17/03/15

Loikka-kisan voittajat

4 55 loikka.jpg

Tällä hetkellä täällä Pupulandiassa on meneillään varsinainen kulttuuriviikko, sillä viime viikkoisen tanssielokuvafestivaalijutun ja -kisan (huh tätä suomenkieltä yhdyssanoineen!) lisäksi luvassa on tällä viikolla vielä ainakin kaksi kulttuuriaiheista postausta lisää. Pysykäähän siis kuulolla, jos leffat ja valokuvataide kiinnostavat. :)

Tanssielokuvafestivaali Loikka starttailee parin päivän päästä ja nyt on aika julkistaa lippukisan voittajat. Sain siis arpoa kahteen leffanäytökseen kahden hengen lippupaketit ja onnetar on nyt puhunut. Tällä kertaa onni oli seuraavien kommentoijien puolella:

Made for Screen la 21.3. klo 15 / Andorra

Hanna Maria:

Kyllä tuo lauantain näytös kipuaa toisen edelle nipin napin. Olen itse tanssinut aina ja lempilajikseni on muodostunut juurikin Dance hall. Aina välillä säännöllisessä tunneilla käymisessä tulee taukoja syystä tai toisesta, mutta rakkaus tanssiin säilyy. Ja mielestäni Channing Tatum on kyllä sata kertaa kuumempi kuin Ryan Gosling, sanoitte mitä sanoitte ;) Kiitos erittäin mieleisestä arvonnasta!

Dance in Depth 3D + 4K su 22.3. klo 14 / Orion

Liljaa:

Moikka, kerrankin olisin Helsingissä kiinnostavan kulttuuritapahtuman aikaan. Olen muuttanut opiskelemaan muualle, mikä ei kyllä ollenkaan kaduta. Helsingin tapahtumatarjonta vain muuta Suomea selvästi kattavampaa. Kerrankin sattui sopivasti omiin aikatauluihin ja huomasin tämän ennen tapahtumaa. Sunnuntain näytös kiinnostaisi kovasti. Olen innokas tanssin harrastaja, mutta tanssielokuvista ei ole aiempaa kokemusta.

Laittelen teille sähköpostiin lisäinfoa, joten käykäähän kurkkimassa viestinne! :) Ja muille tiedoksi, että lippuja ehtii mainiosti hankkia festarinäytöksiin yhä, jos tanssielokuvat kiinnostavat. Lisätietoa festarista löydätte muun muassa aiemmin tekemästäni postauksesta

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hanna Maria

  Oi, ihan mahtavaa, iso kiitos! :) Kävin tarkistamassa sähköpostin mutta ei ollut viestiä, ehkä et ole vielä lähettänyt? Roskapostikansionkin katsoin.

 • Jenniii

  Eikun laitatko minulle sähköpostia, niin saan osoitteesi! :) Rekisteröityneiden käyttäjien sähköpostit eivät näy hallintapaneelissa jostain syyystä.

 • Hanna Maria

  Ahaa, asia selvä! :)

 • Jenniii

  Yritin siis viestittää sinulle oman blogisi kommenttiboksissa, mutta voi olla, että kirjoittelin aamutuimaan mitä sattuu? :D

Related posts