23/03/15

Milla Snorrason ja islantilaisvillapaitojen uusi ilme

73 milla-snorreson6.jpg

<p class=”justify”>Esittelin viime viikolla Islannin tuliaisina tuomani villapuseron, jota koristava yrmeä naamataulu taisi saada aika monen teistäkin pauloihinsa. Vaikka alkuun mietin, ehdinkö käyttää puseroani ollenkaan tässä kevään kovaa kyytiä lämmetessä, niin loppuviikon pakkaset pitivät huolen, että villapusero pysyi visusti yllä. Eikä muuten tullut vilu!

Islanti on kuuluisa villapaidoistaan ja huhu kertoo, että nimenomaan islantilaisten lampaiden villa olisi aivan erityisen lämmintä, kosteutta hylkivää ja muutenkin ominaisuuksiltaan ylivertaista. Perinteisissä islantilaisissa villapaidoissa on tunnistettava kaulan ja harteiden ympäri kiertävä neulekuvio, mutta tämä meikäläisen pusero on ihan toista maata. Nuori islantilaissuunnittelija Milla Snorrason on laittanut islantilaisneuleet ihan uuteen uskoon ja perinteisten kuvioiden sijaan hänen puseroitaan koristavat hassut naamat ja graafiset kiekurat.

milla-snorreson1.jpg

Snorrasonin puseroita myy Reykjavikissa ainakin Kiosk-niminen putiikki, jonka valikoima koostuu islantilaisten suunnittelijoiden tuotteista. Sieltä minäkin tuon oman puseroni löysin. Jos joku nyt aivan ihastui, niin putiikilla on myös verkkokauppa, jonka kautta islantilaista suunnittelua voi tilata kotiin asti. Suosittelen silti, että menette sinne paikan päälle Islantiin ihastumaan – niin puseroihin kuin maahankin. :)

Translation: Last week I showed you the cute new sweater I found on my trip in Iceland. The funny faced sweater is made by Icelandic designer Milla Snorrason and it’s made of the famous Icelandic wool. I really like the modern touch that Snorrason gives to the knit tradition of Iceland. In case you really fell in love with that sweater too (or one of these in the lookbook), a little boutique Kiosk in Reykjavik sells them both in shop and online. I still strongly recommend to go see the sweaters, shop and the city for yourself. :) 

milla-snorreson2.jpg milla-snorreson4.jpgmilla-snorreson3.jpg

Photos: Milla Snorrason

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts