11/03/15

Taidemaalarin kengät

11 51 kengat5.jpg

Sain joskus muinoin lahjakortin jo edesmenneeseen Shoe Bakeryyn, jossa myytiin muun muassa kenkäsuunnittelija Emmi Malmströmin kenkiä. Tapojeni mukaan heräsin käyttämään lahjakorttia vastan siinä vaiheessa, kun Shoe Bakerysta huikattiin, että kannattaisi tulla lunastamaan lahjakortti ennen kuin he laittavat liikkeensä pillit pussiin. :D Kiitos siis sinne suunnalle, että jaksoivat muistutella!

Olin joskus nähnyt jossain Emmin suunnittelemat uniikkikengät, joihin suunnittelija itse oli maalannut käsin kuvioita. Kengät olivat minusta aivan älyttömän hienot ja uskaltauduinkin kysymään, että voisinko minäkin saada omakseni sellaiset käsin maalatut korkkarit. Emmi suostui tekemään sellaiset minullekin, joten taannoisen malliston kiilakorkokengät saivat sitten hänen hyppysissään aivan uuden jännittävän ilmeen. Eivätkö olekin hienot! :) En malta odottaa, että kelit lämpenevät ja pääsen kokeilemaan noita ihan käytössä!

Nyt kaikki käsistään taitavat pensselitaiturit kokeilemaan samaa omiin pientä piristystä kaipaaviin kenkiin! ;)

Translation: I’m totally in love with these hand painted shoes by Emmi Malmström. Aren’t they gorgeous!

kengat1.jpg kengat2.jpg kengat3.jpg kengat4.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • x

  Kun sait lahjakortin, niin oliko se oikeasti lahjaksi joltain tutulta vai blogin kautta saatuna, että olisiko aihetta laittaa yhteistyömerkintää? :)

 • ms

  Hei mitä väliä?

  Täytyy vain sanoa että onpa IHANAT kengät! :)

 • bandi

  Aivan mielettömän IHANAT!

 • Jenniii

  Suoraan kysymykseen suora vastaus: ei olisi. :) Sain lahjakortin yhteistyön kautta, joka ei liittynyt mitenkään Shoe Bakeryyn, joten kyseessä ei ole ollut yhteistyö Shoe Bakeryn tai Emmi Malmströmin kanssa. Näin ollen en ole myöskään katsonut, että postausta pitäisi merkitä yhteistyöpostaukseksi. Varsinaisen yhteistyön, jonka kautta lahjakortin aikanaan sain, olen sen ilmestyessä merkinnyt asianmukaisin yhteistyötunnistein.

  Tämä on vähän samantyyppinen keissi, että jos saisin blogikampanjasta rahapalkkion ja lukijat olettaisivat minun merkitsevän yhteistyöksi kaikki postaukset, joissa mainitaan tai näkyy tavaroita, joita olen hankkinut palkkiorahoillani. Suorempi vastaava esimerkki olisi, jos saisin vaikkapa ravintolan tehdystä yhteistyöstä kiitokseksi lahjakortin vaatekauppaan. Merkitsen yhteistyön ravintolan kanssa, silloin kun postaus ilmestyy, mutta jos käytän lahjakortin vaatekaupassa myöhemmin, kyse ei enää ole yhteistyöstä ravintolan kanssa eikä kyse ole yhteistyöstä myöskään vaateliikkeen kanssa, koska se on vain myynyt ravintolalle lahjakortin, jonka he puolestaan ovat antaneet minulle. Toivottavasti selkiytti. :)

  On hyvä, että kysytään, jos jokin askarruttaa mieltä, mutta haluaisin myös alleviivata, että olen aina ollut blogissani varmasti yksi suomalaisen blogosfäärin tunnollisimpia merkitsemään kaikki yhteistyöt, blogikampanjat, blogin kautta saadut tuotteet ja muutkin kytkökset oikein, selkeästi ja läpinäkyvästi. Siksi toivoisin lukijoitakin vähän luottamusta. 

