muista jutuista siellä vastaanotolla ja he sanoivat, että seuraavan hoitokerran voisi ottaa kuukauden päähän. Eli kaipa tätä nyt alkuun olisi hyvä toistaa muutaman kerran noin kuukauden välein. Sitä en tiedä, miten pysyviä tulokset ovat, mutta kaipa se iho jossain vaiheessa rauhoittuu vähän itsestäänkin, kun hormonit tasoittuvat toivon mukaan ajan kanssa. Mutta jään tosiaan nyt uteliaana seuraamaan ihotilanteen kehitystä hoidon jälkeen, mutta ainakin ensituntuma on aivan häkellyttävän hyvä. Otsan iho on nyt niin ihanan sileä, etten ole uskoa todeksi tätä!

 • Marianne k.

  Kerro sitten ihmeessä jäävätkö nuo hyödyt pysyviksi, itse olen hyvin skeptinen kaiken maailman hoidoissa ja kuorinnoissa rampanneena, ongelmat ovat aina palanneet parissa päivässä…

 • Jenniii

  Onpa jotenkin lohdullista kuulla, että muutkin kärsivät samoista vaivoista! Ja kivaa, jos tätä kautta voin tarjota itsekin vertaistukea ja vinkkejä. Olen itse myös huomannut tuon, kuinka kuukautiskierron eri vaiheet tuntuvat (ja ikävä kyllä myös näkyvät) kehossa. Mystinen tämä naisen keho!

  Jos olet kiinnostunut kokeilemaan tätä HydraFacialia itse, niin kannattaa muuten ensin tsekata hoitolasta, että voiko hoidon tehdä myös couperosa-iholle. Better safe than sorry! :)

 • Jenniii

  Joo, pitää tarkkailla tilannetta! Ensituntuma on kyllä aivan ennennäkemättömän loistava, mutta katsotaan, miten kehittyy. Olen itsekin skeptinen sen suhteen, että yksi hoitokerta välttämättä vielä takaisin pysyvää tulosta, mutta jotain mahtavaa tuo käsittely kyllä meikäläisen iholle teki. <3

 • svp

  Itse olen käynyt kertaalleen HydraFacial-hoidossa. Minulla on aika lailla samantyyppinen iho kuin sinulla (perioraalidermitiititkin on koettu), joka on kuitenkin jo pitkään ollut hyvässä kunnossa, kuten sinulla ennen e-pillereiden lopettamista. Kävin hoidossa testaamassa, onko mahdollista päästä pienistä suun ympärillä olevista epäpuhtauksista eroon. Tulos: hoito on ihana! Mutta, huomio kaikille ”hyväihoisille”/kuivaihoisille ja pienillä ihohuokosilla siunatuille – tiukkojen huokosten alle jäänyttä epäpuhtautta ei aina saa edes tuolla imurilla ulos, varsinkin niistä kohdin missä iho on ohutta (posket, suunympärys jne.). Itse tosin budjettisyistä jätin happokuorinnan väliin, ehkä kiikasti siitä.

  Suosittelen myös lämpimästi Paula’s Choice -merkin tuotteita. Heillä on valikoimissa todella toimivia happokuorintoja kotikäyttöön ja hajusteettomat tuotteet ovat täydellisiä herkälle iholle. 

 • Minssski

  Jos tuota yhden hoitokerran hintaa vertaa vaikka monen kosmetiikkatuotteen hintaan, niin en nyt sanoisi kalliiksi, varsinkin jos sillä saa tuloksia aikaan. Toki rasvapurnukoilla ja ties millä seerumeilla on käyttöikää enemmän, mutta itse todella usein joudun vaan pettymään, kun tuote ei lunastakaan lupauksiaan. Tätä hoitoa voisin todella kokeilla. Itsellä ihan samanlaisia iho-oireita, ja juuri e-pillereiden lopettamisen jälkeen, josta tosin on jo lähes puolitoista vuotta.

 • Ahmatti

  Olen käynyt jonkin verran kasvohoidoissa. Yhteistä niille on minun kokemukseni mukaan se, että iho tuntuu ihanalta samana ja kenties seuraavana päivänä, mutta sitten vaikutusta ei enää huomaakaan. Olenkin hieman skeptinen hoitojen suhteen. Samaa mielipidettä olen kuullut joiltakin enemmän kauneudenhoitoalaa tuntevilta. Toki hemmottelu on aina hyvästä, mutta olisi kiva saada niitä tuloksiakin (siis muitakin kuin yhden päivän mittaisia). On siis kiinnostavaa kuulla, mitä kerrot hoidon vaikutuksista myöhemmin.

 • Hannaliina

  Voi kumpa itsellänikin olisi toiminut tuo hoito samoin! Sain voimakkaan allergisen reaktion, kasvoni turposivat ja punoittivat. Kun ulkoiset oireet jossain vaiheessa allergialääkkeillä helpottivat, iho oli kuitenkin kuiva ja sitä teki mieli raapia koko ajan.

 • Pipsa-

  Ihoni on hyvin samatyyppinen, eli pintakuiva mutta helposti rasvoittuva (ja tukkeutuva). Valitettavasti en kuitenkaan kokenut HydraFacialia happokuorinnalla saati ilman parhaaksi mahdolliseksi iholleni – mustapäät jäivät paikoilleen, vaikka iho mukavan kosteutettu olikin. Happokuorinnalla niitä irtosi kyllä enemmän, mutta muilla saman hintaisilla tai jopa edullisimmilla hoidoilla saa mielestäni parempaa jälkeä. Kannattaa toki testata, mutta ei tästä ihmepelastajaksi iholle kuin iholle ole – valitettavasti! :)

 • Ex-työtön

  Tämähän kuulostaa oikein loistavalta kasvohoidolta! Täytyy ehdottomasti laittaa korvan taakse ja testata jossain vaiheessa. Tekstisi perusteella minulla on hyvin samantyyppisiä ongelmia ihoni kanssa. Joskus kävin ihan perus ihonpuhdistuksessa ja sen jälkeen ihoni oli pitkään hyvässä kunnossa. Jännä juttu, että tuosta puhdistuksessa käymisestä ei kuitenkaan tullut tapaa.

  Sitten asiasta kukkaruukkuun. Tai lähinnä työpaikkaan. Kirjoitit tammikuussa tuon kohahduttaneen postauksen ”Bloggaaja vie työpaikkasi?”. Kommentoin tuolloin vaikeudestani saada työpaikkaa, koska minulta puuttui koulutustani vastaava työkokemus ja edes palkattomiin harjoitteluihin minua ei kukaan tuntunut huolivan kokemuksen puutteeni vuoksi. Nyt mieleeni tuli, että voisin päivittää tännekin tilannettani, jos ei muuten niin tsemppaukseksi kaikille työttömille.

  Vajaa pari viikkoa sen jälkeen, kun olin tuohon tammikuun postaukseen kommentoinut, sain vinkin kaveriltani, että eräässä firmassa on vapautumassa koulutustani vastaava vakituinen paikka edellisen työntekijän lähtiessä uusiin haasteisiin. Tartuin siis puhelimeen ja soitin kyseisen yrityksen pomolle. Viikossa tilanteeni muuttui aivan kertaheitolla. En saanut hakemaani vakituista työtä, mutta yrityksessä oli tarvetta toisellekin työntekijälle ainakin määräaikaisesti ja niin sain määräaikaisen sopimuksen. Nyt olen siis ollut pian 2 kuukautta täysin koulutustani vastaavassa työssä, josta maksetaan palkkaakin :)

  En edes missään vaiheessa ole oikein ymmärtänyt, että minulla olisi minkäänlaisia suhteita minnekään, enkä ole niitä siis osannut hyödyntää. Nyt kuitenkin yksi kaveri osoittautui kultaakin kalliimmaksi, kun vinkkasi paikasta minulle. Paikka ei ollut missään vaiheessa julkisessa haussa. Nappasin siis sellaisen paljon puhutun piilotyöpaikan. Tässä myös huomattiin konkreettisesti se, että omasta työnhaustaan kannattaa puhua avoimesti. Koskaan ei voi tietää mitä kautta sen työpaikan löytää!

