12/03/15

Bye Helsinki, hello Reykjavik!

2 50 Näyttökuva 2015-3-12 kello 11.43.47.png

Ääk ja kääk ja jee! Nimittäin naputtelen tätä postausta lentokentällä odotellen, koska pääsen loikkaamaan lentokoneeseen. Määränpäänä on tänään Islanti ja Reykjavik, enkä voisi olla enempää innoissani! Olen aina halunnut päästä käymään Islannissa ja nyt siihen tarjoutui aivan huikea mahdollisuus, kun islantilainen DesignMarch-tapahtuma kutsui minut vieraakseen. Seuraavien päivien aikana on siis luvassa todella mielenkiintoinen kurkistus Islannin design- ja muotimaailmaan, jylhien maisemien ihastelua (sen verran kuin erittäin tiiviiltä reissuohjelmalta ehtii ja säätiedotteissa luvatulta räntäsateelta kykenee näkemään), pulahdus kuumaan lähteeseen sekä vierailu Islannin presidentin vastaanotolla (!!!) eli odotukset matkan suhteen ovat katossa. :D

Kamera on mukana ja lupaan pitää silmät avoinna kaiken kiinnostavan varalta ja räpsiä kuvia minkä ehdin, joten reissukuulumisia on tiedossa toivon mukaan pian. Seuraavan kerran raporttia siis Islannista käsin!

Translation: Hello folks, I’m off to Island DesignMarch so the next blog updates will be sent from Reykjavik! So excited! :)

Photo: @jennipupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Koti, Matkat

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Sonja Säde

    Reykjavikissa kannattaa käydä ihanassa Prkl-puodissa! Pääostoskadun varrella on myös hieno nuorten suunnittelijoiden putiikki, mistä löytyy kohtuuhinnaisia käsitöitä :) Islanti on ihanin!

  • MaariaMa

    Moi Jenni, tää ei nyt sovi tän iloisen postauksen henkeen, mutta olet joskus sivulauseessa kertonut täällä yksinäisyydestä ja masennuksesta. Mietin voisitko kirjoittaa niistä enemmänkin, ellei aihe ole liian henkilökohtainen? Uskon että se koskettaisi monia ja antaisi uskoa siihen, että elämä voi muuttua paremmaksi.

Related posts