 • miinu

  ”On hyvä, että kysytään, jos jokin askarruttaa mieltä, mutta haluaisin myös alleviivata, että olen aina ollut blogissani varmasti yksi suomalaisen blogosfäärin tunnollisimpia merkitsemään kaikki yhteistyöt, blogikampanjat, blogin kautta saadut tuotteet ja muutkin kytkökset oikein, selkeästi ja läpinäkyvästi.” Kiitos tästä! Ja ylipäätänsä minusta on hienoa, ettet lähde tällaisiin keskusteluihin torjuen vaan asiallisesti ja avaten – arvostan sitä todella paljon! Tässäkin esiin tuleva asia on musta aika kiintoisa. En ollut asiaa ajatellut aiemmin, enkä osaa sanoa, miten mun mielestä asian tulisi olla. Markkinointinäkökulmastakin kiinnostavaa kuitenkin on, että lahjakortin antaja voi noin yrittää ohjata julkisuutta haluamiinsa paikkoihin. Eri asia sitten, onnistuuko siinä. :)

 • Jenniii

  Hyvä kuulla, että vastaukseni antoi lisäselvyyttä! Sanoisin, että tätä ”näkyvyyden ohjausta” on lähinnä se, että annetaan lahjakortti omaan putiikkiin, jolloin on tietysti aina mahdollisuus, että lahjakortilla hankitut tuotteet saattavat jossain vaiheessa näkyä blogissakin. Tai sitten eivät. Mutta siinä kohtaa menee kyllä epäluuloisuus minusta jo liian pitkälle, jos ajatellaan, että jokaisen palkkiolahjakortin takana ajatellaan olevan jotakin taka-ajatuksia näkyvyyden ohjaamisessa – etenkin jos lahjakortti on jonnekin aivan muualle kuin yhteistyökumppanin omaan liikkeeseen, palveluihin tai tuotteisiin. :D

  Tuo ravintola-vaatekauppa-esimerkki nyt oli aivan tuulesta temmattu, mutta yleensä kai tällasten jonnekin muualle suunnattujen lahjakorttien tausta-ajatus on lähinnä se, että hankitaan jokin sellainen lahjakortti, josta ajatellaan, että bloggaaja itse tykkäisi. Tai jos yhteistyötahona on sellainen kumppani, jolla ei varsinaisesti itsellä ole sellaisia tuotteita tai palveluita, joiden muodossa korvauksen voisi antaa eikä yhteistyössä liiku suoranaisesti raha. Positiivista tietysti, jos sen avulla voidaan sitten vaikkapa tukea suomalaista yrittäjyyttä tällä tapaa.

 • Hankin juuri kevään kunniaksi keltaiset Kikit, ennestään kaapista löytyy sama malli puuterin värisenä :) laitoin kengät juuri omaan blogiini, sieltä voi käydä lukemassa kuinka kaunokaiset saa nyt myös itselleen erittäin edulliseen hintaan :) hyvää kevättä kaikille!

 • x

  Kiitos vastauksesta! Kysymys ei ollut tarkoitettu ilkeästi, vaan kysyin koska en pystynyt tekstistä ymmärtämään tätä. Blogisi on tuttu entuudestaan nimenä, muttei muutoin, joten semmoista lukijan luottamusta tuttuihin tapoihin ei henk.koht. vielä ollut :) Muitakin uudempia tipahtelee kelkkaasi varmaan jatkuvasti mukaa, joten ei varmasti haittaa olla selkeä. Olisin kysynyt vastaavaa muissakin blogeissa, ei ollut kohdistettu erikseen tänne (luin joitain kommentteja muualla, että tänne eksyy välillä pahantahtoisia kommentoijia, ei ollu tarkotus olla sellainen). Markkinointi-/yhteistyöjuttujen selkeys on musta oleellista kaikissa blogeissa.

 • Moi Lily :)

  Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

  Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

  Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

  Hauskaa päivänjatkoa!!

 • Nalle

  Näille ei voi olla hymyilemättä! Taatusti tulee hyvä päivä, kun nuo sujauttaa jalkaan. Kiva nähdä mihin vaatteisiin ne yhdistät♥

 • Jenniii

  Sitä ei aina itsekään muista, että joukossa voi olla ihan uusiakin lukijoita, joten hyvä vain, että kysyt, niin tuleepahan sitten selvitettyä! :)

Related posts