23/03/15

Kultahippuja hyppysissä

10 41 geelit2.jpg

Menin tänään kynsihuoltoon sillä ajatuksella, että kerrankin minulla oli melko selkeä mielikuva siitä, mitä haluaisin. Näin Instagramissa tai jossain sellaista valkoista marmoripintaa muistuttavat kynnet ja mietin, olisikohan sellaisten toteuttaminen geeleillä mahdollista. Ehkä voisi ollakin, mutta pienen kokeilun jälkeen totesimme, ettei kynsistä tullut sellaiset kuin olisin halunnut. Niinpä vaihdettiin lennosta plan B:hen, joka on hivenen marmorisen näköinen sekin. Kokovalkoisten kynsien päälle laitettiin kullanhohtoista foliota, joka rakoilee itsestään epätasaiseksi pinnaksi. Aika jännät, mutta minä kyllä tykkään! Kivan erilaiset taas kuin koskaan ennen. :) Mikäs on lukijaraadin tuomio?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: New nails again! I was looking for a marble look, but it didn’t turn out exactly how we wanted so we decided to go with our plan B. Instead we put some golden foil on top of the white nails and eventually they ended up looking like this. I actually like them a lot and they still have a tiny marble feel with the cracking gold foil. At leat something different again. :)

geelit1.jpg

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts