12/03/15

Voimatakki ja kalpeanaaman huijausrusketus

14 58 asu3-maalis6.jpg

Ai että, mikä kevätfiilis eilisessä auringonpaisteessa olikaan! Näitä kuvia katsellessa voisi ihan luulla, että on jo kesä. :) Muutama viime viikko on ollut aika stressaavaa ja kiireistä aikaa, ja kuten jo pari päivää sitten tuskailinkin, se alkaa jo vähitellen näkyä naamassa. Ajatushyrrä pyörii päässä sellaista vauhtia, ettei sitä meinaa saada iltaisin pysäytettyä, kun pitäisi rauhoittua yöpuulle ja nukahdettuanikin saatan keskellä yötä herätä muistuttelemaan itseäni asioista, jotka pitäisi aamulla muistaa. To do -listat auttavat asiaa, mutta jo muutama huonosti nukuttu yö tuntuu heti näkyvän varjoina silmien alla. Niinpä olen tällä viikolla yrittänyt pukea ylle jotain värikästä ja piristävää.

Olen nimennyt toissapäivänäkin kuvassa vilahtaneen takin voimatakiksi. Sen raikas neonpinkki väri on aivan omiaan tuomaan vähän ekstrabuustia väsyneeseen arkipäivään. Tanskalaisen Won Hundred -merkin väriläikkä löytyi viime kesänä Berliinistä ja nyt kevätauringon pilkistellessä pilvien takaa, olen löytänyt sen aktiivikäyttöön. 

asu3-maalis12.jpg

Ehkä ihmettelette otsikon höpinää huijausrusketuksesta – sama kalpeanaamahan siellä kuvissa on kuin aina. ;) Kirkkaassa auringonpaisteessa iho tosiaankin näyttää ihan omanväriseltään, mutta sain pari päivää sitten eräällä showroomilla kuulla näissä samoissa kamppeissa liikuskellessani, että näytän aivan poikkeuksellisen ruskettuneelta. Peräti neljä (!) ihmistä tuli parin tunnin sisään kommentoimaan, että miten ihmeessä olen niin ruskettuneen näköinen. Olin itse vähintäänkin hämmentynyt. Ööh, kuka, minäkö? Rusketus? Mitä missä häh? Ei ole näkynyt – peilissä ainakaan! :D Ilmeisesti päivänvaloa lempeämmässä sisävalaistuksessa tämän neonvärisen pusakan, aurinkopuuterin sekä näiden vaaleiden hiusten yhdistelmä loi mystisen illuusion päivettyneestä ihosta. Jos siis haluat huijata itsesi näyttämään ruskettuneelta, tiedät mitä tehdä!

Olipa muuten ihan poikkeuksellisen sporttinen tämä look meikäläisen tyyliin lenkkareineen päivineen, mutta ihan hauskaa välillä kokeilla sellaisia ei-niin-tyypillisiäkin asuyhdistelmiä. Vaihtelu virkistää! Valitsin kiireisen päivän kengiksi käytännölliset lenkkarit, joilla oli hyvä viilettää paikasta toiseen, mutta onpa silti hauskaa ajatella, miten paljon koko look muuttuisi, jos lenkkareiden tilalle vaihtaisi vaikkapa korkonilkkurit. Olisi nimittäin ihan eri tyyli! It’s all in the details. 

asu3-maalis1.jpg

Ja hei, aika hauskaa, että päälle sattui tuo IvyReveliltä saamani t-paita hopeisella V-kirjaimella juuri silloin, kun olin sopinut treffit Vesa Silverin kanssa. :D Tämä look on siis omistettu Vesalle, joka muuten nappasi myös nämä kuvat. Kiitos!

Translation: I don’t know what happened but the other day four people (!) came to tell me that I look so tanned. I looked myself in the mirror and saw the exact same paleface as usual, and didn’t know what was going on! :D I guess it was just this neon pink jacket combined with my new blonder hair colour and some sun powder that created this illusion (that doesn’t really exist in these photos in the bright sunlight). So if you want to look like you just had a vacation somewhere warm, you know what to do! 

asu3-maalis11.jpg</p>

Takki // jacket Won Hundred, t-paita // t-shirt IvyRevel*, farkut // jeans Never Denim / BikBok, lenkkarit // shoes Adidas Flux*, aurinkolasit // sunglasses & Other Stories

* saatu blogin kautta / gifted

asu3-maalis2.jpg asu3-maalis7.jpg asu3-maalis9.jpgasu3-maalis8.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus, Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jh

  Aivan upea toi takki, kuten sinäkin! Sun blogi on aina niin ihana,täällä piristyy tahtomattaki! :) tsemppiä kiireisiin!

