23/03/15

Kultahippuja hyppysissä

10 52 geelit2.jpg

Menin tänään kynsihuoltoon sillä ajatuksella, että kerrankin minulla oli melko selkeä mielikuva siitä, mitä haluaisin. Näin Instagramissa tai jossain sellaista valkoista marmoripintaa muistuttavat kynnet ja mietin, olisikohan sellaisten toteuttaminen geeleillä mahdollista. Ehkä voisi ollakin, mutta pienen kokeilun jälkeen totesimme, ettei kynsistä tullut sellaiset kuin olisin halunnut. Niinpä vaihdettiin lennosta plan B:hen, joka on hivenen marmorisen näköinen sekin. Kokovalkoisten kynsien päälle laitettiin kullanhohtoista foliota, joka rakoilee itsestään epätasaiseksi pinnaksi. Aika jännät, mutta minä kyllä tykkään! Kivan erilaiset taas kuin koskaan ennen. :) Mikäs on lukijaraadin tuomio?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: New nails again! I was looking for a marble look, but it didn’t turn out exactly how we wanted so we decided to go with our plan B. Instead we put some golden foil on top of the white nails and eventually they ended up looking like this. I actually like them a lot and they still have a tiny marble feel with the cracking gold foil. At leat something different again. :)

geelit1.jpg

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Tykkään! :) Minä olen hurahtanut noihin folioihin ihan täysin, ja otan melkeinpä joka kerralla sellaista- milloin minkäkin värisenä :)

 • emmery

  Mitä, noihan on ihan selvästi sinimustat! ;)

 • Jenniii

  Piti kirjoittaa tämä läppä postaukseenkin, mutta unohtui. :D

 • Jenniii

  Joo! Nämä ovat kyllä hauskat. Ja on kivaa, että folioita on myös sellaisia, joiden pinta ei välttämättä tuolla tavoin rikkoudu. Mutta siis todella jänniä pintoja saa kyllä niillä aikaiseksi. :)

 • MarikaJohannaP

  Tykkään todella paljon! Kulta ja valkoinen yhdistelmä on täydellinen.

 • Juuliaana

  aivan mahtavat kynnet! mistä saisi sellaista marmori tyyppistä lakkaa joka on hyvä? joka ei olisi niin kallista.

 • ACatAikuinenNainen

  Hei!

  Kivat, Mielenkiintoiset&Nätit Kädet&Kynnet.

  Haluaisin&Tykkäsin samanlaista, mutta Hopea on minun värini.

  Itsekkin Tykkään Käsistä, jotka Kertovat Ihmisestä. Tykkään myös Hoitaa käsiäni, rasvata ja lakata&vaihdella värejä kysissa, käsissä ja varpaissa. Kevät tulee ja jalatkin tarvitsevat hoitoa&huolenpitoa.

 • Vierailija

  Harvoin kommentoin kynsipostauksia- nyt sanon: Vau!

 • Salde

  U-P-E-A-T!

Related posts