 • Vierailija

  Kuulutko sinä niihin, jotka pääsevät nauttimaan Tervamäen balettitunneista? Aika jännää. Olen ehkä vähän kateellinen… :)

 • Elluska

  Valitettavasti edes ammattilaiset ei saa ihoon ”säilöttyä” mitään tuotteita ja aineita, jotka voisi pidemmän aikaa siellä vaikuttaa. Toki esim. kaikenlaiset ihonpuhdistukset helpottaa ongelmaa joksikin aikaa, mutta esim. kosteuttavien tuotteiden teho ei kestä montaa päivää, koska tuotteet imeytyy, haihtuu ja kuluu pesussa pois. Laitteilla tehtävät hoidot on yleensä tehokkaampia ja niillä saadaan pidempiaikaisia vaikutuksia aikaan, mutta ei nekään voi viikkokaupalla vaikuttaa varsinkaan jos itse ei ylläpidä lopputulosta oikeanlaisella kotihoidolla :)

 • Y.

  Innostuin tästä blogipostauksesta niin paljon että varasin heti ajan. :) Nyt hoidosta juuri tulleena, iho tuntuu ja näyttää kyllä pehmeältä ja tasasävyiseltä, mutta mustapäät ei kyllä hävinneet. No, niistä pääsee kotikonsteinkin mutta eniten harmittaa valkopäät joita iholle on viime aikoina tullut, ja niistä ei oikein itse ronkkimalla pääse eroon (ainakaan tekemättä iholle vielä enemmän hallaa, oon saanut jopa tehtyä itselleni arpia kun olen taistellut valkopäiden kanssa..). Toivoin kovasti että ammattilaisen käsissä nämä saisi taiottua pois, mutta vielä ne paikoillaan ovat, ja tekevät ihosta epätasaisen näköisen.. :( Vähän pettymys siis, mutta jospa muutaman päivän kuluessa tuloksia näkyisi selvemmin!

 • Voj

  Kävin samassa paikassa testaamassa ja samoja kihelmöinnin ja punoituksen tunteita täälläkin. Ei siis mikään nautinnollisin hoito,mutta tietää että jotain oikeasti tehdään eikä vaan lätkitä rasvaa rasvan perään. Ostin melko suolaisen hintaisen rasvan auttamaan hoidon vaikutuksia,mutta mielelläni sijoitinkin tähän sillä haluan saada hoidosta kaiken irti. Minulla on paljon mustapäitä enkä niiden häviämistä ensimmäisen enkä kolmannenkaan hoidon jälkeen odota,mutta toivottavasti jossain määrin häviävät muutaman hoitokerran jälkeen. En ole itsekään käynyt oikestaan koskaan kauneushoidossa sillä uskon että syömisellä ja vedenjuonnilla on paljon suurempi vaikutus.

 • Vierailija

  Kerran käyneenä ko hoidossa kaksi seuraavaa hoitokertaa on jo varattu. Ihotautilääkäri aikoinaan diagnosoi ruusufinnin (johon itse en kyllä usko, koska aurinko, mausteet, kylmä-kuuma vaihtelu, alkoholi eivät oireita aiheuta/ pahenna). Kasvojen iho on ollut kuin miinakenttä, johon kylläkin tetrasykliinikuuri aikoinaan auttoi (käytetään ruusufinniin). Tuon lisäksi elimistö on tällä hetkellä todella sekaisin vuoden hormien käytöstä (työolosuhteiden vuoksi hormonit nyt menossa) ja särkyy erityisesti myös kasvojen iholla. Hydra Facial hoito puhdisti ihon hyvin ja pienet näpyt ja hieman suuremmatkin paukamat sai imuroinnin ja happokäsittelyn ansiosta kyytiä.
  Kaikki eivät välttämättä ko hoidosta saa apua, mutta itse olen hyvin tyytyväinen jo yhden käynnin jälkeen.

 • nellapanella

  Hydra Facialin kevyin muoto on puhdistava ja kosteuttava hoito. Seuraavalla kerralla kannattaa ottaa hapotus jonka avulla epäpuhtaudet lähtevät syvemmältä. Toinen huomio on se, että tulokset paranevat entisestään joka hoitokerralla. Ja kuten kaikessa ihonhoidossa… ihonhoito on elämänpituinen prosessi ja siitä pitää pitää huolta säännöllisesti jotta se säilyy puhtaana ja kuulaana. Näin on minulle kerrottu ja olen saanut ihoni pysymään hyvässä kunnossa hormoneista ja suklaasta huolimatta ;-)

Related posts