26/03/15

Torstaibiisi

2 63 all-we-are.jpg

En malta odottaa huomista, sillä otan puolilta päivin nokan kohti etelää ja seilaan rakkaan ystävän kanssa merten yli Tallinnaan. Kaikkein eniten odotan reissussa ystäväni treffaamista – emme ole nimittäin nähneet toisiamme kahteen vuoteen. Aika kovasti odotan silti myös Tallinn Music Weekin keikkoja, hyvää ruokaa ja kaikkea muutakin mukavaa. Sääjumalat taitavat taas naureskella partaansa samalla, kun nakkaavat vettä niskaan läpi viikonlopun, ainakin jos on ennusteisiin uskominen, mutta mepä emme moisesta lannistu. Aurinkoisella terassilla paistattelun voi mainiosti vaihtaa myös rentoutushetkeen jossakin spassa – en pane ollenkaan pahakseni. 

Yksi eniten odottamistani hetkistä viikonloppuna on All We Aren keikka, sillä olen festareille henkisesti valmistautuessani testikuunnelut bändejä innolla. Tässä vain on uhannut käydä niin, että ihastuin heti alkumetreillä All We Aren pariin biisiin niin voimalla, etten ole oikein malttanut muuta sitten viimeiseen pariin viikkoon kuunnellakaan. Toisen näistä kipaleista jaoinkin jo jokin aika sitten, mutta kyllä se on nyt tämä toinenkin laitettava kiertoon. Feel Safe -kappale oli sellainen, johon oli helppo ihastua ja koukuttua heti ensikuulemalta, mutta tämä Stone on hiipinyt lemppariksi vähän takavasemmalta. Tykkäsin heti kappaleen soundimaailmasta ja tunnelmasta, mutta tämä on kyllä niitä biisejä, jotka vain paranevat kuuntelujen myötä. 

Ja hei, tulkaa nykimään hihasta, jos törmätään Tallinnassa! :)

Translation: A wonderful song for a Thursday like this. Remember to check out Tallinn Music Week this week if you happen to be in Estonia in the next few days – you can also see All We Are live there. :)

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Matkat, Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Pakahtuja

    Kaunis kappale ja mielenkiintoinen yhtye muutenkin! Juuri eilen ihastelin Tallinn Music Weekin visuaalista ilmettä ja kiinnostavaa esiintyjälistaa. Hauskaa reissua!

  • aannukka

    Voi että, mäkin olisin niin halunnut lähteä tuonne, mutta menen Tallinnaan vasta viikon päästä! :D Juurikin All We Are olisi kiinnostanut line-upista eniten, mutta onneksi bändi tulee Jyväskylän Jyrockiin alle kuukauden päästä. :) 

    Nauti reissusta! 

Related posts