27/03/15

Mallikoulu tekee comebackin!

10 70 mallikoulu7.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Mallikoulu

Tuntuu ihan hullulta, että siitä on jo 10 vuotta, kun Suvi Koponen (tai siis nykyään Riggs) ponkaisi Mallikoulu-ohjelmasta supermalliksi maailmalle. Niin upea kuin hän olikin jo silloin, kukapa olisi arvannut, miten pitkälle Suvi vielä urallaan pääsisi. Hän taitaakin olla maailman menestyneimpiä tv-ohjelmista ponnistaneita malleja kautta aikojen. Koposen muotimaailman huipulle avittaneen ohjelman teosta on siis kulunut jo 10 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi Mallikoulu tekee tällä viikolla comebackin!

Pääsin itse jokin aika sitten kärpäseksi kattoon kurkistelemaan ohjelman kuvauksiin ja kulisseihin meininkiä ja odotan kyllä innolla, että pääsen seuraamaan Mallikoulun etenemistä nyt sunnuntaista eteenpäin ihan oikeasti. Mukana menossa on 10 mallikokelasta ja ohjelman juontajana toimii Jenni Dahlman sekä tuomaristossa istuvat Anne Kukkohovi ja stylisti Vesa Peräkylä. Lisäksi tuomarointiin osallistuvat Paparazzi-mallitoimiston Laila Snellmann ja Jari Leskinen sekä vierailevat tuomarit, joiden joukossa nähdään muun muassa Trendin ja Lilyn ikioma päätoimittaja Jenni Lieto. :)

mallikoulu5.jpg

Useamman tällaisen tosi-tv-ohjelman kuvauksissa vierailleena on mainittava, että kuvauksissa suurin osa ajasta menee kaikenlaiseen odotteluun ja säätämiseen. Malleja meikataan ja puetaan ja kuvataan – ja suurin osa porukasta on pääosan ajasta vain valmiudessa odottelemassa omaa vuoroaan. Moni ei varmasti osaa kuvitellakaan, miten valtava määrä aikaa ja videokuvaa tarvitaan tunnin mittaisen jakson koostamiseen. Itse piipahdin kuvauksissa muutaman tunnin verran, mutta tuo lyhyt pätkä, jonka olin mukana, oli vain pikkuriikkinen osa koko kuvauspäivästä ja ja kyseinen kuvauspäivä vain pieni osa yhdestä kokonaisesta jaksosta. Kärsivällisyys on siis tuossa hommassa valttia!

Mallikoulussa kisaavat mallikokelaat on jo paljastettu yleisölle, joten ohjelman nettisivuilta on mahdollista ennakkoon tsekata tyttöjen profiilit läpi. Yksittäisistä kuvista on tietysti vaikea päätellä mitään, mutta mitkä ovat ensifiilikset? Kuka vaikuttaa lupaavalta ja löytyykö jo ennakkosuosikkeja kuvien pohjalta? On aina hauska alkuun ihmetellä näitä kuvia ja tehdä omia päätelmiään, ja sitten todeta ohjelman startatessa, että aika moni ennakkomiete meni ihan pieleen ja moni tytöistä osoittautuu liikkuvassa kuvassa aivan erilaiseksi kuin yhden valokuvan perusteella olisi arvellut.

mallikoulu4.jpg

Minulla on jo näiden kuvien pohjalta muutama lempparikokelas ja ennakkosuosikki kisaa ajatellen. Omaan silmääni heistä pomppasivat ensimmäisenä silmään Amanda, Maya, Petra ja Yilin, mutta saapa nähdä ketkä kisassa sitten lopulta pärjäävät. Pääsin heitä jo vähän kuvauksissa jututtamaankin, hurjan symppiksiä tyttöjä! Ja niin reippaita – ei uskoisi, että kisan kuopus on vasta 16-vuotias.

Kokosin tähän postaukseen kaikkien mallikokelaiden kuvat. Uskotteko, että jostakusta heistä voisi olla Suvin manttelinperijäksi? :) Ohjelma starttaa siis tänä sunnuntaina AVAlla klo 21.

mallikoulu1.jpg

Amanda ja Cecilia

mallikoulu4.jpg

Maya ja Petra

mallikoulu5.jpg

Yilin ja Sofia

mallikoulu3.jpg

Eveliina ja Nette

mallikoulu2.jpg

Veera ja Emma

mallikoulu1.jpg mallikoulu2.jpgmallikoulu3.jpg mallikoulu6.jpg

Mallien kuvat: Lari Heikkilä

Kuvat ohjelman kuvauksista: Jenni Rotonen

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • iinae

  Hei!
  Postauksen aiheeseen liittymätön kysymys: milloin Jenni olitkaan lähdössä Japaniin? :)

 • heidimarianne

  Oi että ihan hullua, että 10 vuotta sitten katselin ohjelmaa ihaillen niin isoja kauniita tyttöjä, mutta nyt kilpailijat ovat itseni ikäisiä ja vieläpä nuorempiakin!

  Ehdoton suosikkini on rakas ystäväni Yilin! Haha vaikka Yilin ei olisi ystäväni, niin uskoisin silti hänen olevan ennakkosuosikkini, siinä on niin mielettömän kaunis ihminen ja mahtava persoona :)

 • Sipe11

  Amanda ja Maya!! :)

 • hheidi

  Amanda on ihan selkeä ennakkosuosikki mun silmissä. :)

 • ACatAikuinenNainen

  Kivoja Kuvia, Tykkäsin.

  Mielenkiintoisia ohjelmia myös Missikisat ja Mallikoulu, koti- ja ulkomaiset.

  Olen seurannut pienestä pitäen myös Missejä&Muotiin liittyviä juttuja laidasta laitaan. On Aina Hienoa kun Joku Suomalalainen Pärjää&Menestyy Maailmalla, oli sitten kyseessä Malli, Urheilija tai Muusikko jne.

 • Jenniii

  Heippa! :) Japaniin olen suuntaamassa huhtikuun puolessa välissä – can’t wait! :)

 • ACatAikuinenNainen

  Pitihan se minunkin Tsekata Mallikuoulu. Oi kun on Nuoria tyttöjä pyrkimässä Mallimaailmaan, Ei ole helppoa elämää. Itsekkin läheltä seurannut nuorempana mm. Lenita&Muoti&Kauneus Show&Messut.

  Kasvojenperusteella Nättejä Mielstäni Amanda Maya ja Ylin. ;) Mielenkiintoista seurata Kuka Voittaa ja On Vahvin. 

 • Vierailija

  Ääh, voi mallikoulu. Oon nyt se joka pilaa taas tällaisen hyvänmielen postauksen, mutta olisin toivonut että mallikoulut ja huippumallihaussa- tyyppiset ohjelmat olisi jo haudattu jonnekkin mihin aurinko ei paista. Tekisi mieli huutaa nuorille kauniille ja älykkäille tytöille että tehkää elämässänne jotain muuta, jotain kiinnostavaa, älkää myykö kasvojanne ja vartaloitanne markkinoidaksenne tuotteita. Käyttäkää se kapasiteetti joka teissä kehittääksenne itseänne ja maailmaa paremmaksi paikaksi sen sijaan että kituutatte dieetillä ja annatte jonkun raadin arvostella ruumistanne ja persoonaanne!

 • Vierailija

  En nyt jotenkin pääse yli tästä kommentoijan hämmentävästä kirjoitustyylistä. :D

 • Anu Kanko

  Hei,
  mikä on Lailan kynsilakka?
  Tiedosta kiittäen Anu:)

Related posts