 • Sofia-

  Ihana asu ja tuo takki on kyllä mahtava! Minulla on nuo samat Bikbokin farkut, ja pisti sen takia silmään tuo vetoketju – itseäni vähän häiritsee, kun se ei pysy piilossa, vaan tuo vetoketjun päälle kuuluva kangaspala kiemurtelee missä sattuu. Saikohan tästä nyt edes selvää, mitä tarkoitan :D Varsinkin omissa vaaleissa farkuissani tuo häiritsee, ja olen miettinyt, ovatko omat pöksyni joku sekundakappale, mutta ilmeisesti yleinen ”ongelma”. Harmi, koska muuten ihanat housut! Mutta eipä tuo maailmaa kaada, hyvältä näyttää anyway :) Ja pahoittelut että nyt vedin huomion tähän sinänsä mitättömään juttuun :D

 • KahviKaneli

  Onpa ihastuttavat nuo Adidaksen kengät? Onko ne ihan kaupunkikävelyyn, vai voisiko niillä lenkkeilläkin?

 • Jenniii

  Äh! Onko tuo siis jolu yleisempikim ongelma? Luulin nimittäin myös, että minulle on sattunut vain joku maanantaikappalepari! Farkut ovat ylivoimaiset lempparini vetskarivenkoilusta huolimatta – niin täydellinen materiaali, malli ja pesu! :) Ehkä pitää laittaa Never Denimille palautetta, josko saisivat tuon pikkuvian fiksattua tuleviin malleihin.

 • MarjukkaS

  Suosittelen:
  ota pieni vihko ja kynä yöpöydälle. Yöllä, jos joku asia tulee mieleen ja jäät pyörittelemään sitä yrittäen muistuttaa itsellesi, että se pitää muistaa aamulla, voit kirjoittaa sen ylös, kääntää kylkeä ja sillä hetkellä unohtaa koko jutun.

 • ölppö

  Jos sulla oli sitä maybellinen wonder nude liquidia? Se meinaan on aika tummaa 10sävyssä ja ainakin mulla tekee vähän ruskettuneen näköiseksi.

 • iidaac

  Onpas kiva asu! :) En ole ennen oikeastaan tykännyt vaaleanpunaisesta, mutta nyt joku on muuttunut ja ostin viime viikolla hempeän vaaleanpunaisen kauluspaidan. Siksi ihastuin tuohon sun uuteen takkiinkin. :D Onko siinä muuten ihan täyspitkät hihat?

 • Jenniii

  Voi että, KIITOS! :) Onneksi kiireet ovat pääasiassa kivoja juttuja, joita on vain vähän liikaa samanaikaisesti. :D

 • Jenniii

  Nämä Adidakset ovat enemmän vapaa-ajan kengät kuin varsinaiset juoksulenkkarit, mutta kyllä näillä toki bussiin pinkaisee korkkareita vikkelämmin. ;) Mutta suosittelen siis ennemmin kävelyyn kuin juoksuun.

 • Jenniii

  Kiitos hyvästä vinkistä! Tätä olen itse asiassa harrastanutkin, mutta huomaan, että nyt viime aikoina sekään ei ole auttanut. Kaikki nuo mielessä pyörivät jutut eivät varsinaisesti ole muitettavia asioita, vaan huomaan, että aivot yksinkertaisesti jäävät ikään kuin päälle ja työskentelemään vielä siinäkin vaiheessa, kun haluaisin jo rauhoittua. Onneksi tilanne varmaan helpottaa pian – nyt on vain paljon kaikenlaista työjuttua ja muutakin säätöä meneillään yhtäaikaa. 

 • Jenniii

  No justiinsa tuona päivänä ei edes ollut, joten ei kyllä selity sillä! :) Ja samalla meikillä ei muina päivinä kukaan ole huomannut ”rusketustani”, joten väitän, että kyllä se vain oli tämä takki.

 • Jenniii

  Kiitos! Takissa on ihan pitkät hihat, mutta tykkään pitää niitä usein tuolla tavalla vähän kääräistyinä. :) Ja minullakin on muuten menossa jokin vaaleanpunainen kausi, kun ostin sen vaaleanpunaisen kasmirneuleenkin tuossa alkuvuodesta!

 • Vierailija

  Mun on ollut aikomus kommentoida useita postauksiasi tällä viikolla, niin moni on niistä osunut. Ensimmäiseksi kiitos Vivaldi-vinkistä! Neljä vuodenaikaa on juuri se kokoelma, joka sai minut aikanaan vuosia sitten innostumaan klassisesta musiikista. Ja sitä on totta vie soitettu kyllästymiseen asti, joten uudelle sovitukselle on kyllä tilausta.
  Mutta tähän postaukseen: olen kyllä itsekin havainnut tai kuullut muilta kommenttia, että kirkkaat värit saavat kasvot näyttämään päivettyneiltä. Jännä, sillä olin itse lukkiutunut ajatukseen, että kirkkaita värejä ”voi” käyttää vasta kesällä päivetyksen myötä. Nyt sitten olen käyttänyt myös talvenkalpeita kasvoja vasten ja aina olen saanut kuulla, että näytänpä hyvinvoivalta:) Toimii siis!

 • paju

  Ooh miten söpö takki! Just Idan blogissakin pyörähti niin suloinen bomber, että on nyt otettava asiakseen oman metsästäminen kevääksi ;-) Ja siis mä niiiin fanitan sun tukkaa, ettei tosikaan!!

Related posts