22/03/15

3 x vuosikortti valokuvataiteen museoon

82 leena-saraste4.jpg

Lämmittää aina kovasti mieltä huomata, että siellä ruudun toisella puolen on mahtava joukko taiteen ystäviä. :) Sain jälleen pienen yhteistyön kautta välittää valokuvataiteen ilosanomaa ja arpoa vuosikortteja Suomen valokuvataiteen museoon. Arvonta on nyt suoritettu ja kolme onnekasta pääsee siis seuraavan vuoden ajan ilmaiseksi ystävänsä kanssa katsomaan museon näyttelyitä. Suosittelen kuitenkin myös lämpimästi kaikille teille muillekin tutustumista noihin tämänhetkisiin SVM:n näyttelyihin, jotka ovat avoinna 12.4. asti – kertakaikkisen upeita ja pysäyttäviä molemmat!

Mutta nyt siis on aika julkistaa kolme onnettaren suosikkia. :)

Huldamaria:

oh! politiikkatieteiden opiskelijana ja valokuvaustaiteen suurena ystävänä varsinkin tuo poliittisen kuvan festivaali kuulostaa erittäin houkuttelevalta ja kiehtovalta! :-)

sonsaa:

Oi, kiitos muistutuksesta! PVF:n näyttely on ollut välillä aina mielessä, mutta nyt kyllä täytyy laittaa sinne to do-listan kärkeen ennen kuin on myöhäistä! Minua jotenkin kiehtoo, kuinka valokuvan avulla voidaan ottaa hyvin vahvastikin kantaa vaikeisiin aiheisiin ja siksi olisi hienoa päästä tämä näkemään.

El:

Kävin katsomassa tuon Poliittisen valokuvan näytteltyn aika nopsasti sen aukeamisen jälkeen, erityisesti jäivät mieleen kuvat Venäjän seksuaalivähemmistöjen edustajista, Intian Bhopalista ja Afganistanin naisista. Vaikka tarinallisesti esim. Meeri Koutaniemen sarja oli vahva ja hypetetty, niin valokuvallisesti se ei noussut omiin suosikkeihin.

Vuosikortti kiinnostaisi kovasti, toivottavasti onni potkii! :)

Käykäähän tsekkaamassa sähköpostinne! :)

pvf-farzana-wahidy.jpg

Kuvat: Leena Saraste & Farzana Wahidy

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts