23/03/15

Leffalippujen voittajat

61 fff1.jpg

Kulttuuriviikon kisat on nyt kaikki saatu päätökseen ja myös Season Film Festivalin sekä Fashion Film Festivalin liput on nyt arvottu. Huikean kiinnostavia elokuvia on jälleen tällä viikolla tarjolla Helsingissä, joten kannattaa ehdottomasti kurkata tarjonta ja näytösaikataulu, vaikkei onni tällä kertaa olisikaan ollut arvonnassa myötä. 

Onnetar suosi arvonnassa seuraavia:

Season Film Festival -liput kahdelle:

Kevätpörriäinen:

Season Film Festival on aiemmin jäänyt väliin, mutta kiinnostaa kovasti! Leviathan on nähtävä – aihe ei voisi olla ajankohtaisempi ja venäläiset elokuvat ne vaan säväyttää. Get On Up vaikuttaa myös mielenkiintoiselta, James Brown ei varmaan perusteluja kaipaa ;-)

Apple:

Oih, mahtavaa! Molemmat festarit kiinnostavat. Season Film Festivalilta erityisesti Under the Skin kokeellisuutensa takia, sekä Palo Alto, koska ohjaajana Coppola, joka ei ole Francis Ford tai Sofia :) Fashion Film Festivalilta taas My Fair Lady ja Päiväperho kiinnostavat, koska niitä en ole aiemmin nähnytkään

Toulouse:

Tähän tapahtumaan on kyllä pakko osallistua, voiton kanssa tai ilman, koska elokuvista kiinnostaa suunnilleen kaikki! Dior & I, Saint Laurent ja My Fair Lady alustuksineen kuulostaa ihanalta, Raja Natwarlal, Palo Alto ja Leviathan pitäisi myös päästä katsomaan. Eniten tässä huolestuttaa, miten kaikki saa mahtumaan kalenteriin :)

Fashion Film Festival -liput kahdelle:

Immoska:

Catherine Deneuve on ihana, joten Päiväperho kiinnostaa, se onkin vielä näkemättä. Haluaisin nähdä myös ainakin Saint Laurentin, se kuulostaa kiehtovalta.

Käykää kurkkaamassa sähköpostejanne pikimmiten! :)

fff4.jpg

Kuvat: Belle du Jour & Juurakon Hulda

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts