26/03/15

Julistelöytö: Tina Crespo ja ripaus runoutta

1 71 tina-crespo1.jpg

Viime viikon julistelöytö herätti mahtavaa keskustelua taiteesta ja sen arvostuksesta – kiitos teille kiinnostavista mietteistä! :) Tällä viikolla luvassa on jotakin täysin erilaista. Chad Wysin anarkistisista sotkuista loikataan Tina Crespon runollisen harmonisiin tunnelmiin. Näissä kuvissa minua viehättää jotenkin tuo pyöreä muoto: vähän kuin katselisi maisemia Crespon kaukoputken läpi. Runollinen fiilis jatkuu myös kuvien alle printatuissa sitaateissa (joita en muuten alkuun edes huomannut, ennen kuin klikkasin kuvat suuremmiksi). 

En oikein tiedä, mikä näissä kuvissa minut vangitsi, mutta jotakin hyvin rauhoittavaa näissä vain on. Tina Crespon julistevalikoimasta löytyy myös ihan tavallisia valokuvajulisteita, mutta minä jostain syystä tykästyin juuri näihin pyöreisiin muotoihin. Julisteita voi tilata kotiin Society6-verkkokaupan kautta. :)

Translation: Whereas the poster find of last week was loaded with anarchy and attitude, this week it’s time for something totally different. I found this poetic and harmonic posters by photographer Tina Crespo and something about them just hooked me. Maybe it’t the round shape of the pictures that makes me feel like I’m peeking through a telescope. If you like them too, check out her whole poster collection at Society6.

tina-crespo3.jpg tina-crespo4.jpg tina-crespo5.jpg tina-crespo6.jpg tina-crespo7.jpg

Pictures: Tina Crespo

Tags: , , , ,

Categorised in: Koti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • jaanajee

    Hei, nämä on tosi kauniita! Olen tuohon ylimmäiseen julisteeseen/kuvaan törmännyt Pinterestissä ja aikoinaa Sara K:n blogissa, joten oli kiva saada tietää, kenen käsialaa se on.

    Itse olen tilannut Society6:stä Mareva Nardellin valokuvien printtejä. Saattaisit ehkä innostua niistä? http://society6.com/marevanardelli/prints?page=1  Sänkyni päädyn yläpuolella roikkuu Nardellin (vaaleanpunainen) nimetön työ. Omistan myös printin Stay Classysta. 

Related posts