16/03/15

Kevätnaamat

10 51 villis1.jpg

Islannin reissuni päämäärä oli päästä tutustumaan paikalliseen designiin ja muotiin – ja sen totisesti tein. Vaikka silti tuntuu, että tuosta pikkuruisesta maasta löytyy varmasti kaikenlaista kiinnostavaa vielä paljon enemmäin kuin ehdin muutamassa päivässä tutkia. Luvassa on vielä kurkistusta paikallisten suunnittelijoiden muotinäytöksiin ja muuta jännää, mutta ensimmäisenä esittelen reissun päältä tekemäni mahtavan villapaitalöydön. :)

Se taisi olla rakkautta ensisilmäyksellä, kun katseemme tuon värikkään villaisen mököttäjän kanssa kohtasivat. Islantilaisten suunnittelijoiden vaatteita myyvän Kiosk-liikkeen rekissä tuli vastaan enemmänkin kiinnostavaa suunnittelua, mutta Milla Snorrasonin hauska villapusero muikealla naamataululla oli ylivoimainen suosikkini. Tänään sitten jo viiletin Helsingin aurinkoisilla kaduilla islantilaisten lampaiden villasta kudotussa paidassa. Aikeissa on esitellä vielä suunnittelijan mallistoa enemmänkin, koska tykästyin hänen tyyliinsä kovasti.

villis5.jpg

Kylläpä oli muuten mukava palata Reykjavikin myrskystä takaisin Suomeen ja tähän ihanaan kevätaurinkoon. Tänään olisi varmaan tarjennut Helsingissä jo kevyemmälläkin vaatetuksella, mutta vilukissa pelaa varman päälle. Pitkistä kalsareista ja sukkahousuista olen sentään jo raaskinut luopua.

Pakko muuten sanoa, että meikäläisellä on tällä hetkellä meneillään joku intohimoinen rakkaussuhde tähän tukkaan sekä kulmakarvoihini. :D Tukka on omaan silmään juuri nyt aivan täydellisen värinen ja pituinen, ja mikä parasta, se tuntuu nykyään asettuvan hyvin jotenkin ihan itsestään. Kulmakarvat puolestaan ovat saaneet pienen annoksen ekstrarakkautta toissaviikosta lähtien, kun Yves Saint Laurentin meikkitaiteilija Janita Salmensuo näytti minulle pienen meikkauskikan, jota olen sittemmin hyödyntänyt joka päivä. Ilmeisesti se toimii myös muidenkin mielestä, koska erityisen moni on sen jälkeen kysellyt kulmakarvoistani. Mutta eipä huolta, sillä aikeissa on tällä viikolla jakaa tuo niksi myös teille muille!

Translation: I found one souvenir for myself from Iceland and it is this grumpy looking face by Milla Snorrason that I couldn’t resist. Icelandic wool, cute colours and that adorable expression – what is there not to love. ;)

villis10.jpg

Villapusero // sweater Milla Snorreson, leggingsit // leggings Lindex*, buutsit // boots Fiorentini & Baker, aurinkolasit // sunglasses Monki*, sormus // ring vintage

*saatu blogin kautta / gifted

villis13.jpg villis3.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts