11/03/15

Julistelöytö: Katie Craigin kauniita värejä

2 40 katie-craig4.jpg

Tämä harrastamani julistebongailu on kyllä mahtava harrastus, koska jatkuvasti löydän aivan ihania uusia tekijöitä ja printtejä! Vaikka omat seinät loppuisivat kesken, jos ryhtyisin tilailemaan näitä omaksi, niin onneksi näitä voi ihailla ihan vain kuvissakin. Ja jos nyt joku aivan ylitsepääsemättömän hieno tulee eteen, niin kai tänne nyt aina YKSI juliste mahtuu… ;)

Bongasin taas hiljattain uuden mainion printtiputiikin, joka on täynnä mielenkiintoisten pienten tekijöiden töitä. Saatte siis varmasti nähdä Minted-verkkokaupasta löydettyjä julisteita vielä jatkossakin. Nyt ensimmäinen löytöni on texasilainen Katie Craig, jonka taidejulisteissa on aivan mielettömän hienoa värienkäyttöä ja liikekieltä. Maalaukset näyttävät joskus printtiversioina jotenkin vähän kököiltä, mutta näiden töiden tyyli sopii minusta kauniisti myös julisteeksi.

katie-craig1.jpg

Julisteiden hintahaarukka vaihtelee 20 dollarista noin 200 euroon (kehystettynä hiukan enemmän) ja saatavilla on monenlaista kokoa postikorttikoosta 1,5 metrin korkeuteen asti eli näistä voi löytää sopivaa kaunistusta monenlaiseen tilaan. Lisää Katie Craigin kauniita töitä voi ihastella hänen omilla nettisivuillaan, mistä niitä saa ostettua myös ihan alkuperäisinä maalauksina. :)

Translation: I found a new cool print store called Minted and my first artist pick is Katie Craig from Dallas, Texas. :) I love her use of colours and the motion in her works. Often paintings look quite dull in printed form but I think Katie’s works look stunning also in print. It’s also nice that she offers these prints in very large scale of sizes: from the postcard size up to 1,5 metres. So you can find a poster for all kinds of spaces from here! :) You can see more her works on her personal website.

katie-craig3.jpg katie-craig5.jpg katie-craig6.jpg katie-craig7.jpg katie-craig9.jpgkatie-craig8.jpg

Pictures: Katie Craig

Tags: , , ,

Categorised in: Koti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Neelia

    Kiitos jälleen kivasta julistevinkistä! Löysin tuolta nettikaupasta monta meille sopivaa. Taidan joutua tekemään tilauksen. :) Pidän tosi paljon siitä, miten otat taidetta mukaan blogiisi.

  • Hanna K

    Mielettömiä värejä! Craigin teokset näyttävät ihanan raikkailta ja sopivat oivallisesti tähän vuodenaikaan. Olisipa hauskaa saada tuollainen omaa seinää koristamaan :–)

Related posts